Kartais mano akys pavydi sirdziai. Zinai kodel? Nes toks mielas man zmogus, kaip tu, islieka toks artimas mano sirdziai bet kartu toks tolimas mano akims...
Noreciau grizti atgal.... grizti, kur vienintelis geriausias mano draugas buvo-mama, vienintelis vyras - tetis.... ir kiekvienas ''skauda'' buvo isgydomas ciulpinuku ir nuosirdziu apkabinimu. Papildyta: Sypsojimasis nebutinai visada reiskia kad tu-laimingas. Kartais tai tiesiog reiskia kad tu -stiprus... Papildyta: Atsiprasymas nevisada reiskia,kad tu esi neteisus o kitas-teisus. Tai tik reiskia, kad tau , jusu draugyste svarbiau uz tavo ego.
Citatos Buda sėdėjo vieną rytą tarp savo mokinių, kai prie jų prisiartino žmogus. Ar yra Dievas?, jis paklausė. Taip, Dievas yra, atsakė Buda. Po pusryčių atėjo kitas žmogus. Ar Dievas yra?, paklausė jis. Ne, Dievo nėra, atsakė Buda.
Vėliau tą pačią dieną, trečias žmogus paklausė Budos to paties, ir Budos atsakymas buvo: Tu pats turi nuspręsti. Mokytojau, tai absurdiška, pasakė vienas iš mokinių. Kaip tu gali duoti tris skirtingus atsakymus į tą patį klausimą? Todėl, kad tai trys skirtingi žmonės, atsakė Nušvitusysis. Ir kiekvienas žmogus siekia Dievo savo paties keliu: vieni įsitikinę, kiti atmesdami ir kiti su abejone. Paulo Coelho
Šamanas keliavo su trejomis seserimis po Australiją, kai jie pamatė žinomiausią visų laikų karį.
Aš noriu vesti vieną šių nuostabių merginų, pasakė karys.
Jei viena jų ištekės, kitos liūdės, pasakė šamanas. Aš ieškau trynukų, kurie galėtų vesti tris žmonas. Po daugelio metų, apkeliavę visą Australijos kontinentą, nerado jie trynukų. Galiausiai bent viena mūsų galėjo būti laiminga, pasakė viena seserų, kai jie visi buvo seni ir pavargę nuo kelionių.
Aš buvau neteisus, pasakė šamanas. Bet jau per vėlu. Ir jis pavertė tris seseris akmenimis, kad kiekvienas praeinantis pro jas suprastų, jog vieno žmogaus laimė nereiškia, kad kiti turi būti nelaimingi. Paulo Coelho
Nežinau, ar visai į temą, bet gal, merginos, galėtumėt pasiūlyti, kokią gražią mintį užrašyti, vietoj banalaus posakio ,,ačiū už pagalbą" arba ,,ačiū, kad padėjai"? Reikia tokio trumpo, neįpareigojančio, bet reiškiančio padėką
Nežinau, ar visai į temą, bet gal, merginos, galėtumėt pasiūlyti, kokią gražią mintį užrašyti, vietoj banalaus posakio ,,ačiū už pagalbą" arba ,,ačiū, kad padėjai"? Reikia tokio trumpo, neįpareigojančio, bet reiškiančio padėką
Nėra žodžių kalboje tokių,
Nes apsakyti negaliu,
Ką šiandieną aš jaučiu...
Ir padėkos tikrai čia maža,
Bet gaila iš tiesų,
Daugiau aš nieko negaliu,
Tik tai ištart žodelį - "ačiū".
Ir dabar aš žinau, kad be rankos dosnios, būtų viskas sunkiau Tu verta padėkos!
Rankos, suteikiančios pagalbą, švelnesnės negu besimeldžiančios lūpos.
Iš tiesų svarbu tik tai, ką darome, o ne tai, ką sugebėtume padaryti.
Apdovanojimas už gerą darbą pats jo atlikimas. [R.V.Emersonas]