Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(denaxa @ 2011 02 20, 00:29)
Va,kam idomu apie sankaba,cia gana paprastai viskas paaiskinta  cool.gif
http://www.vienaturi...8/topic708.html

Aciu uz nuoroda thumbup.gif tik antam video dar galetu buti ir paaiskinimai. ax.gif
Atsakyti
nebeapsisprendziu ka daryti. liko 3 vaziavimai, aikstelej esu buvusi 2 kartus po valanda, jauciuosi, kad labai mazai moku ir labai daug ko nemoku, o egzui uzsirasiau sestadieni.
eiti laikyti ar pabandyti dar savaitei atideti ir su vyru pasimokyti? esu visiskai pasimetusi. ir atideti nesinori, bet eiti laikytis ir prarasti pinigus, nelabai galiu sau leisti. nezinau ka daryti, ka jus manot?
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2011 02 21, 13:50)
nebeapsisprendziu ka daryti. liko 3 vaziavimai, aikstelej esu buvusi 2 kartus po valanda, jauciuosi, kad labai mazai moku ir labai daug ko nemoku, o egzui uzsirasiau sestadieni.
eiti laikyti ar pabandyti dar savaitei atideti ir su vyru pasimokyti? esu visiskai pasimetusi. ir atideti nesinori, bet eiti laikytis ir prarasti pinigus, nelabai galiu sau leisti. nezinau ka daryti, ka jus manot?

LABA DIENA

3 važiavimai-dar labai daug, per juos pasijaus paėjimas į priekį. Bet ar iš tų 3 važiavimų bus aikštelėj?
Nes man, tarkim, parkingas buvo LABAI BAISUS dalykas. Man vieno papildomo karto neužtektų, kad suprasčiau, kaip teisingai pastatyti ir dar nemokėčiau pastatyt.
Bet aš esu visiškai žalia dar. Aišku, tau geriau patars senbuvės. Bet manau, kad galima eiti, jeigu bent kartą iš tų važiavimų būsi aištelėj. rolleyes.gif

O man šiandien buvo PIRMASIS VAŽIAVIMAS PO MIESTĄ. *****, ir baisu, ir kartu įdomu unsure.gif .
Man sunku dar susigaudyt, kada užtenka nuimt koją nuo gazo ir daugiau nieko nedaryt, kad praleist automobilį. Kada aplamai rekia išmint sankabą ir stabdį ir nėgali būti jokių kitų variantų (prie šviesoforų visada taip stodavau), kada iš 3 bėgio persijungt į 2.
Na dar esu ŽALIA. Ir, aišku, buvau užgesusi gal 4 kartus blush2.gif ax.gif .
Man dar mokytis ir mokytis.
O kas jums pirmą važiavimą buvo sunkiausia?
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2011 02 21, 13:50)

na, pasakysiu kaip daryciau as... as nukelciau egzamina bent savaitei ir per ta laika dar pravaziuociau tuos 3 vaziavimus ir butinai su vyru dar kasdien pasipraktikuociau... as butent taip ir dariau, kai buvo gaila pinigeliu papildomoms pamokoms, o ir neimanoma gaut tu pamoku kada panorejus, eilute nemaza buvo...tai va, irgi jauciaus labai zalia, o egzas bvo ant nosies, tai su vyru visa aikstute ismokau, ir ne pagal gaireles ar kampus kaip moko instruktoriai, o ismokau jaust masina, todel problemu aikstelej neturiu... 4u.gif o jus neturit galimybes po aikstele su savo masinyte pavazinet?
Papildyta:
QUOTE(Singė @ 2011 02 21, 19:23)
O man šiandien buvo PIRMASIS VAŽIAVIMAS PO MIESTĄ. *****, ir baisu, ir kartu įdomu  unsure.gif .
Man sunku dar susigaudyt, kada užtenka nuimt koją nuo gazo ir daugiau nieko nedaryt, kad praleist automobilį. Kada aplamai rekia išmint sankabą ir stabdį ir nėgali būti jokių kitų variantų (prie šviesoforų visada taip stodavau), kada iš 3 bėgio persijungt į 2.
Na dar esu ŽALIA. Ir, aišku, buvau užgesusi gal 4 kartus  blush2.gif  ax.gif .

