Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Labas rytas, idomu kaip Fejai seksis ar sekes jau...
as norejau rytoj eiti laikyti teorija,bet deja...mandar nepadare pirmos pagalbos kortele. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labri_: 08 vasario 2011 - 09:38
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2011 02 08, 10:19)
Tai as akinius senai nesioju ir tikrino su akiniais su viena akim visas beveik matau raides su kita tik nuo virsaus trecia eilute verysad.gif

tai jums reikia nueiti i optika ir pasikeisti viena akiniu stikla i stipresni. tik nesuprantu kodel medicinines neisdave, parasytu, kad vairuoti su akiniais ir lieptu susitvarkyti akinius ir viskas. kazkokia mistika....

man pirmas vairavimas uz valandos.uhuuu. laukiu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 08 vasario 2011 - 11:07
QUOTE(zhydelka @ 2011 02 08, 13:07)
tai jums reikia nueiti i optika ir pasikeisti viena akiniu stikla i stipresni. tik nesuprantu kodel medicinines neisdave, parasytu, kad vairuoti su akiniais ir lieptu susitvarkyti akinius ir viskas. kazkokia mistika....

man pirmas vairavimas uz valandos.uhuuu. laukiu:)

O CIA BUS PIRMA SKARTAS UZ VAIRO?AR ESAte jau vazinejusi?
Atsakyti
pirmas...smile.gif

jei kam reikia, dar turiu 1,5 val alsket.lt, galiu padovanoti
Atsakyti
Tai man sake eit pas okulista 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2011 02 08, 12:35)
Tai man sake eit pas okulista 4u.gif

Laba, na bet nesamone, as viena akim ir su akiniais sunkiai matau, bet niekam del to nekilo problemu. aisku med pazyma gavau mokykloj net gydytojo nemacius, bet ar tas kazka keicia.. pazymi, kad turi problemu su matymu, iraso i VP ir viskas.
Oj siandien koks oras... saugokites soninio vejo kas sedat uz vairo. mirksiukas.gif idomu kaip seksis pirma karta smile.gif prisimenu save tai jauciaus kaip is kito pasaulio vazinejimo paragavus thumbup.gif nei gyva, nei mirus biggrin.gif
Atsakyti
Sveiko ,na va ,o as katik is po paskutinio vairavimo thumbup.gif jau biski laukiu rytojaus ..taip noretusi issilaikyt ir but naujaja vairuotoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 02 08, 13:35)
Sveiko ,na va ,o as katik is po paskutinio vairavimo  thumbup.gif  jau biski laukiu rytojaus ..taip noretusi issilaikyt ir but naujaja vairuotoja  ax.gif

thumbup.gif tokios ir turi buti nuotaikos biggrin.gif svarbiausia kad zinai viska ka reikia daryt, pasitikek savim, mastyk logiskai ir viskas bus ok mirksiukas.gif pamatysi, bus smagu. jei gausi golfa, važiuosi kaip sviestu patepta. biggrin.gif
o man siandien galima sakyt dar vienas egzaminas, jau kaip ir penktas siais metais biggrin.gif einu i pokalbi del savo svajoniu darbo.. wub.gif
Atsakyti
Na mano pirmas vairavimas........ tai doh.gif doh.gif doh.gif įlipau, instruktorius sako - vairavus? sakau - jo biggrin.gif nu tai gerai, kad iškart į gatvę neišleido, nes supratau, kad NIEKO nemoku, lyg pirmą kart mašiną matyčiau doh.gif doh.gif doh.gif sekėsi nekaip, iš aikštelės į gatvę ačiū Dievui nevažiavom... bet labai fainas instruktorius, A.Biržinis, ARV auto - tikrai rekomenduočiau - viską ramiai aiįškina, net kai vietoj stabdžio gazą paspaudžiau nerėkė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai va, aš jau nebežinau ar išvis dar noriu teisių unsure.gif Čia gal visom tokios nuotaikos būna po pirmo važiavimo?
Atsakyti
Sveikos. Na as jau po teorijos egzamino regitroje. Islaikiau thumbup.gif Is tiesu nebuvo sunkus klausimai. Na aisku, kazkur 2 klaidas padariau, bet jau buvo nesvarbu, net nesitikrinau. Svarbu, kad rase islaikyta.
Bandysiu sestadieni praktikos eit. Bet kai pamaciau, kai stovi zmones ir laukia, kada juos pasauks, tai net kilnos is anksto pradejo drebet. Na bet jei nebandysi, niekas ir nesigaus. Tik kad va bloga ora savaitgaliui pranesa.
Dar kazkokia tragedija buvo, nes vIlniuj prie regitros uztvere kelia, kol su taxi atvaziavom ratais. Kas laike praktika, tai labai uzjauciu, nes eiles kilometrines sudare.
P. S. Feja, kad kartu laikem teorija?
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 02 08, 14:04)
Čia gal  visom tokios nuotaikos būna po pirmo važiavimo?

tik nepergyvenk, aisku, kad visom taip buna mirksiukas.gif na nebent jau vairuojancios ateina. Man buvo lb baisu, kad vaziuoju, nors ir atrode kad per letai velkuosi, bet kai kokia sankryza tai rekdavau "sakykit ka daryyyyyt?" biggrin.gif is karto turejau gatve vaziuoti tai issipilde mano kosmaras. O po pamokos isejau tokia karsta ir apdujus, kad net nesiorientavau kur einu, neatsigavau dar ilgaaaai, mamai sakiau pilk 100g nes nesuprantu kas darosi lotuliukas.gif paskui kai suvoksi ka kada daryt tai lengviau bus, nors mane tai moke vaziuoti be formuliu, na kad kiekvienoj situacijoj reikia reikia vis galvot kaip elgtis, standarto nera. Beje, siandien stai ka perskaiciau: Įpročiui susiformuoti reikia ne mažiau kaip 22 kartų pakartotino veiksmo, tik tada galime tikėtis automatinio, naujo veiksmo atlikimo. Taip kad ramiai. 4u.gif irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Jovita23 @ 2011 02 08, 14:14)
Sveikos. Na as jau po teorijos egzamino regitroje. Islaikiau thumbup.gif

Sveikinu thumbup.gif matyt vetra koki medi nulauze ir uzverte.. unsure.gif bet kartais blogas oras gali ir padet, galima pasiteisint blogu oru, jeigu ka. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

norėjau pasiteirauti jūsų nuomonės dėl instruktoriaus. Esu kaunietė iš Šilainių. Norėčiau ramaus žmogaus, bet mokančio gerai iššaiškinti, nes turėjau jauną rėksnį, kuris negailėdavo tokių pašaipių replikų. Ką jūs manote apie instruktores moteris, gal jautrių nervų žmogui geriau jas rinktis.Gal kurią būtent moteris mokino?
Atsakyti