QUOTE(Jovita23 @ 2011 02 07, 14:12)
Siandien laikiau mokyklini teorijos. Ir zinokit tik is ketvirto karto tik islailkiau. O rytoj jau uzsiregistravau teorija regitroj, trai kazkaip jau ir baisu pasidare. Nors ketbilietus sprendziu uzsimerkusi po 100 proc, bet toj mokykloj buvo tokiu kls. kuriuos pirma karta maciau. ir aisku tik 3 klaidas galejau piadaryti. Bet vis tiek savim labai nusivyliau...
nusiramink regitroi galima ne 3 o 6 net padaryt kalidas, pamatysi kaip islaikysi.
QUOTE(Labri_ @ 2011 02 07, 16:47)
Labai primena mane
Man siendien taip nesiseke aiksteleje, kad irgi praradau entuziazma

Ir begiai nebesijungia-nebepatikau kazkaip, nebezinau kur ziuret, kur vaira susukt. Ai visai man blogai...

Atrodo niekada neismksiu vaziuot.
Papildyta:
Dabar supratau kas tas istrizas ir kas tas lygiagretus. Siandien vaziavau lygiagretu. Siaubele kazkokia
O as kazkaip visai nebijau vairavimo (gal todel, kad esu baigusi privalomas 20val. ir po miesta vazinejus nemazai jau) man labiausiai baisu teorija, nes as ja atrodos iskalus, skaitau snygute ir zinau koks sakinys toliau bus, beveik viska atmintai galiu pasakyt, o va sedu sprest, o tuo labiau regitroi pradedu siaubingai nervuotis ir viskas per ta savo ziopluma ir nemokejima susitvarkyt su nervais pridarau kvailu ir zioplu klaidu.