Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos, Vaiko priežiūros

Sveikos, mamytes! 4u.gif
Gal kuri man galetu padeti. blush2.gif Ei vyro atlyginimas i rankas 2150 lt, kiek apytiksliai jis gauto vaiko prieziuros atostogose 2 metais, tai yra kiek butu 75%? Ar imanoma apskaiciuoti?
Atsakyti
QUOTE(Totosha1980 @ 2011 02 04, 13:26)
Sveikos, mamytes! 4u.gif
Gal kuri man galetu padeti. blush2.gif  Ei vyro atlyginimas i rankas 2150 lt, kiek apytiksliai jis gauto vaiko prieziuros atostogose 2 metais, tai yra kiek butu 75%? Ar imanoma apskaiciuoti?

Jei jis visus metus atgal buvo stabilus ir nekintantis, tai dauginat šitą sumą iš 0,75 ir gaunat tą "maždaug".
Atsakyti
QUOTE(Totosha1980 @ 2011 02 04, 14:26)
Sveikos, mamytes! 4u.gif
Gal kuri man galetu padeti. blush2.gif  Ei vyro atlyginimas i rankas 2150 lt, kiek apytiksliai jis gauto vaiko prieziuros atostogose 2 metais, tai yra kiek butu 75%? Ar imanoma apskaiciuoti?

1612 lt.
Atsakyti
isleido mane siandien i nestumo ir gimdymo atostogas,tai pasirodo teks i darba nuvesti ta popieriuka,o galvojau kad nereiks,tik jiems pranesti kad gavau ir kad sutvarkytu.
Atsakyti
QUOTE(estel@ @ 2011 02 04, 13:36)
isleido mane siandien i nestumo ir gimdymo atostogas,tai pasirodo teks i darba nuvesti ta popieriuka,o galvojau kad nereiks,tik jiems pranesti kad gavau ir kad sutvarkytu.

Na man nieko į darbą vežt nereikėjo, aš net nieko negavau, ką galėčiau nuvežt. Gydytoja užpildė tik elektroniniu būdu, paskambinau į darbovietę, jie užpildė analogiškai, niekam nieko vežt nereikėjo. Nebent jūsų darbovietė neturi elektroninio prisijungimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 04 vasario 2011 - 13:39
QUOTE(Enita @ 2011 02 04, 14:39)
Na man nieko į darbą vežt nereikėjo, aš net nieko negavau, ką galėčiau nuvežt. Gydytoja užpildė tik elektroniniu būdu, paskambinau į darbovietę, jie užpildė analogiškai, niekam nieko vežt nereikėjo. Nebent jūsų darbovietė neturi elektroninio prisijungimo.

Taip ir yra,nes man irgi reikes vezti,darbuoviete neturi prisijungimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2011 02 04, 13:51)
Tai gal darbovietei to jūsų lapo visiškai nereikia. Pasiskambinkit ir sužinosit. Gal pasirodys, kad niekur važiuot nereikia.

Man su savo darboviete taip buvo, buvo kątik ta nauja tvarka prasidėjus, buhalterė nieko nesigaudė (nors paskambinau prieš sav. ir paprašiau, kad susižinotų, ar man reik atvažiuot lotuliukas.gif ), be reikalo važiavau per visą miestą. Va, jau tvarkantis VPA, tai reikia visur važiuot pasiimt tų įsakymų.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2011 02 04, 13:51)
Tai gal darbovietei to jūsų lapo visiškai nereikia. Pasiskambinkit ir sužinosit. Gal pasirodys, kad niekur važiuot nereikia.

skambinau vedejai tai ji sake kad reikia g.gif musu filialas yra siauliuose,o as dirbu kaune.nuvesiu.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2011 02 04, 15:39)
Šiaip tai ne vedėja tokius dalykus tvarko, tai manau ji ir nežino ko reikia, o ko ne. Čia personalo skyriaus arba buhalterijos reikia klaust.

pas mus buchalteriu nera kaune,tik siauliuose,tai as jos klausiau ar reikia,tai ji tipo reikia,nu bus matyti kaip nugebens i siaulius i popieriuka smile.gif man istikro nesunku ji pristatyti.(bet ant tos pazymos ir parasyta kad pristatyti darbdaviui)
Atsakyti
As su tokiu klausimu,gal zinosit,po liepos 1 d,kai isigalios nauja VPA tvarka,antrais metais galima dirbti ir gauti pasalpa.
Klausimas:o dirbti galima bus grizt i ta pati darba,nors ir esi jame VPA?
Atsakyti
Laba.

Gal kuri susiduriat su panasia situacija, arba jau buvo kazkas panasaus - jei nestumo ir gimdymo atostogos tesiasi 126d, jos baigiasi birzelio 22, taciau daromas CP ir israsomas biuletenis dar 14 dienu priedo,ko pasekoje gaunasi kad i VPA jau nuo liepos doh.gif ar galiu neimti to papildomo biuletenio?

Praeitu gimdymu del tingejimo pratesinet tiesiog nepristaciau to papildomo biuletenio niekur, nes jokios esmes nekeite man, o dabar galvoju ar Sodra neims sniukstinet? nors kaip tureti teise i tas 14d turiu, bet juk neprivalau naudotis sita teise g.gif
Atsakyti
QUOTE(kvailute @ 2011 02 05, 18:44)
Laba.

Gal kuri susiduriat su panasia situacija, arba jau buvo kazkas panasaus - jei nestumo ir gimdymo atostogos tesiasi 126d, jos baigiasi birzelio 22, taciau daromas CP ir israsomas biuletenis dar 14 dienu priedo,ko pasekoje gaunasi kad i VPA jau nuo liepos  doh.gif  ar galiu neimti to papildomo biuletenio?

Praeitu gimdymu del tingejimo pratesinet tiesiog nepristaciau to papildomo biuletenio niekur, nes jokios esmes nekeite man, o dabar galvoju ar Sodra neims sniukstinet? nors kaip tureti teise i tas 14d turiu, bet juk neprivalau naudotis sita teise  g.gif

Jau ne karta buvo atsakyta,galit atsisakyti tu 14 d.
Atsakyti