man irgi sunku buvo suprast, kada stabdyt ir su stabdziu ir su sankaba, nes kai stabdau su stabdziu vien, masina gesta biggrin.gif dabar pagalvojus tai paprasta, todel ir tau tas supratimas ateis su laiku 4u.gif dar sunku budavo islauzt posuki i siaura gatvele, vis i priespriesine juosta isvaziuodavau ax.gif bet cia gi tik pirmas vaziavimas, ismoksi dar wub.gif sekmes 4u.gif seksim tavo mokymosi vairuot istorija drinks_cheers.gif
Atsakyti
turiu galimybes mokytis, netgi masinyte siandien nusipirkau, stovi po langais. va del to ir galvoju, kad kam man nervuotis ir bandyt "na ura" taip sakant, jei galiu vakarais ir visa savaitgali su vyru pavazineti ir eiti i egza labiau pasiruosusi. visgi tie simtai ir nervai nesimeto lotuliukas.gif .

tik taip speju kad su vyru galiu vazineti tik tada, kai jau busiu baigusi mokykla? o kai baigiasi vazinejimai su instruktorium, jie turi isduoti kazkoki baigimo pazymejima? ar tai ilgai uztrunka?

Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2011 02 21, 12:50)

Na, jei pakankamai tvirtai nesijauti aikštelėje, tada gal panaudok kelis pravažiavimus, arba nuvažiuok su vyru į aikštelę ir pažiūrėk, kaip sekasi 4u.gif

QUOTE(Singė @ 2011 02 21, 18:23)
LABA DIENA
O man šiandien buvo PIRMASIS VAŽIAVIMAS PO MIESTĄ. *****, ir baisu, ir kartu įdomu  unsure.gif .
Na dar esu ŽALIA. Ir, aišku, buvau užgesusi gal 4 kartus  blush2.gif  ax.gif .

Jei pirmą kartą mieste, tai sužiūrėti visus automobilius, ženklus, juostas, pėsčiuosius ir nepamiršti bėgių. Buvau užgesusi ne kartą. Ir šiandien buvau užgesusi, nors važinėju jau 13 valandą (kartu su aikštele). Būna ir ženklų dar nesužiūriu, ir vieną kartą per raudoną šviesoforą šiandien pravažiavau doh.gif Bet manau tos klaidos yra normalu, visgi mes mokomės, tai tų klaidų tikrai yra ir bus. Va, dar niekaip negaliu išgyvendinti tokio dalyko, kaip sankabos laikymą posūkio metu. Su tais pedalais pati daugiau pavažinėjus pamatysi, kada kokį spausti, kada kokį atleisti. Pirmą kartą man viskas tikrai baisiai atrodė. Antrą kartą man atrodo mieste važinėjant pasitaikė girtas žmogus, atrodė jau perėjo per perėją ir tada staigiai atgal susiruošė žmogelis, gerai, kad aš vos važiavau. Oj, dar prisiminiau savo pirmą kartą: važiavau vėžose ir reikėjo prasilenkt su kita mašina, aš pagazavau (ko nereikėjo daryt) ir iš tų vėžų bandžiau išvažiuot. Nu ir ką galvojat? Mašina skersai kelią atsistojo, savaime suprantama užgeso, instruktorius irgi stabdžius staigiai nuspaudė, bet nieko, normaliai išvažiavau ir po to karto siauruose keliuose lėtai lėtai su mašina prasilenkiu biggrin.gif Manau, jau geriau tokie „nuotykiai“ su instruktorius, nei be jo, nes jis ir žino ką daryt, ir klaidas pasako, nei važiuojant vienai.
Šiandien iš vis važinėti sunku buvo, nes pirmas ir antras bėgiai vos įsijungdavo (beveik visada instruktorius įjungdavo), nes kažkas ten sušalę, užšalę, su rankiniu ta pati situacija doh.gif Instruktorius man sako: išmink sankabą iki galo, o aš sėdžiu į sėdynę kiek galima įsirėmus ir spaudžiu tą sankabą, galvoju negi jau nebemoku sankabos įspausti, nu bet sakau tikrai iki galo įspausta, tai tada jau sako, kad turbūt kažkas su mašina negerai, nes ir su savo pedalais vos įjungė tuos bėgius biggrin.gif

Jūs man paaiškinkit vieną dalyką, kaip ten su tom papildomom valandom? Tai nebūtina visų 30 išvažinėt? Ar visgi būtina? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 21 vasario 2011 - 17:48
QUOTE(zhydelka @ 2011 02 21, 19:34)
tik taip speju  kad su vyru galiu vazineti tik tada, kai jau busiu baigusi mokykla? o kai baigiasi vazinejimai su instruktorium, jie turi isduoti kazkoki baigimo pazymejima? ar tai ilgai uztrunka?

