Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

aha, cia butu kova su vejo malunais doh.gif ranku nenuleidziu, tiesiog reikia atsigaut po streso ir soko, nes vyras sako, kad jei zadu zliumbt vel, jei nepasiseks, tada neves i regitra visai blush2.gif reik susiimt, juk viska moku...saviitaiga cia biggrin.gif as gi irgi n egzu pries tai islaikius, ir dar ne tokiu sunkiu, netgi gimdymas toks baisus nebuvo kaip tas egzas biggrin.gif kas abydniausia, kad aikstute visad idealiai, o susikertu (arba sukerta smile.gif ) mieste, tad ir ploja man per kisene vis po 107 lt... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
kaip nusileidzia veidrodeliai egzaminuotojas turejo pasakyti, ne kiekvienas mokosi vairuoti tokio pacio modelio automobiliu;
Sataniste, as jums siulau pries egzamina nuvaziuoti anksciau ir nueiti iki aiksteles, ten uz tu borteliu ir pasiziureti kaip issidestyta viskas, bus viskas aiskiau...nes nesus tikra, ar egzaminuotojas leis vazinetis po aikstele ir zvalgytis kaip kas atlieka pratimus g.gif
Atsakyti
Tikrai reikės nulėkt pasižiūrėt iki tos aikštelės iš anksto, dėkui už patarimus ir palaikymą smile.gif ellaja, o Jūs nepasiduokit, rašykitės greičiau vairavimo egzaminui, kai tik galėsit 4u.gif Nepasiseks, tai pasiseks kitą kartą smile.gif
Tiesa, turiu nuo senų laikų 6 ar 7 kreditus "ketbilietų", mielai padovanusiu pirmai parašiusiai man į AŽ savo elektroninio pašto adresą, nes jį reikia nurodyti, kai dovanoji kreditus smile.gif
Atsakyti
Sataniste nu ir istorija pas tave doh.gif Nu boza moj.. doh.gif Tai as dar palyginus ant geru papuoliau smile.gif
siaip tai isedus i masina tu turi teise reikalauti, kad tau pasakytu, ko tu nezinai, pvz kaip atbulinis jungiasi, kaip veidrodeliai reguliuojasi, kur sviesos ir pan smile.gif
As pvz isedau i Opeliuka, kurio valdymo nezinojau tikrai, nes mokinausi tik su Golfu. Ir egzaminuotojo paprasiau, kad paaiskintu kaip ten kas..tai jis man parode, kad atbulinis jungiasi paspaudant mygtuka ir tik tada begi jungti smile.gif Man irgi lygiai taip pat buvo su veidrodeliais. Leidausi zemyn, o jie man pradejo atsokinet doh.gif O Dieve galvoju, kas cia dabar per bajeris..is tos baimes pamirsau, kad instruktorius sake, jog buna tokiu egzaminuotoju, kurie specialiai veidrodelius nureguliuoja..Tai pasirodo, kad tuos veidrodelius reikejo dar atsilenkti. As paklausiau egzaminuotojo ir jis man paaiskino smile.gif
O siandieninis egzaminuotojas man pasake tokia fraze: Klauskit manes, jei kas neaisku. Egzaminuotojas yra tam, kad atsakytu i visus neaiskumus thumbup.gif

O, kad ten korupcija tai senai yra viesa paslaptis smile.gif Kaune kainuoja nuo 400-500lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satanistė @ 2011 02 12, 22:42)
ellaja, o Jūs nepasiduokit, rašykitės greičiau vairavimo egzaminui, kai tik galėsit  4u.gif  Nepasiseks, tai pasiseks kitą kartą smile.gif

