QUOTE(tokia profesija @ 2012 02 27, 23:17)
Ir kame šaknys? Ar norit apie tai papasakoti? Jūs ir anksčiau minėjote, kad organizmas priešinasi. Kažkas nutiko?
Pas mane neivyksta normali ovuliacija ir cistos auga kaip grybai po lietaus...kol nebus svaru ir grazu apie jokia procedura negali buti ne kalbos,o kaip bus svaru jei kas men matau ta pati vaizda tik kitoje puseje...
Aš taip pat manau, kad Jūs matote tamsiau nei yra iš tiesų... Ar tikrai vien dėl to, kad pinigai spaudžia?
pinigai... noras tevams padovanoti anuka, noras nesijausti baltai varnai tarp giminiu ir draugu... noras buti normalia moterimi... tik nesakykit,kad galima ir kitaip pasijausti moterimi,nes man tai asocijuojasi tik su motinyste...noras tureti pilnaverte laiminga seima... visu mano noru issipildymui tereikia tik vaikelio...
Bet yra skirtumas, ar moteris nevaisingumą vedasi už rankos, ar tempia ant pečių. Jūs iš tų, kurios tempiat. Taip sunkiai, kad net nebeturit kuo kvėpuoti... Atsikvėpkit. Net neabejoju, kad esat nuostabi moteris! Ar nemanot, ar nenorit ieškoti savo recepto? Kada panorėsit, Jūs tikrai rasit. Esu įsitikinusi.
taip,pripazistu,kad as ji tempiu, jis mane slegia,bet nezinau kaip atsikratyti, kaip su tuo susigyventi.... as visa gyvenima, vos tik supratau kas yra vaikas jo norejau. galiu ir ant galvos ismokti stoveti,bet deja tai nepades... darau viska,kad tik netureciau laiko,bet ir tai nepadeda,nes net jei krentu miegoti is nuovargio, tada sapnuoju vaikus...