Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.7.

QUOTE(**Leila** @ 2011 04 29, 15:07)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ir del isvaizdos ir del rupinimosi - nepaliks bedoj, nors ir kitoj saly po op. gyventum.
Pvz man miestas kur daro op. visiskai nesvarbu, man svarbu kas daro 4u.gif

Visu 100 poc pritariu tau Leila drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=**Leila**,2011 04 28, 22:31]
Taigi jas paleidzia kita diena su drenais, o po to istraukia. Ne visos tokios puonios, kurios tris dienas gulineja biggrin.gif 4u.gif
Nu zinot mergaites, nepykit uz isireiskima bet...eh noris nusikeikt bash.gif Gyd B paleidzia tik isemus drenus t.y 3 diena, o jei mato kad dar reikia pagulet tai dar pora dienu laiko. Mane norejo 5 laikyt nes limfa nesivale i drenus tai 3 pati iszyziau kad isleistu, o cia paleidzia su visu kraiciu ir tavo reikalas toliau, kazkoks kosmaras stupid.gif savo kilmingo katino tokiam nepatikeciau. Nepykit jei ka bet cia mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
siandien jauciuos zymiai geriau-pilvuko patinimas apmazejo-matosi pagal pleistriuko susitraukima

limfa salinasi puikiai-sian bandysiu sest uz vairo trumpam-reik vaikus su teciu i baliuka nuvezt ir paskui pasiimt smile.gif

turiu jums klausima mergytes-o jus nakciai nusiimat korseta?
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2011 04 30, 12:14)

turiu jums klausima mergytes-o jus nakciai nusiimat korseta?

Korseto negalima nusiimt 4u.gif
Atsakyti
sveikutes bendrazyges 4u.gif uzsukau po 100 metu rodos lotuliukas.gif man jau puse metuku kaip po op, randukai ryskoki, bet vis klijuoju klijuoju ir laukiu ,kada isbals.

kalbejot apie deginimasi, tai mano gydytojas sake, pries deginantis kelias dienas temptis dermatix tepalu nuo randu, ji lyg su UV sp apsauga, tai drasiai saulute lepintis galima 4u.gif

eisiu i jusu foto paziuret ir saviskes prisiruosus imesiu 4u.gif

optimizmo pasigrazinusioms kancias iskesti ir ryzto apsispresti abejojancioms 4u.gif ne uz ka nieko nekeisciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emuke: 01 gegužės 2011 - 19:40
Sveikos 4u.gif
Buvau kazkada uzsukus pas jus,bet apleidau blush2.gif tikiuos pasitaisyti smile.gif
Arteja mano kelione i LT,liko beveik 2men smile.gif
Ar verta jau skambintis ir uzsirasyt i klinika?Ar eiles buna?Galvoju kad bus liepos menuo jau,gali atostogaut daktarai g.gif

Papildyta:
QUOTE(emuke @ 2011 05 01, 21:40)
ryzto apsispresti abejojancioms  4u.gif  ne uz ka nieko nekeisciau  lotuliukas.gif

Ryzto truputi truksta,nors as beveik jau jau pasiryzus,tik kad viskas pavyktu taip kaip suplanavus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emuke @ 2011 05 01, 20:40)
sveikutes bendrazyges  4u.gif  uzsukau po 100 metu rodos  lotuliukas.gif  man jau puse metuku kaip po op, randukai ryskoki, bet vis klijuoju klijuoju ir laukiu ,kada isbals.

kalbejot apie deginimasi, tai mano gydytojas sake, pries deginantis kelias dienas temptis dermatix tepalu nuo randu, ji lyg su UV sp apsauga, tai drasiai saulute lepintis galima  4u.gif

eisiu i jusu foto paziuret ir saviskes prisiruosus imesiu  4u.gif

optimizmo pasigrazinusioms kancias iskesti ir ryzto apsispresti abejojancioms  4u.gif  ne uz ka nieko nekeisciau  lotuliukas.gif

