QUOTE(Zivile0515 @ 2011 02 08, 22:53)
o zinot dar klausimas....jei as auginu 1 aika ir laukiuosi antro..tai einant i dekreta reikia pildyti del NPD taikymo ir pazymet ...-uz pirma vaika (tas kur jau gimes)-100 lt.
ar zymeti..ir uz antra..(kuris gims..
na kur ta varnele deti ?
aciu labai
Papildyta:
ir dar....o kazkur reikia pazymeti..ar parasyti, kad skaiciuotu palankesnemis salygomis, kadangi i darba nebuvau gryzusi ?
Neatsimenu, kaip ten buvo parasyta, nes Sodroj pati darbuotoja klausinejo ir varneles sudeliojo

... Bet antro vaiko tikrai negalite NPD zymet - gi jo dar nera

. Zymime tik tam, kurio gimimo liudijima turime. O 100Lt, man atrodo, zymet galite tik tada, jei vaika auginate viena... Jei su vyru, tai per puse dalija... (pataisys gal kas, jei ne taip ka parasiau).
Papildyta:
QUOTE(iele @ 2011 02 09, 09:25)
Sveikos
Vakar buvau Sodroj antra karta del socialinio draudimo stazo (ar as ji turiu).
Pirma karta kai buvau, pasakiau, kad i dekreta iseinu vasario 14. PAskaiciavo, kad mano soc. draudimo stazas 11 men ir 28 dienos. Tipo truksta 2 dienu. SUSINERVINAU.
Vakar sakau, paskaiciuokit, kad iseinu nuo vasario 21. Logiska, kad tai dienai turetu prisideti jau stazo. Kita konsultante vistiek ta pati paskaiciavo 11 men ir 28 dienos.
Nieko nesuprantu ... Nors dirbu ir dirbsiu dar iki dekreto, tai ko man tas stazas neina ? Gal kas supranta ?
Geriau pasiimkit darbo sutarti ir paziurekit nuo kurios dienos ir menesio jus priimta i darba. Tada paskaiciuokit. Greiciausiai jos skaiciuoja pilnai pradirbtus menesius, arba tiesiog tas, kuri iseinate i dekreta, tiesiog nesiskaiciuoja. Uzklauskite del kovo 1 isejimo - turetu tikrai menesiu padauget...