is tikro as jau esu uzsiregistravus vasario pabaigai, bet niekam nesakiau dar, nes toks jausmas, kad kai daug kas zino, tada ir nesiseka, o juk zinai, kaip sunku papasakot visiems, kad neislaikei, ziurek, paskui ir apkalba uz akiu doh.gif bet pries tai dar gerai vyra pakankinsiu, reikia igudzius atgaivint smile.gif
Atsakyti
ellaja, šaunuolė esat!!! thumbup.gif Sėkmės 4u.gif Nuoširdžiai patarčiau nesinervinti, bet tokia čia iš manęs šitoje srityje patarėja lotuliukas.gif Žinau, kaip sunku ramiai reaguot į tai. Man tai nervai neišlaikytų tiek ilgai laukti egzamino, jei neišlaikysiu dabar vėl, grįžusi prie kompo iškart registruosiuos artimiausiai datai. Jau sėdžiu šiandien rami kaip belgė, nes jau tiek prisinervinau, kad nebeliko ir nervų biggrin.gif garažai naktimis sapnuojasi lotuliukas.gif Užteks čia panikuot smile.gif
rozeslasiukas, taip, tikrai papuolė man geras "fruktas" smile.gif Taip norėčiau jo nebematyti sekantį kartą unsure.gif

Einu ilsėtis, užteks tų garažų galvoje biggrin.gif Beje, visos, kurios šioje temoje diskutuojate ir dar neturite teisių, bet labai norite jas turėti, vieną dieną jas ir turėsit, ar truputį anksčiau, ar vėliau 4u.gif

P.S. Negi niekam nereikia "ketbilietų" kreditų? smile.gif
Atsakyti
Uch, kad uždiskutavot. smile.gif Norėčiau keletą komentarų jei galima. smile.gif
Sataniste, įsivaizduoju kaip pikta, man irgi būna tokie pykčiai užeina jei kažkur neteisybė, kad, atrodo, uždaužyčiau. biggrin.gif Bet tikrai egzaminuotojas turėjo paaiškint kaip ką reguliuotis. Ir pratimus turėjo pasakyti ir leisti mašiną pasibandyt. Šiaip tai pasibandžius mašiną galima atsisakyti laikyti egzaminą jei mašina netenkina ir nebus neišlaikyta. Parašyta ket knygutėj. Aš kai laikiau tai pati užklausiau "koks čia pirmas pratimas?" pasakė. Paskui po kiekvieno pratimo sakė koks kitas. Ir kas ten per apsikeitimas vietom? Jau maniau kad baigėsi egzaminas toj vietoj. biggrin.gif aš iš karto sėdau į vairuotojo pusę, kitaip net minties nebuvo.
Nusiraminki, kitą katą bus normalus egzaminuotojas. wink.gif Stenkis išlikti blaivaus proto egzamino metu, kad žinotum savo ir teises, ir pareigas ir kad koja nedrebėtų. Nesinervuokit per tą egzaminą. Juk kai atsisėdat tai įsivaizduokit, kad su instruktorium važiuojat arba išvis vienos ir susikaupkit tik į tai ką darot, pvz., apsisukinėjat ribotam plote tai ir sutelkit dėmesį į pratimą, galvokit kiek pavažiuot, kiek vairą sukat ir pan. Negalvokit kas čia šalia sėdi, ar ką čia žymi. Tegul jis sau žymisi, kiekvienas dirba savo darbą. mirksiukas.gif
O dėl parkavimosi.. paskaitinėjau ką čia rašot tai man biškį kosmosas. Niekad neskaičiuodavau jokių pirmų, antrų, trečių kuolelių... svarbiausia man yra kampinis. smile.gif juk kaip parkuosit prie tikros auto tai kampinis kuoliukas bus kaimyno auto užpakalio galas, svarbiauia jo nekliudyti, gražiai apvažiuoti. smile.gif
Atsakyti
Kliamka, dėkui už patarimus ir komentarus 4u.gif

P.S. "Ketbilietų" kreditai jau iškeliavo vienai būsimai vairuotojai wink.gif
Atsakyti
Sveikos......

jetus savaitgalis sunkus, o dar pradejau paniskai bijot to vairavimo egzamino. Zinau juokinga, nes iki jo dar geros dvi savaites, bet jau bijau, naktim sapnuoju kaip regitroi vis laikau teises ir aikstelei atlikineju pratimus. O dar paskaitau apie visokius tuos egzaminuotojus, tai isvis baimes pilnos kelnes........

