Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(Kulverstuke626 @ 2011 04 01, 22:13)
Dievinu violetine spalva, ir labai noriu kad mano pamerges butu butent su violetinem suknelem 4u.gif , taciau.... Prisiklausiau, kad violetine spalva, tai senmergiu spalva ir pan  g.gif  Gal kuri dar kazka girdejot apie tokius "prietarus", o tuo paciu ir kokiu pavyzdeliu, kaip visas vaizdas atodytu? .... 4u.gif

Sveikos 4u.gif man tokia pati situacija smile.gif labai grazi man geltona spalva, tay sugalvojau pamergiu sukneles bus geltonos ir saulegrazu puokstes bus man ir joms smile.gif na ir uzgirdo mociute smile.gif sako negerai geltona spalva vestuvese. smile.gif nu nezinau smile.gif

o tau tai jau senmergyste negresia, jau isteki 4u.gif
Atsakyti
[quote=vivita,2011 04 04, 17:54]
o pas mane pamergytes taippat bus geltonos,kodel negerai geltona spalva vestuvese?neva neapykanta ar issikyrima reiskia?na bet man svarbu kad grazu butu 4u.gif
Atsakyti
[quote=ingridute88,2011 04 04, 19:05]
[quote=vivita,2011 04 04, 17:54]
o pas mane pamergytes taippat bus geltonos,kodel negerai geltona spalva vestuvese?neva neapykanta ar issikyrima reiskia?na bet man svarbu kad grazu butu 4u.gif
[/quote]

jo tipo sako issiskyrt didesne galimybe, na bet as tai asmeniskai tai sakyciau apie geltona roze kad neapykanta smile.gif o siaip geltona kiek skaiciau reiskia siluma, turtus, saule ir siaip teigiama spalva biggrin.gif zodziu, jei visu klausysi tai ir neapsizenysi biggrin.gif

visos vienodos bus, ar tik spalva nurodysi? smile.gif
Atsakyti
visos bus vienodom suknelem,aisku jeigu butu nesutikusios vilktis tokiopat stiliaus sukneliu tai buciau nurodziusi tik spalva,bet man asmeniskai graziau kai visos vilki vienodom.
Atsakyti
Mano vestuvėse pamergių nebuvo, darėm be jokių tradicijų, tačiau kažkada kai dar įsivaizdavau vestuves tik kaip storas lietuviškas, su visom tradicijom, turėjau labai aiškią viziją kokios turėtų būti pamergių suknelės mano vestuvėse. Jos turėtų būti ilgos, gana santūraus, ne vienodo bet panašaus (kadangi visų figūros skirtingos) modelio ir BŪTINAI skirtingų pastelinių spalvų: gelsva, šilta persikinė, švelni rožinė, šviesiai alyvinė, švelni vandens spalva, dangaus spalva, gelsvai žalsva ir kitokios panašios. Kiekviena pamergytė galėtų pasirinkti spalvą kuri jai arčiausiai širdies ir labiausiai tinka prie jos akių, plaukų, odos atspalvio. mirksiukas.gif
Tokia pati nuostata išliko ir dabar, ir jeigu dabar būtų vestuvės su porom, būtent taip ir daryčiau. ax.gif Vienodos spalvos-modelio amerikoniškos suknelės man negražu, asocijuojasi su mokykla, su darbinėm uniformom. Manau kad kiekviena mergina tarsi skirtinga gėlė ir neverta užgožti jos individualumo net ir vestuvėse. Be to, pastelinės pamergių suknelės man labiausiai asocijuojasi su jaunyste. O nuotaka su balta suknele kaip gulbė tame pulke tikrai išsiskiria. wub.gif Teko matyt vestuves kur pamergės buvo vienodomis raudonomis suknelėmis - dėmesys pirmiausia krypo į jas, o ne į jaunają, vien dėl tos spalvos.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 05 balandžio 2011 - 11:04
QUOTE(popelka @ 2011 04 05, 11:01)

Spalvos gražios, bet pačios suknelės tai ne smile.gif

Viskas, mes pagaliau apsisprendėm dėl savo pulko. Imsim visas 10 nevedusių porų, tiesiog prašysiu, kad aprangoje būtų matomas ryškus violetinis akcentas - ar suknelė, ar kelnės, ar bliuska, ar masyvus diržas, bateliai ir pan biggrin.gif Su kuo šnekįjau, patinka ta spalva. Man nepatinka pamergių visiškas vienodumas, o violetinės atspalvių nėra daug (išskyrus pastelinę), tai manau žiūrėsis neblogai, tegul patys fantazuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 04 05, 12:01)
Mano vestuvėse pamergių nebuvo, darėm be jokių tradicijų, tačiau kažkada kai dar įsivaizdavau vestuves tik kaip storas lietuviškas, su visom tradicijom, turėjau labai aiškią viziją kokios turėtų būti pamergių suknelės mano vestuvėse.

Labai graži idėja 4u.gif patiko
Atsakyti
.
Papildyta:
. .
Papildyta:
PADEKIT ISSIRINKTI mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egluotė: 05 balandžio 2011 - 18:01
QUOTE(Egluotė @ 2011 04 05, 19:03)
.
PADEKIT ISSIRINKTI  mirksiukas.gif

o spalva bus būtent tokia?
Atsakyti
Ne, noreciau rusvos ar rudos, nes is nuotakos jokiu nurodymu-pageidavimu aprangai nera
Atsakyti
QUOTE(Egluotė @ 2011 04 05, 19:08)
Ne, noreciau rusvos ar rudos, nes is nuotakos jokiu nurodymu-pageidavimu aprangai nera

Tai tada pirma arba antra. Labai priklauso nuo figūros ir koks modelis Jums pačiai atrodo labiau tiks. Antras variantas truputi pabodęs (nežinau, pastaruoju metu visos pamergė su labai panašiom sukniom... g.gif ), tai gal pirmas...bet pirmo viršus ne visoms tinka smile.gif žodžiu geriausia būtų matuotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluotė @ 2011 04 05, 18:08)

Oj, man ruda spalva fantastiška, o jei dar ant įdegusio kūno, tai išvis super. Norėjau pamergėm savo, bet rudą suknią pirkimui rasti vasarą gana sudėtinga, spalva ne tokia dažna. Bet nuomotis tikrai yra.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 05 balandžio 2011 - 18:33