Sveikos......
jetus savaitgalis sunkus, o dar pradejau paniskai bijot to vairavimo egzamino. Zinau juokinga, nes iki jo dar geros dvi savaites, bet jau bijau, naktim sapnuoju kaip regitroi vis laikau teises ir aikstelei atlikineju pratimus. O dar paskaitau apie visokius tuos egzaminuotojus, tai isvis baimes pilnos kelnes........
QUOTE(Satanistė @ 2011 02 12, 16:45)
Po paskutinės pamokos iškart užsiregistravau vairavimo egzaminui pačią artimiausią dieną. Per savo gyvenimą esu išlaikiusi nemažai visokiausių egzaminų, tačiau tokio nesveiko jaudulio nebuvo niekada. Vos užmigti galėjau. Egzamino dieną rankos akivaizdžiai drebėjo kaip drebulės lapai, mušė šaltas prakaitas, žodžiu klaiku buvo

Pati norėjau juoktis iš savęs, bet juokinga nebuvo. Žodžiu pagaliau atsidūriau Regitros automobilyje, aikštelėje apsikeitėme vietomis su instruktoriumi. Tuomet jis paprašė, kad išvažiuočiau iš aikštelės, apsisukčiau kaip ir kur man patogu ir sustočiau prie įvažiavimo į aikštelę. Tuomet ir prasidės egzaminas. Taip ir padariau. Pirmasis pratimas - įsibėgėjus sustoti prie stop linijos. Regitros aikštelę tą akimirką mačiau pirmą kartą. Stop linija buvo panosėje, visai netoli už Regitros vartų. Iš to streso nieko nemačiau, dėjau gazo ir kažkur toli ėmiau ieškot tos linijos

Žodžiu visu greičiu pravažiavau tą liniją, streso buvo pilnos kelnės

Egzaminuotojas nustebęs žiūri

Aš jam sakau: "maniau, kad ta linija kažkur toli toli"

Egzaminas neišlaikytas. Žiauru taip susimauti ant lygios vietos.
Nu siaubas, kaip as bijau kad ant tokiu egzaminuotoju neuztaikyt.........Baisu baisu......
QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 02 12, 20:43)
O, kad ten korupcija tai senai yra viesa paslaptis

Kaune kainuoja nuo 400-500lt
taip sitas dalykas tikrai yra senai viesa paslaptis, nes net man keli pazystami is Kauno sake "kvaila, kad cia sitiek nervu savo eikvoji, ko cia sau nervus gadintis, sumoki ir ramu, ir nereikia jokiu nervu...." Na bet as taip negaliu, geriau as laikysiu 5-6 kartus bet pati ir savo jegom......