Fufy jau suknyčių grožis ir spalvingumas, tai neišpasakytas

QUOTE(solo @ 2011 03 26, 10:15)
O dėl tų giminių, tai tiesiog iš tų 10 porų nežinom kaip atrinkti, ką imt į poras, o ką ne. Kodėl tas, o ne anas, visi daugmaž lygiaverčiai 
Papildyta:

Papildyta:
Kviesk visas 10 ir nesuk sau galvos

QUOTE(SummerXXX @ 2011 03 14, 23:56)
kazkaip siuo atveju visiskai nepasipuosta kad ir sodyboje svente. tikrai graziau galima

mes nuprendeme, kad bus trys pamergiu ir pabroliu poros
taciau dabar suku galva ar vienodas suknias daryt. Viena pamerge visai kuda, kita siek tiek stambesne, tai vat ta pati suknele bijau ir netiks..o ka jus manot, jei pamerges butu tarkim zalios spalvos, bet jau jos pacios issirinktu modeli.aj net nzn

Dievinu violetine spalva, ir labai noriu kad mano pamerges butu butent su violetinem suknelem
, taciau.... Prisiklausiau, kad violetine spalva, tai senmergiu spalva ir pan
Gal kuri dar kazka girdejot apie tokius "prietarus", o tuo paciu ir kokiu pavyzdeliu, kaip visas vaizdas atodytu? ....

QUOTE(rimvydele @ 2011 04 01, 19:14)
mes nuprendeme, kad bus trys pamergiu ir pabroliu poros
taciau dabar suku galva ar vienodas suknias daryt. Viena pamerge visai kuda, kita siek tiek stambesne, tai vat ta pati suknele bijau ir netiks..o ka jus manot, jei pamerges butu tarkim zalios spalvos, bet jau jos pacios issirinktu modeli.aj net nzn 

Bet susiderinkite dėl ilgio. Nes praita vasara vienų vestuvių nuotraukas mačiau, pamergės buvo skirtingomis suknelėmis, bet visos kurios buvo trumpomis kaip ir derėjo tarpusavyje, o viena ilga tai kažkaip

QUOTE(Kulverstuke626 @ 2011 04 01, 22:13)
Dievinu violetine spalva, ir labai noriu kad mano pamerges butu butent su violetinem suknelem
, taciau.... Prisiklausiau, kad violetine spalva, tai senmergiu spalva ir pan
Gal kuri dar kazka girdejot apie tokius "prietarus", o tuo paciu ir kokiu pavyzdeliu, kaip visas vaizdas atodytu? .... 

Aš tai girdėjau kad ankščiau prostitučių spalva violetinė buvo.

Na bet šiaip kiek praita vasara pamergių buvo su tokiom suknelėmis? kas trčios vestuvės, manau šiemet irgi panašiai. Kitos nuotakos nepabijojo, tai ko Jūs baiminatės?
QUOTE(Dzenete @ 2011 04 02, 09:22)
Bet susiderinkite dėl ilgio. Nes praita vasara vienų vestuvių nuotraukas mačiau, pamergės buvo skirtingomis suknelėmis, bet visos kurios buvo trumpomis kaip ir derėjo tarpusavyje, o viena ilga tai kažkaip
visame būryje, toks jausmas kad tai svočia būtų.,
Na bet šiaip kiek praita vasara pamergių buvo su tokiom suknelėmis? kas trčios vestuvės, manau šiemet irgi panašiai. Kitos nuotakos nepabijojo, tai ko Jūs baiminatės?

o buvo vienodos spalvos suknelemis?