Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

[quote=Labri_,2011 02 07, 09:07]
[quote=Kliamka,2011 02 05, 21:03]
Mergaites nebesuprantu...tai cia istrizas ir lygiagretus parkavimas tas pats?
[/quote]
Įstrižas tai tas atbulom, o lygiagretus tai lygiagrečiai šaligatviui. bent jau aš taip vadinu. jei ka, pasiskaityk ket knygutej mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2011 02 07, 12:30)
O AS SUSITVARKYSIU SVEIKATOS PAZYMA IR PIRMA KART GYVENIME SESIU UZ VAIRO lotuliukas.gif

Kaip faina bigsmile.gif beveik norečiau tą laiką susigrąžinti... nuo kokios trečios pamokos. smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FėJa. @ 2011 02 07, 09:48)
smagu, o as ryt bandysiu vel vaziuot teorija laikyt, tik nezinau kazkaip jau entuziazmas dinges ir mokausi ir vaziuosiu laikyt vien del to, kad reikia. Kazkaip esu kvailas zmugus jei nepavyksta is pirmo karto viskas iskart nusiviliu savim, pradedu keikt savia.......

Nenukabink dar nosies, ne pasaulio pabaiga cia 4u.gif Viskas bus gerai issilaikysi pamatysi 4u.gif

QUOTE(Kliamka @ 2011 02 07, 09:54)

Kaip faina bigsmile.gif  beveik norečiau tą laiką susigrąžinti... nuo kokios trečios pamokos. smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  wub.gif

O as tai zinok nenoriu vel mokytis schmoll.gif Noriu kuo greiciau pabaigt ir viskas cool.gif
Atsakyti
sveikinu merginos, kurios išlaikėt, teoriją 4u.gif
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2011 02 07, 12:30)
O AS SUSITVARKYSIU SVEIKATOS PAZYMA IR PIRMA KART GYVENIME SESIU UZ VAIRO lotuliukas.gif

sėkmės didžiausios 4u.gif 4u.gif

QUOTE(FėJa. @ 2011 02 07, 12:48)
Kazkaip esu kvailas zmugus jei nepavyksta is pirmo karto viskas iskart nusiviliu savim, pradedu keikt savia.......

aš lygiai tokia pati, ir man nepasisekė, tiesa, teoriją išlaikiau iš 1, bet praktiką tik iš trečio įveikiau- jau žliumbiau kaip krokodilas ir galvojau kad esu beviltiška, bet... viskas praeina, pamatysi, ryt, jau grįši su šypsena, sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif , vis tiek įveiksi tą regitrą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 02 07, 13:07)
O as tai zinok nenoriu vel mokytis  schmoll.gif  Noriu kuo greiciau pabaigt ir viskas  cool.gif

Aš gal irgi nenorėčiau jei turėčiau ką vairuot ir važinėčiau sau laiminga. Naktim sapnuoju, kad automobilius renkuosi. doh.gif
Nėra tokia neįveikiama regitra kaip apie ja kalbama. Tik per daug gasdinames. O viskas ten normaliai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien laikiau mokyklini teorijos. Ir zinokit tik is ketvirto karto tik islailkiau. O rytoj jau uzsiregistravau teorija regitroj, trai kazkaip jau ir baisu pasidare. Nors ketbilietus sprendziu uzsimerkusi po 100 proc, bet toj mokykloj buvo tokiu kls. kuriuos pirma karta maciau. ir aisku tik 3 klaidas galejau padaryti. Bet vis tiek savim labai nusivyliau...
Beje, jau ziuriu i prieki. Jei islaikai praktika regitroj ir eini fotografuotis ir toliau tvarkytis teisems ar butina pasakyti savo kraujo grupe? Pas mane tokia situacija, kad as jos paprasciausiai nezinau. Ar cia man dabar eiti kazkur pasidaryti tyrimus, kad zinociau?
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2011 02 07, 15:12)
Beje, jau ziuriu i prieki. Jei islaikai praktika regitroj ir eini fotografuotis ir toliau tvarkytis teisems ar butina pasakyti savo kraujo grupe? Pas mane tokia situacija, kad as jos paprasciausiai nezinau. Ar cia man dabar eiti kazkur pasidaryti tyrimus, kad zinociau?

