Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.7.

QUOTE(**Leila** @ 2011 04 08, 12:27)
Pritariu, jau geriau tuos 5m. graziai but 4u.gif

Tai kad cia jusu pasiskaicius isvis nerealus rezultatai. As tai save jau buvau pasmerkus istisiniam maudimukui visam gyvenimui, o dar kai chirurgas atraportavo, kad liksiu be bambos is pjuvis istisinai per pilva blink.gif Buvau aisku siaip pas chirurga ne plastikos, tai tikiuos, kad jusu cia parekomenduoti man taip pat pades wink.gif

QUOTE(Donaciukas @ 2011 04 08, 13:35)
Labas merginos.
Na ir laikas greitai bega. Pirmadieni jau op. Sekm gulu i ligonine. Stresas nerealus... Jau atrodo  kad ir ligos kabinasi ... prie kompo jauciu nebeprisesiu kokia savaite,tai palaikykit uz mane kumscius pirmad. O paskui jau duosiu zinot kaip sekesi
4u.gif

Sekmes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 04 08, 13:37)
Donaciuk, sekmes! Viskas bus ok.
As tai gyvenu gerai, tik svoris nustojo krites, nors regis nedaug valgau. na, bet kaip nors. Kol kas patenkinta jauciuosi, visi sako, kad kazkaip atjaunejau ir pagrazejau. Matyt pilvo sterble ir smegenis buvo uzspaudusi.

Bet ziuriu paneles visai foto nededat g.gif

Donaciuk - sekmes, viskas bus gerai, busi gerose rankose 4u.gif
Atsakyti
Donaciuk, laikysiu kumscius 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Donaciuk, nesijaudink, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 04 08, 13:37)
Donaciuk, sekmes! Viskas bus ok.
As tai gyvenu gerai, tik svoris nustojo krites, nors regis nedaug valgau. na, bet kaip nors. Kol kas patenkinta jauciuosi, visi sako, kad kazkaip atjaunejau ir pagrazejau. Matyt pilvo sterble ir smegenis buvo uzspaudusi.

nu cia tai prajuokinai lotuliukas.gif
idesiu kita sav wink.gif kai gydytojas pafotkins biggrin.gif:D
Atsakyti
Labas merginos,
As jau namie. Nebuvo viskas taip baisu kaip tilkejausi.Pirmad ryte isoperavo,terciadieni istaruke drenus is krutines,ketv is pilvo(cia skausmingiausia vieta buvo). Tik miegot buvo sunku visada ant nugaros. Gydytojas SUPERINIS. Esu labai patenkinta ir ne sekundei nesigailejau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Donaciukas @ 2011 04 14, 13:06)
Labas merginos,
As jau namie. Nebuvo viskas taip baisu kaip tilkejausi.Pirmad ryte isoperavo,terciadieni istaruke drenus is krutines,ketv is pilvo(cia skausmingiausia vieta buvo). Tik miegot buvo sunku visada ant nugaros. Gydytojas SUPERINIS. Esu labai patenkinta ir ne sekundei nesigailejau thumbup.gif

Sveikinimai wub.gif
tai pasakok smulkiau: kiek nupjove, kiek nusiurbe ir pan. Kada foto idesi?
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 04 14, 10:35)
Sveikinimai wub.gif
tai pasakok smulkiau: kiek nupjove, kiek nusiurbe ir pan. Kada foto idesi?

kiek iskaiciau tai nupjove 420g, nusiurbe apie 100g nuo sonu. ryt reiks perrist tai bandysiu su telef pafotkint ,nes fotiko nepasiimiau.
Atsakyti
QUOTE(Donaciukas @ 2011 04 14, 13:41)
kiek iskaiciau tai nupjove 420g, nusiurbe apie 100g nuo sonu. ryt reiks perrist tai bandysiu su telef pafotkint ,nes fotiko nepasiimiau.

Tai ne daug cia nuo taves nupjove biggrin.gif Labai lauksim fotkiu 4u.gif
Atsakyti
Donaciukas , sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir ačiū už padrąsinimą, kad nebuvo taip baisu ir skausminga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 04 14, 11:09)
Tai ne daug cia nuo taves nupjove biggrin.gif Labai lauksim fotkiu 4u.gif

nu nebuvo labai daug ka pjaut,bet svarbu kad nebe nestumas biggrin.gif ikeliau viena fotke. Dar nelabai atsitiesiu tai vaizdo nelabai matyt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donaciukas @ 2011 04 15, 12:15)
nu nebuvo labai daug ka pjaut,bet svarbu kad nebe nestumas biggrin.gif  ikeliau viena fotke. Dar nelabai atsitiesiu tai vaizdo nelabai matyt. smile.gif

Eik tu sau kaip atrodai thumbup.gif Nerealiai ir cia po 4d. thumbup.gif Davai dar sonu nusifotkink, randa parodyk ir t.t.
O jau (.)(.) thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti