Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(***Sandrita*** @ 2011 03 13, 11:27)
Kaip jums si suknele?  smile.gif

Bent jau man tai kažkodėl nelabai kaip jos medžiaga atrodo, tokia pigi g.gif bet gal realybėj visai kitoks vaizdas (kaip dažniausiai ir būna)
Atsakyti
QUOTE(***Sandrita*** @ 2011 03 13, 11:27)
Kaip jums si suknele?  smile.gif
user posted image

Spalva grazi, bet pats modelis nelabai g.gif
Atsakyti
man tai labai patinka 5 puslapi ugnex jei gerai prisimenu forumieties nika imestos suknutes, ypac trecioji zalia sunknute tokios gal net antrai dienai sau noreciau blush2.gif
Atsakyti
gal ir visai nieko 4u.gif g.gif
(nuotrauka iš interneto platybių)
Atsakyti
grazu,nes matos,kad kaimo sodyboje viskas vyksta
Atsakyti
man ta pirma pamerge tai tikras kaimas smile.gif vien "basanoskes" kokios smile.gif nelabai kazkaip
Atsakyti
QUOTE(SummerXXX @ 2011 03 14, 23:56)
man ta pirma pamerge tai tikras kaimas smile.gif vien "basanoskes" kokios smile.gif nelabai kazkaip

sutinku smile.gif
Atsakyti
Patarimo prašau, vis suku galvą, kaip daryt. Vestuvėse bus apie 60 žm. Apie 30 gausis jaunimo. Nežinau, ar daryt pulką. Situacija tokia, kad mes važiuosime visur visi svečiai, ne tik poros, nuomosimės autobusą ir patys jame tūsinsimės. Taigi, toks pulkas, kur dažniausia važinėjas su jaunaisias, netenka prasmės. O ir tai, kad imant nevedusias poras gaunas 10 porų, bet ryškiai per daug, o imant tik giminių poras - gaunas 6 poros. Bet kokia jų prasmė tada? Koks loginis paaiškinimas, kad tik giminės, o ne draugai? Vestuvės šiuolaikiškos, piršlių nebus... tik tiek, kad nuotraukose bendra spalva vistiek gražiau žiūris, na keliaraištį, puokštę pagaudys biggrin.gif bet apskritai man pabrolių/pamergių vaidmuo nėra aiškus...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 03 25, 12:25)
Patarimo prašau, vis suku galvą, kaip daryt. Vestuvėse bus apie 60 žm. Apie 30 gausis jaunimo. Nežinau, ar daryt pulką. Situacija tokia, kad mes važiuosime visur visi svečiai, ne tik poros, nuomosimės autobusą ir patys jame tūsinsimės. Taigi, toks pulkas, kur dažniausia važinėjas su jaunaisias, netenka prasmės. O ir tai, kad imant nevedusias poras gaunas 10 porų, bet ryškiai per daug, o imant tik giminių poras - gaunas 6 poros. Bet kokia jų prasmė tada? Koks loginis paaiškinimas, kad tik giminės, o ne draugai? Vestuvės šiuolaikiškos, piršlių nebus... tik tiek, kad nuotraukose bendra spalva vistiek gražiau žiūris, na keliaraištį, puokštę pagaudys  biggrin.gif  bet apskritai man pabrolių/pamergių vaidmuo nėra aiškus...

jeigu nenorite pulko, bet norite bendros spalvos, galite gi siūlyti vestuvių temą/spalvą smile.gif tuomet svečiai turėtų susiprasti, kad jeigu jau ne apranga bendra tarkim violetinė, tai bent kažkoks akcentas iš jos..
o pulko poros, mano nuomone, gali būti ne vien iš giminių, o iš draugų ir giminių - tų, kurie artimiausi ir kitokie -ausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 03 25, 11:25)
Patarimo prašau, vis suku galvą, kaip daryt. Vestuvėse bus apie 60 žm. Apie 30 gausis jaunimo. Nežinau, ar daryt pulką. Situacija tokia, kad mes važiuosime visur visi svečiai, ne tik poros, nuomosimės autobusą ir patys jame tūsinsimės. Taigi, toks pulkas, kur dažniausia važinėjas su jaunaisias, netenka prasmės. O ir tai, kad imant nevedusias poras gaunas 10 porų, bet ryškiai per daug, o imant tik giminių poras - gaunas 6 poros. Bet kokia jų prasmė tada? Koks loginis paaiškinimas, kad tik giminės, o ne draugai? Vestuvės šiuolaikiškos, piršlių nebus... tik tiek, kad nuotraukose bendra spalva vistiek gražiau žiūris, na keliaraištį, puokštę pagaudys  biggrin.gif  bet apskritai man pabrolių/pamergių vaidmuo nėra aiškus...

Pas mus vestuvese apie 70 zmoniu, bus apie 10 pulko poru. ir as visai nemanau, kad per daug smile.gif Man kaip tik grazu, kai daug ir dar jeigu visos vienodos smile.gif mes irgi imsim autobusa 34 vietu, tai tilps visas pulkas, ir dar kelios poros kurios nores kartu vazinetis. O visi kiti like zmones, t.y. tetos ir dedes, jie tikrai nemanau, kad nori kartu 'tusintis' su jaunimu autobuse smile.gif
Nors pas jus, jeigu nera pirsliu, ir tikrai visi visi sveciai vaziuos autobusu, tai gal ir nereikia isskirt tu poru g.gif
Atsakyti
Keletas aprangos idėjų 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 25, 12:36)
jeigu nenorite pulko, bet norite bendros spalvos, galite gi siūlyti vestuvių temą/spalvą  smile.gif tuomet svečiai turėtų susiprasti, kad jeigu jau ne apranga bendra tarkim violetinė, tai bent kažkoks akcentas iš jos..
o pulko poros, mano nuomone, gali būti ne vien iš giminių, o iš draugų ir giminių - tų, kurie artimiausi ir kitokie -ausi  mirksiukas.gif

Na, yra ir tokia idėja, kad tik pasakyt spalvos (beje, atspėjot, violetinės:D ) akcentą. O dėl tų giminių, tai tiesiog iš tų 10 porų nežinom kaip atrinkti, ką imt į poras, o ką ne. Kodėl tas, o ne anas, visi daugmaž lygiaverčiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sigiote @ 2011 03 25, 12:39)
Nors pas jus, jeigu nera pirsliu, ir tikrai visi visi sveciai vaziuos autobusu, tai gal ir nereikia isskirt tu poru  g.gif

Mūsų šventė Nidoj, atstumai nedideli, tai imtume šiaudiniu stogu autobusą ir važiuotume, nu jei ne 60, tai koks 50 tikrai biggrin.gif
Atsakyti