Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.7.

QUOTE(blansa @ 2011 05 04, 09:30)
grizus papasakosiu kas ir kaip flirt.gif

kazin kaip sekes g.gif
Atsakyti
QUOTE(munli @ 2011 05 03, 13:57)
Sito ir as bijau truputi,mane labiausei gasdina pooperacinis sveikimas,kazi kaip pavyks atsistot  ant koju  g.gif
Kodel metus??

Noriu palaukt, kol po gimdymo sutvirtesiu ir grysiu i savo normalu svori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 05 04, 09:35)
Sekmes ir lauksim foto 4u.gif

Labas rytas,
,,rankenuko,, jau nebera biggrin.gif -iseme drena-viskas labai graziai gija sake

bambos siulus isims po savaites-jau leido pilnai issitiest
jauciuosi puikiai,nuotrauku kolkas nekelsiu-kolkas ner ka ziuret ba dar vis uzklijuota esu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2011 05 05, 08:48)
Labas rytas,
,,rankenuko,, jau nebera biggrin.gif -iseme drena-viskas labai graziai gija sake

bambos siulus isims po savaites-jau leido pilnai issitiest
jauciuosi puikiai,nuotrauku kolkas nekelsiu-kolkas ner ka ziuret ba dar vis uzklijuota esu 4u.gif

O tu pati perrisimu nesidarai?
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 05 05, 09:48)
O tu pati perrisimu nesidarai?

niui ne-nadarau-man vakar pirmas pooperacinis vizitas buvo tik..kitas po savaites,dar kitas po menesio..
tik namo viena pleistriuka dave,jei kartais reiktu pakeist -toj vietoj kur drenas buvo ir viskas smile.gif

keistas tik jausmas vakar man buvo-nesupratau net kas..pilve burbuliavo labai bigsmile.gif unsure.gif ,bet ne zarnynas-o grynai kaip nesciai vaikiukas judetu viduj-kazi kas cia?
P.S. -bet as nenescia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansa: 05 gegužės 2011 - 09:52
QUOTE(eLaura @ 2011 05 04, 18:40)
Noriu palaukt, kol po gimdymo sutvirtesiu ir grysiu i savo normalu svori 4u.gif

Aha,pirma parasiau o paskuj paziurejau,kad leliukas yra 4u.gif
Papildyta:
blansa ir kaip sekasi issitiest?neskauda?o tas kitas vizitas po menesio,kam?Perrisimui?
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(munli @ 2011 05 05, 15:12)
Aha,pirma parasiau o paskuj paziurejau,kad leliukas yra  4u.gif
Papildyta:
blansa ir kaip sekasi issitiest?neskauda?o tas kitas vizitas po menesio,kam?Perrisimui?
Sveikos  4u.gif

siaip neskauda,bet ilgai pavaiksciojus vis dar norisi anciuku eit smile.gif -gal cia tik man -man kazkaip nugaros(tuburo) skausmai yra-matyt del to kad susilenkus ilgai vaiksciojau..

del apziuros po menesio-tai matyt planine,bet raisciu jau nebus kaip suprantu:)
Atsakyti
fainai blansai....sakyk blansa , kiek tau visa tai kainavo...nes kiekvienai skirtinagai... as vat galvoju nueit pas karaleviciu, ka anas sakytuuuu, apie mano pilva g.gif bet nematau jokiu atsiliepimu apie ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 05 06, 08:43)
fainai blansai....sakyk blansa , kiek tau visa tai kainavo...nes kiekvienai skirtinagai... as vat galvoju nueit pas karaleviciu, ka anas sakytuuuu, apie mano pilva g.gif bet nematau jokiu atsiliepimu apie ji g.gif

man kainavo 8300lt-kraujo tyrimus dariaus savo poliklinikoj-nes dasidetu dar 200lt

zinau kad zymiai brangiau neu kitos mergyckos daresi,bet jau kaip ir minejau -norejau darytis TIK VILNIUJ smile.gif -pasirinkau Sugihara is visu Vilniuje esamu kliniku..

tai uzsirasyk konsultacijai pas ji-juk kiekvienai individuliai kaina nustato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2011 05 06, 09:39)
man kainavo 8300lt-kraujo tyrimus dariaus savo poliklinikoj-nes dasidetu dar 200lt

zinau kad zymiai brangiau neu kitos mergyckos daresi,bet jau kaip ir minejau -norejau darytis TIK VILNIUJ  smile.gif -pasirinkau Sugihara is visu Vilniuje esamu kliniku..

tai uzsirasyk konsultacijai pas ji-juk kiekvienai individuliai kaina nustato smile.gif

Bet keista, kad tau svarbiausias kriterijus miestas g.gif O kaina tikrai "grazi", na bet iki Vitkaus toli biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Leila**: 06 gegužės 2011 - 09:43
QUOTE(blansa @ 2011 05 06, 09:39)

na reikes pabandyt...mane atbaido tik vienas dalykas, kad nera jokiu atsiliepimu ir noriu butent kaip ir tu tik siauliuose...nes niekas cia nepalakstines prie manes, jei kitam mieste darysiuos...
Atsakyti
sveikutes,esu naujoke,bet esu pasidarius 2operacijas plastines,krutiniu mazinima,pakelyma,pilvo sienos korekcija,preito men 20d vyko operacija g.gif
Atsakyti