Laukiu tavo foto, kaip tie randai tvarkosi, kaip vaizdelis tavo dabartinis.
As vis kaupiuosi peiliui. Noreciau buti grazi, bet nenoriu to operacinio ir pooperacinio periodo. Turiu metus dar apsisprendimui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2011 05 02, 17:04)
Laukiu tavo foto, kaip tie randai tvarkosi, kaip vaizdelis tavo dabartinis.
As vis kaupiuosi peiliui. Noreciau buti grazi, bet nenoriu to operacinio ir pooperacinio periodo. Turiu metus dar apsisprendimui cool.gif

Sito ir as bijau truputi,mane labiausei gasdina pooperacinis sveikimas,kazi kaip pavyks atsistot ant koju g.gif
Kodel metus??
Atsakyti
QUOTE(ziedlape @ 2011 05 01, 15:48)
Sveikos mergaites  4u.gif norejau patarimo jusu paprasyti  4u.gif 04.26 pasidariau kojyciu nusiurbimo operacija, tai siandien jau 6 diena, o kojos dar storesnes nei buvo pries operacija doh.gif per klubus 2 cm didesne apimtis, bet pacios slaunys, siaubingai storos  doh.gif perskaiciau visas temeles, tai cia mergaites daugiau pilvukus tvarkosi, gal praleidau, bet visom po operacijos jau matos rezultatais. Net ir svoris po operacijos man plius 2kg , nors tas dienas tikrai mazai valgiau..
ar cia normalu?dar prisiskaiciau apie kazkokia limfa, nu as nieko nenutuokiu seip apie medicina, bet gal cia man ji kojose kaupiasi, kaip kitom pilvuke?ar cia visiska nesamone parasiau?B sake, po savaites preis tynimas, bet kad prosvaisciu nera... unsure.gif

laba, o tau daryta paprastas nusiurbimas ar su lazeriu?

gal galetu kuri daugiau parasyti apie nusiurbima su lazeriu, kiek supratau daresi Idari ir kai kurios kitos. Kokie pokyciai, kaip oda pristaiko, sukimba audiniai, ar atsiranda nelygumu?
Atsakyti
MATET, SIAULIUOSE GEGUZES MEN NEMOKAMAI KONSULTUOJA KARALEVICIUS...SIAULIU LAIKRASTYJE MACIAU....
Papildyta:
MERGos, duokit slapuka...as jums atsiusiu savo baisu pilva, kad tik i jusu grozius pasiziuret smile.gif
Atsakyti
Labukas mergickos smile.gif
sian ainu apziurai-isims pagaliau tuos drenus ir siules..biskum bijau unsure.gif

po truputi sveikstu-vaikstau kaip anciukas dar,vairuot lengviau nei vaiksciot..
greit pavargstu,del sumazejusios pilvo ertmes truksta oro- kaip babyte prisedu atsipust biggrin.gif

labai truksta duso-jauciuosi murze..
valgau labai mazai-netelpa-drauge juokiasi kad gal man pilva prie nugaros prisiuvo kad netelpa maistas biggrin.gif

bet jau kaip liemuo isryskejes!! wub.gif man atrodo pas mane niekad jo tokio ir nebuvo..

grizus papasakosiu kas ir kaip flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2011 05 04, 09:30)
Labukas mergickos smile.gif
sian ainu apziurai-isims pagaliau tuos drenus ir siules..biskum bijau unsure.gif

po truputi sveikstu-vaikstau kaip anciukas dar,vairuot lengviau nei vaiksciot..
greit pavargstu,del sumazejusios pilvo ertmes truksta oro- kaip babyte prisedu atsipust biggrin.gif

labai truksta duso-jauciuosi murze..
valgau labai mazai-netelpa-drauge juokiasi kad gal man pilva prie nugaros prisiuvo kad netelpa maistas biggrin.gif

bet jau kaip liemuo isryskejes!! wub.gif man atrodo pas mane niekad jo tokio ir nebuvo..
grizus papasakosiu kas ir kaip flirt.gif

Sekmes ir lauksim foto 4u.gif
Atsakyti