Beverčiai patarimai yra duoti žmonių, kurių pėdomis nenori sekti.
Žinių kiekis yra atvirkščiai proporcingas duodamų patarimų skaičiui.
Žmonės būna dviejų tipų: tie, kurie mane mėgsta, ir tie, kurie gali eit velniop...

Geriausi santykiai yra su zmonemis kurie ateina i gyvenima netiketai bet pasilieka jame su priezastimi.
Koks tu, likęs vienas su savimi? Kai pabundi vidury nakties, kas tada esi? Kai aušra išvaduoja tave iš nakties tamsybių, kas esi prieš saugiai užsidedamas kaukę ir virsdamas tuo, kuo tave laikys visa dieną?
(J. O Donohue)
Papildyta:
Laikas atšaldo ir niekina mažą meilę, tačiau didina ir stiprina didelę, panašiai kaip vėjas kad gesina žvakę, bet įpučia gaisro liepsną. G. Ruskin
(J. O Donohue)
Papildyta:
Laikas atšaldo ir niekina mažą meilę, tačiau didina ir stiprina didelę, panašiai kaip vėjas kad gesina žvakę, bet įpučia gaisro liepsną. G. Ruskin
"Jei nori pasijusti turtingas suskaičiuok kiek turi dalykų, kurių pinigai negali nupirkti."
"Žinios tampa išmintimi tik tada kai yra panaudojamos."
"Laimingas ne tas, kuris toks kam nors atrodo, o tas, kuris pats toks jaučiasi."
"Žinios tampa išmintimi tik tada kai yra panaudojamos."
"Laimingas ne tas, kuris toks kam nors atrodo, o tas, kuris pats toks jaučiasi."
Viena diena, kazkas manes paklause, koki zmogu as noreciau myleti ir su kokiu buti...? o as atsakiau.... su pakankamai nestipriu zmogumi....pakankamai nestipriu negalesianciu manes paleisti....
Papildyta:
I want to do my part to make the world a better place, but murder is illegal.
Papildyta:
I want to do my part to make the world a better place, but murder is illegal.

QUOTE(Egluotė @ 2011 04 05, 15:42)

Jei isimyleti,tai tik toki,su kuriuo negeda butu vyrui pasirodyti
Moteris nuo vyro slepia savo praeitį, vyras nuo moters - jos ateitį
Gėda už vakar dieną. Bet nepamenu prieš ką...
Mylimasis! Tokių kaip tu nebuvo, nėra ir nereikia!
Užrašas ant pakelės akmens: "Eisi į kairę - UŽMUŠIU! p.s Žmona".
Jeigu gavote į dešinį skruostą, atsukite kairįjį - žandikaulis atsistatys į vietą.
Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių pilna.

Moteris nuo vyro slepia savo praeitį, vyras nuo moters - jos ateitį

Gėda už vakar dieną. Bet nepamenu prieš ką...

Mylimasis! Tokių kaip tu nebuvo, nėra ir nereikia!

Užrašas ant pakelės akmens: "Eisi į kairę - UŽMUŠIU! p.s Žmona".
Jeigu gavote į dešinį skruostą, atsukite kairįjį - žandikaulis atsistatys į vietą.
Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių pilna.

Per daug ciniška, kad ramiai klausyčiau jūsų nuomonės. Per daug išdidi, kad siekčiau jūsų dėmesio. Man nusispjaut ant tų žmonių kurių aš nepažįstu, bet dėl tų kuriuos myliu, aš galiu padaryti viską.
Tavo akys meiliai žiūri viena į kitą.
Prisimink, jeigu mergina padovanojo tau raktą nuo savo širdies nesidžiauk, rytoj ji pakeis spyną.
Berniukai pagal iškvietimą. Visą parą. tel.: 02.
Jei neturiu Tavęs, turėsiu geresnį.
Dešimtys vyru klaupiasi prieš ją,o ji pasirenka tą kuris stovi ir žiūri į kitą pusę.
Kitų galiu norėti - o tavęs man reikia
Kas pasiekiama ranka neturi kainos.
Į klubą su bernu - kaip į mišką su malka.
Gyvenk šia akimirka, tu jos dievas.
Visuomet ir visur, visokiomis aplinkybėmis, stenkis susidaryti maximumą malonumu

Tavo akys meiliai žiūri viena į kitą.

Prisimink, jeigu mergina padovanojo tau raktą nuo savo širdies nesidžiauk, rytoj ji pakeis spyną.

Berniukai pagal iškvietimą. Visą parą. tel.: 02.

Jei neturiu Tavęs, turėsiu geresnį.

Dešimtys vyru klaupiasi prieš ją,o ji pasirenka tą kuris stovi ir žiūri į kitą pusę.
Kitų galiu norėti - o tavęs man reikia

Kas pasiekiama ranka neturi kainos.
Į klubą su bernu - kaip į mišką su malka.

Gyvenk šia akimirka, tu jos dievas.

Visuomet ir visur, visokiomis aplinkybėmis, stenkis susidaryti maximumą malonumu

Atleist ir uzmirst??? Atsiprasau as ne Dievas... Alzhaimeriu irgi nesergu