QUOTE(Satanistė @ 2011 02 12, 16:45)
Po paskutinės pamokos iškart užsiregistravau vairavimo egzaminui pačią artimiausią dieną. Per savo gyvenimą esu išlaikiusi nemažai visokiausių egzaminų, tačiau tokio nesveiko jaudulio nebuvo niekada. Vos užmigti galėjau. Egzamino dieną rankos akivaizdžiai drebėjo kaip drebulės lapai, mušė šaltas prakaitas, žodžiu klaiku buvo  biggrin.gif Pati norėjau juoktis iš savęs, bet juokinga nebuvo. Žodžiu pagaliau atsidūriau Regitros automobilyje, aikštelėje apsikeitėme vietomis su instruktoriumi. Tuomet jis paprašė, kad išvažiuočiau iš aikštelės, apsisukčiau kaip ir kur man patogu ir sustočiau prie įvažiavimo į aikštelę. Tuomet ir prasidės egzaminas. Taip ir padariau. Pirmasis pratimas - įsibėgėjus sustoti prie stop linijos. Regitros aikštelę tą akimirką mačiau pirmą kartą. Stop linija buvo panosėje, visai netoli už Regitros vartų. Iš to streso nieko nemačiau, dėjau gazo ir kažkur toli ėmiau ieškot tos linijos  biggrin.gif Žodžiu visu greičiu pravažiavau tą liniją, streso buvo pilnos kelnės  biggrin.gif Egzaminuotojas nustebęs žiūri  smile.gif Aš jam sakau: "maniau, kad ta linija kažkur toli toli"  biggrin.gif  Egzaminas neišlaikytas. Žiauru taip susimauti ant lygios vietos.

Nu siaubas, kaip as bijau kad ant tokiu egzaminuotoju neuztaikyt.........Baisu baisu......

QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 02 12, 20:43)
O, kad ten korupcija tai senai yra viesa paslaptis smile.gif Kaune kainuoja nuo 400-500lt  ax.gif