Neklausė nei kraujo grupės nei nieko, tik paduodi dokus, parašą elektroninį uždedi ir vsio. Turi jau jie visą info ko reikia. Apie sveikatą tik įrašo mažais skaičiukais ant pažymėjimo jei turi kokių sutrikimų.
Sėkmės, tikrai išlaikysi. Mokykloj dažnai būna sunkiau nei Regitroj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FėJa. @ 2011 02 07, 13:48)
Kazkaip esu kvailas zmugus jei nepavyksta is pirmo karto viskas iskart nusiviliu savim, pradedu keikt savia.......

oi, pazistamas jausmas... doh.gif man jei nepavyksta is pirmo karto, tai paskui pradedu nebeisivaizduot, kaip isvis gali pavykt ax.gif
sekmes Tau, sikart tikrai pavyks 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FėJa. @ 2011 02 07, 11:48)
aciu aciu 4u.gif  na nesi ir tu dar sena kur jau 28 sena smile.gif

smagu, o as ryt bandysiu vel vaziuot teorija laikyt, tik nezinau kazkaip jau entuziazmas dinges ir mokausi ir vaziuosiu laikyt vien del to, kad reikia. Kazkaip esu kvailas zmugus jei nepavyksta is pirmo karto viskas iskart nusiviliu savim, pradedu keikt savia.......

sekmes vazinejant 4u.gif

Labai primena mane blush2.gif
Man siendien taip nesiseke aiksteleje, kad irgi praradau entuziazma verysad.gif Ir begiai nebesijungia-nebepatikau kazkaip, nebezinau kur ziuret, kur vaira susukt. Ai visai man blogai...sad.gif Atrodo niekada neismksiu vaziuot. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 02 07, 11:54)
Įstrižas tai tas atbulom, o lygiagretus tai lygiagrečiai šaligatviui. bent jau aš taip vadinu. jei ka, pasiskaityk ket knygutej mirksiukas.gif
Papildyta:

Kaip faina bigsmile.gif  beveik norečiau tą laiką susigrąžinti... nuo kokios trečios pamokos. smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  wub.gif

Dabar supratau kas tas istrizas ir kas tas lygiagretus. Siandien vaziavau lygiagretu. Siaubele kazkokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2011 02 07, 14:12)
Siandien laikiau mokyklini teorijos. Ir zinokit tik is ketvirto karto tik islailkiau. O rytoj jau uzsiregistravau teorija regitroj, trai kazkaip jau ir baisu pasidare. Nors ketbilietus sprendziu uzsimerkusi po 100 proc, bet toj mokykloj buvo tokiu kls. kuriuos pirma karta maciau. ir aisku tik 3 klaidas galejau piadaryti. Bet vis tiek savim labai nusivyliau...

nusiramink regitroi galima ne 3 o 6 net padaryt kalidas, pamatysi kaip islaikysi.

QUOTE(Labri_ @ 2011 02 07, 16:47)
Labai primena mane blush2.gif
Man siendien taip nesiseke aiksteleje, kad irgi praradau entuziazma verysad.gif  Ir begiai nebesijungia-nebepatikau kazkaip,  nebezinau kur ziuret, kur vaira susukt. Ai visai  man blogai...sad.gif Atrodo niekada neismksiu vaziuot. verysad.gif
Papildyta:
Dabar supratau kas tas istrizas ir kas tas lygiagretus. Siandien vaziavau lygiagretu. Siaubele kazkokia doh.gif

O as kazkaip visai nebijau vairavimo (gal todel, kad esu baigusi privalomas 20val. ir po miesta vazinejus nemazai jau) man labiausiai baisu teorija, nes as ja atrodos iskalus, skaitau snygute ir zinau koks sakinys toliau bus, beveik viska atmintai galiu pasakyt, o va sedu sprest, o tuo labiau regitroi pradedu siaubingai nervuotis ir viskas per ta savo ziopluma ir nemokejima susitvarkyt su nervais pridarau kvailu ir zioplu klaidu.
Atsakyti
Negavau siandien medicinines pazymos nes viena akis nelabai gerai mato verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2011 02 07, 18:06)
Negavau siandien medicinines pazymos nes viena akis nelabai gerai mato verysad.gif

jeigu regejimas nera geras - apie tai pazymi pazymoje ir isduoda..
Atsakyti
Man sake eit pas okulista verysad.gif Na eisiu dar ryt pas savo daktare zesim ka jinai sakys tikiuosi kad galesiu vairuot verysad.gif
Atsakyti