Įkraunama...
Įkraunama...

> Dienos sentensijos, gražios, pamokančios, gražio

Beverčiai patarimai yra duoti žmonių, kurių pėdomis nenori sekti.

Žinių kiekis yra atvirkščiai proporcingas duodamų patarimų skaičiui.
Atsakyti
Žmonės būna dviejų tipų: tie, kurie mane mėgsta, ir tie, kurie gali eit velniop... cool.gif
Atsakyti
Geriausi santykiai yra su zmonemis kurie ateina i gyvenima netiketai bet pasilieka jame su priezastimi.

Atsakyti
„Koks tu, likęs vienas su savimi? Kai pabundi vidury nakties, kas tada esi? Kai aušra išvaduoja tave iš nakties tamsybių, kas esi prieš saugiai užsidedamas kaukę ir virsdamas tuo, kuo tave laikys visa dieną?“
(J. O’ Donohue)

Papildyta:
“Laikas atšaldo ir niekina mažą meilę, tačiau didina ir stiprina didelę, panašiai kaip vėjas kad gesina žvakę, bet įpučia gaisro liepsną.” – G. Ruskin
Atsakyti
"Jei nori pasijusti turtingas – suskaičiuok kiek turi dalykų, kurių pinigai negali nupirkti."

"Žinios tampa išmintimi tik tada kai yra panaudojamos."

"Laimingas ne tas, kuris toks kam nors atrodo, o tas, kuris pats toks jaučiasi."
Atsakyti
Viena diena, kazkas manes paklause, koki zmogu as noreciau myleti ir su kokiu buti...? o as atsakiau.... su pakankamai nestipriu zmogumi....pakankamai nestipriu negalesianciu manes paleisti....
Papildyta:

I want to do my part to make the world a better place, but murder is illegal. cool.gif
Atsakyti
Cia siandien SM kazkur perskaiciau, labai patiko smile.gif

"Lengva islikti nekaltai, tai merginai, kurios niekas nenori..." tongue.gif
Atsakyti
Silpnoji lytis stipresnė už stipriąją dėl stipriosios lyties silpnumo silpnąjai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluotė @ 2011 04 05, 15:42)

Kalorijos - tai maži padarėliai, kurie gyvena spintoje ir mažina Jūsų drabužius biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei isimyleti,tai tik toki,su kuriuo negeda butu vyrui pasirodyti ax.gif
Moteris nuo vyro slepia savo praeitį, vyras nuo moters - jos ateitį ax.gif
Gėda už vakar dieną. Bet nepamenu prieš ką... ax.gif
Mylimasis! Tokių kaip tu nebuvo, nėra ir nereikia! smile.gif
Užrašas ant pakelės akmens: "Eisi į kairę - UŽMUŠIU! p.s Žmona".
Jeigu gavote į dešinį skruostą, atsukite kairįjį - žandikaulis atsistatys į vietą.
Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių pilna. smile.gif
Atsakyti
Per daug ciniška, kad ramiai klausyčiau jūsų nuomonės. Per daug išdidi, kad siekčiau jūsų dėmesio. Man nusispjaut ant tų žmonių kurių aš nepažįstu, bet dėl tų kuriuos myliu, aš galiu padaryti viską. mirksiukas.gif

Tavo akys meiliai žiūri viena į kitą. lotuliukas.gif

Prisimink, jeigu mergina padovanojo tau raktą nuo savo širdies nesidžiauk, rytoj ji pakeis spyną. tongue.gif

Berniukai pagal iškvietimą. Visą parą. tel.: 02. lotuliukas.gif

Jei neturiu Tavęs, turėsiu geresnį. cool.gif

Dešimtys vyru klaupiasi prieš ją,o ji pasirenka tą kuris stovi ir žiūri į kitą pusę.

Kitų galiu norėti - o tavęs man reikia wub.gif

Kas pasiekiama ranka neturi kainos.

Į klubą su bernu - kaip į mišką su malka. biggrin.gif

Gyvenk šia akimirka, tu jos dievas. mirksiukas.gif

Visuomet ir visur, visokiomis aplinkybėmis, stenkis susidaryti maximumą malonumu bigsmile.gif

Atsakyti
Atleist ir uzmirst??? Atsiprasau as ne Dievas... Alzhaimeriu irgi nesergu biggrin.gif
Atsakyti