taip sitas dalykas tikrai yra senai viesa paslaptis, nes net man keli pazystami is Kauno sake "kvaila, kad cia sitiek nervu savo eikvoji, ko cia sau nervus gadintis, sumoki ir ramu, ir nereikia jokiu nervu...." Na bet as taip negaliu, geriau as laikysiu 5-6 kartus bet pati ir savo jegom......
Atsakyti
Fėja, tau linkiu daugiau pasitikėjimo savimi ir galvoti tik teigiamai, nes minties galia irgi daug ką reiškia. Sorry, bet dejuoji kaip senutė bobutė, kuriai visus sąnarius skauda. Neįsižeisk 4u.gif tik noriu, kad stipresnė būtum, nereikia į viską žiūrėti "gyvenimas arba mirtis". Būna ta pradinė baimė, bet po poros dienų turėtų praeiti. Jei viską žinai, viską moki, tai tereikia susikaupti. na aišku streso būna, bet reikia susikoncentruot į važiavimą. O kad išlaikysi ar neišlaikysi tai niekas niekada negarantuotas, nes net ir geriausiam vairuotojui gali koks pėstysis išlėkt į kelią ir pamaišyt reikalus. Jeigu jaučiat, kad jau galit laikyt praktiką, kad nelabai jau yra ką mokytis, o tereikia tobulėjimo, tai aukščiau galvą ir pirmyn. Aš ėjau su mintim, kad einu pabandyt, nes labai rūpėjo sužinot kaip tas baubas egzaminas atrodo biggrin.gif ir kad nedarysiu tragedijos jei neišlaikysiu. Antrą kartą jau žinosiu kas tas egzaminas ir tvirčiau jausiuos. Išvis net nebuvo kada galvot kas kaip, nes tas penkiolika minučių kol laukiau net nepagalvojau nei kokią mašiną gausiu, nei kokį maršrutą... Tuščia galva buvo, tik dairiausi kada ateis ir mane pakvies. Ir normalūs tie egzaminuotojai bent jau Kaune kiek teko susidurti ir girdėti. O dėl įrašinėjimo tai yra kalbos, kad įrašinėja į tušinuką, bet aš į jį visai nežiūrėjau. Ir išvis net nespėjau persiorientuot, kad ne instruktorius su manim važiuoja, o egzaminuotojas. Burna džiuvo, bet kūno motorika normaliai veikė. biggrin.gif važiuoji, seki situaciją, atitinkamai elgiesi ir tiek to egzamino. wink.gif Susikaupimo laikančioms pasitikėjimo ir ramybės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 02 13, 13:28)
Fėja, tau linkiu daugiau pasitikėjimo savimi ir galvoti tik teigiamai, nes minties galia irgi daug ką reiškia. Sorry, bet dejuoji kaip senutė bobutė, kuriai visus sąnarius skauda. Neįsižeisk 4u.gif  tik noriu, kad stipresnė būtum, nereikia į viską žiūrėti "gyvenimas arba mirtis". Būna ta pradinė baimė, bet po poros dienų turėtų praeiti. Jei viską žinai, viską moki, tai tereikia susikaupti. na aišku streso būna, bet reikia susikoncentruot į važiavimą. O kad išlaikysi ar neišlaikysi tai niekas niekada negarantuotas, nes net ir geriausiam vairuotojui gali koks pėstysis išlėkt į kelią ir pamaišyt reikalus. Jeigu jaučiat, kad jau galit laikyt praktiką, kad nelabai jau yra ką mokytis, o tereikia tobulėjimo, tai aukščiau galvą ir pirmyn. Aš ėjau su mintim, kad einu pabandyt, nes labai rūpėjo sužinot kaip tas baubas egzaminas atrodo biggrin.gif ir kad nedarysiu tragedijos jei neišlaikysiu. Antrą kartą jau žinosiu kas tas egzaminas ir tvirčiau jausiuos. Išvis net nebuvo kada galvot kas kaip, nes tas penkiolika minučių kol laukiau net nepagalvojau nei kokią mašiną gausiu, nei kokį maršrutą... Tuščia galva buvo, tik dairiausi kada ateis ir mane pakvies. Ir normalūs tie egzaminuotojai bent jau Kaune kiek teko susidurti ir girdėti. O dėl įrašinėjimo tai yra kalbos, kad įrašinėja į tušinuką, bet aš į jį visai nežiūrėjau. Ir išvis net nespėjau persiorientuot, kad ne instruktorius su manim važiuoja, o egzaminuotojas. Burna džiuvo, bet kūno motorika normaliai veikė. biggrin.gif važiuoji, seki situaciją, atitinkamai elgiesi ir tiek to egzamino. wink.gif Susikaupimo laikančioms pasitikėjimo ir ramybės. 4u.gif

na taip zinok atvirai dejuoju daug tikrai, nes nezmoniskai bijau. Atrodos zinau, kad moku vaziuot, juk ir imsiu dar papildomu pamoku ne viena, bet vat esu toks zmogus, kad baimes akys dideles pas mania.........Na nezinau pati negaliu pasakyk kokie jie ten kaune tie egzaminuotojei, bet atsiliepimu tikrai yra nemazai blogu apie kauno egzaminuotojus regitroj, bet as kazkaip manau, kad ne vien kaune visokiu egzaminuotoju yra yra ir kituosia miestuosia tokiu ant kuriu geriau neuztaikyt........
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 02 12, 11:29)

bet man prima prisiregistruot reikia teorijai...galvoju, ar savarankiskai, ar vis tik eit i pamokas. tiesiog kyla keblumu del vaiko, kas priziuretu, todel ir norisi savarankiskai, ale va bijau, ar viska ismoksiu savarankiskai ir pan.  g.gif

Man irgi buvo tokių dvejonių, prieš užsiarašant, bet laaaaaaaabai džiaugiuosi, akd vis tik ėjau į pamokas. Dėstytojas nerealus pasitaikė ir labai užakcentavo svarbius dalykus, kurių pati nebūčiau išskaičiusi.

QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 02 12, 14:15)

Galit mane pasveikint  thumbup.gif

Valiooooo thumbup.gif
Atsakyti