Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.7.

QUOTE(**Leila** @ 2011 04 15, 11:08)
Eik tu sau kaip atrodai thumbup.gif Nerealiai ir cia po 4d. thumbup.gif Davai dar sonu nusifotkink, randa parodyk ir t.t.
O jau (.)(.) thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ACIU blush2.gif (.)(.) tai patine dar formos ner normalios. ryt kai nusiimsiu tvarscius pabandysiu pafotkint
Atsakyti
QUOTE(Donaciukas @ 2011 04 15, 20:33)

Kaip smagu girdet, kad rezultatai jau tokie greiti smile.gif Linkiu, kad jokios komplikacijos neislistu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Donaciukas @ 2011 04 15, 20:33)
ACIU blush2.gif (.)(.) tai patine dar formos ner normalios. ryt kai nusiimsiu tvarscius pabandysiu pafotkint

Oi, pavydziu tau, kad jau po visko 4u.gif 4u.gif Lengvo gijimo daba reikia palinket 4u.gif drinks_cheers.gif
Labai greitai po gimdymo tu operacijai ryzaisi. Primink, kas tave operavo. Nieko gydytojas nesake, kad tik tiek praeje po gimdymo?
As planuoju nueiti konsultacijai praejus metams nuo paskutinio gimdymo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eLaura: 15 balandžio 2011 - 22:33
QUOTE(eLaura @ 2011 04 15, 20:33)
Oi, pavydziu tau, kad jau po visko 4u.gif  4u.gif Lengvo gijimo daba reikia palinket 4u.gif  drinks_cheers.gif
Labai greitai po gimdymo tu operacijai ryzaisi. Primink, kas tave operavo. Nieko gydytojas nesake, kad tik tiek praeje po gimdymo?
As planuoju nueiti konsultacijai praejus metams nuo paskutinio gimdymo blush2.gif

Operavo mane Bagdonas, kai vaziavau konsultacijai,klause kiek jau laiko praejo po gimdymo. Tai sake kad jau galima. O as ir ilgiau laukti nebenorejau,atsibodo ,po pirmos dukros 4 metus kaip nescia vaiksciojau. Tai suplanavau antra leliuka,pagimdziau ir kuo greiciau i operacine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2011 04 15, 23:33)

Po gimdymo 6 men drasiai galima daryt wink.gif
Bet as kaip ir tu eisiu tik po metu kokiu, gaila man leliuko, kaip as juo pasirupinsiu, kai manim rupintis reiks doh.gif

QUOTE(Donaciukas @ 2011 04 16, 10:54)
Operavo mane Bagdonas, kai vaziavau konsultacijai,klause kiek jau laiko praejo po gimdymo. Tai sake kad jau galima.  O as ir ilgiau laukti nebenorejau,atsibodo ,po pirmos dukros 4 metus kaip nescia vaiksciojau. Tai suplanavau antra leliuka,pagimdziau ir kuo greiciau i operacine biggrin.gif

as kol namie sedziu nematau reikalo labai skubet, vasara sia gal kiek nervuos zvilgsniai, o daugiau kaip nors smile.gif Pries darba as puosiuos, grizima i visuomene po bele kokios pertraukos ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

As vis dar negaliu savim atsidziaugti, vis praeidama pro veidrodi pasiziuriu kokia as sau grazi smile.gif. Darytis Op turbut buvo pats geriausias sprendimas per keleta pastaruju metu!

Treciadieni vaziuoju pas gyd, paziuresim kaip profesionalas ivertins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 04 18, 09:22)
Sveikos,

As vis dar negaliu savim atsidziaugti, vis praeidama pro veidrodi pasiziuriu kokia as sau grazi smile.gif. Darytis Op turbut buvo pats geriausias sprendimas per keleta pastaruju metu! 

Treciadieni vaziuoju pas gyd, paziuresim kaip profesionalas ivertins smile.gif

Nu tai pasirodyk ir mums,kokia tu gražuolė!
Atsakyti
Teks turbut "gyvai" susitikt. Jauciu bus paprasciau, nei prisiruost fotkintis smile.gif
Atsakyti
o kas kiek laiko reikia pas gyd pasirodyt? Nes as tai isvaziuosiu,o kaip tada?
Atsakyti
sveikos,
skaitau skaitau ir siaubas mane ima. va uz pusantro menesio pagimdysiu antra vaika. sakau jau nuo dabar reikia ruostos tam malonumui, kaip pilvo korekcija. jus mane pataisykit jei neteisi as. mano pilvas taip ziauriai suplyso, kad vien strijos, randai.... po pirmo vaiko buvo ir bamba pasiraukslejus, ale pilvas mazesnis buvo, o po antro neisvengiamas ir odos perteklius bus, nes pilvas milzinisko dydzio.
kazkaip isivaizdavau, kad tik chirurgiskai tas strijas ir tuos randus tegalima isnaikinti, ale va skaitau, kad pas jus jos lieka.
labai noriu paziureti kitus pilvukus, kad bendra vaizda susidaryciau koki pilva operavote ir kas po operacijos liko. jus cia taip graziai viena kita palaikote. tai sakau reikia ir man pasilikti cia, kad bent drasos igauciau.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2011 04 19, 15:19)
tai sakau reikia ir man pasilikti cia, kad bent drasos igauciau.

Sveikos,

ir aš labai norėčiau prie jūsų prisijungti, nes tik skaitau skaitau ir labai pavydžiu smile.gif Po antro nėštumo spėju liko tik vienas kelias į gražią figūrą, tai pilvo korekcija, kuriai jau pradėjau kaipti pinigėlius. Tik nežinau, kiek užtruksiu, bet tikiuosi, kad po metų kokių galėsiu ir aš sau tai leisti 4u.gif
Labai džiaugiuosi, už visas, kurios jau išgražėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2011 04 19, 15:19)

QUOTE(Dudute @ 2011 04 19, 15:42)

thumbup.gif
Panasu, kad atsinaujinsim, bus nauju laukimu, nes kaip suprantu cia jau laukianciu op kaip ir nelike, visos po, grazios ir joms nebelabai idomu, kaip mes cia laikomes ir ko bijom blush2.gif
Atsakyti