as gavau baigimo pazymejima vos tik baigesi teorija ir issilaikiau mokyklini...o tau dar jo nedave, nes be jo negalima vazinet su M zenklu... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2011 02 21, 19:42)
Jūs man paaiškinkit vieną dalyką, kaip ten su tom papildomom valandom? Tai nebūtina visų 30 išvažinėt? Ar visgi būtina? blush2.gif

nebutina visu isvazinet, jei jau jauti, kad uztenka smile.gif mano dauguma pazistamu, kurie laike, pasilikdavo pora valandu tam kartui, jei kartais neislaikys, kad nereiketu imti papildomu valandu biggrin.gif bet as isvazinejau visus ir vistiek nesijauciau, kad moku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2011 02 21, 18:45)
nebutina visu isvazinet, jei jau jauti, kad uztenka smile.gif mano dauguma pazistamu, kurie laike, pasilikdavo pora valandu tam kartui, jei kartais neislaikys, kad nereiketu imti papildomu valandu biggrin.gif bet as isvazinejau visus ir vistiek nesijauciau, kad moku biggrin.gif

O kiek galima neišvažinėt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2011 02 21, 18:45)
as gavau baigimo pazymejima vos tik baigesi teorija ir issilaikiau mokyklini...o tau dar jo nedave, nes be jo negalima vazinet su M zenklu... 4u.gif
Papildyta:

vat ir idomu suzinoti kada ta pazymejima atiduoda, nes man penktadieni paskutinis vaziavimas ir po pietu is karto isvaziuojam i kauna, ten pas senelius bus kazkuriam laikui galima palikti vaika ir planuoju prisilipinti M zenklus ir tada su vyru pasivazineti.
tai jau kaip ir atsidejau egza kitam penktadieniui ax.gif

ir dar klausimas. ar tetis skaitosi seimos narys? nes jei vyras nenores manes mokytis, gal as galiu su teciu vazineti? pavardes skiriasi, bet jei pasiimciau santuokos liudijima, gal viskas tvarkoje butu?

oi kiek klausimu man dar kyla doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 21 vasario 2011 - 18:01
Labas vakaras merginos mirksiukas.gif

užbėgau patarti dėl mokymosi su šeimos nariais. Susisiekimo ministerija yra patvirtinusi "Šeimos narių, siekiančių įgyti teisę vairuoti B1 ar B kategorijos transporto priemones, praktinio vairavimo mokymo tvarkos aprašą". Aktualią redakciją rasite čia.

Ten viskas išsamiai išdėstyta, apibrėžta "šeimos narių" sąvoka (į ją patenka sutuoktiniai, tėvai, vaikai, broliai, seserys ir kt.).

Nepamirškite, kad norėdamos mokytis su šeimos nariu, turite būti išlaikiusios teorijos egzaminą "Regitroje". Su savimi turėkite tai patvirtinantį dokumentą, taip pat medicinos pažymą, dokumentą, pagrindžiantį giminystės arba santuokos / partnerystės ryšį su šeimos nariu (pvz., gimimo / santuokos liudijimą) ir, be abejo, asmens dokumentą. Jūsų mokytojas turi turėti ne mažesnį kaip 5 metų B kategorijos vairavimo stažą.

Tai tiek trumpai smile.gif Jei kam įdomu detaliau - siūlau susipažinti su nurodytu teisės aktu.
Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satanistė @ 2011 02 21, 20:39)
Labas vakaras merginos  mirksiukas.gif

užbėgau patarti dėl mokymosi su šeimos nariais. Susisiekimo ministerija yra patvirtinusi "Šeimos narių, siekiančių įgyti teisę vairuoti B1 ar B kategorijos transporto priemones, praktinio vairavimo mokymo tvarkos aprašą". Aktualią redakciją rasite čia.

Ten viskas išsamiai išdėstyta, apibrėžta "šeimos narių" sąvoka (į ją patenka sutuoktiniai, tėvai, vaikai, broliai, seserys ir kt.).

aha, labai detaliai cia apzvelgei 4u.gif atejai i pagalba mergaitems 4u.gif bet va, dabar galvoju, kad as vazinejau su M zenklu jau gavusi mokyklini...teorijos instruktorius patare vos tik gavus ta pazymejima, uzsiklijuot M ir vazinet...neminejo, kad reikia teorijos egza but islaikius...hmmm... g.gif
beje, seimos instruktorius neturi turet galiojancios nuobaudos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2011 02 21, 19:49)
O kiek galima neišvažinėt? ax.gif

na, is tikruju tai as nezinau, kiek galima...manau, cia tau spresti, jei manai, kad moki ir tau nebereikia mokytis, tuomet eik laikyt egzamina 4u.gif o kiek dar tau liko pravaziavimu? as savo laiku norejau ju kuo daugiau, kadangi pradejau nuo nulio biggrin.gif
Atsakyti
ellaja, Babi*-ačiū už pasisakymus ir palaikymą 4u.gif .
Atsakyti