Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *50 Namučiai...

Tiesa, Bulgakovo "Meistrą ir Margaritą" knygyne visgi radau. Gal kada nors reiks jamti g.gif Kai būsiu turtingesnė tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 05 vasario 2011 - 17:10
QUOTE(Biancca @ 2011 02 05, 17:04)

Pasakojimo gija audžiama aplink neva egzistavusią chazarų tautą.

Kodėl neva? g.gif

Kas dar nematė, šiandien, TV3, 23.55 rodys "Bėgantis paskui aitvarą" smile.gif

Čia aš taip periodiškai įsiterpiu rolleyes.gif

Skaitau "Aš Mata Hari", labai nustebino, nes tikėjausi primityvaus stiliaus knygos, o čia visai kas kita bigsmile.gif

"Chazarų žodyną" laikau desertui.
Atsakyti
Lab dieną

QUOTE(Forget @ 2011 02 05, 17:10)
Kodėl neva?  g.gif

Aga man irgi įdomu, kodėl vis sako neva g.gif Toj pačioj "Bėgantis paskui aitvarą" tarnas berniukas buvo chazaras unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Forget @ 2011 02 05, 17:10)

Skaitau "Aš Mata Hari", labai nustebino, nes tikėjausi primityvaus stiliaus knygos, o čia visai kas kita  bigsmile.gif

Aš ją skaičiau. Nieko ypatingo. Greit susiskaitė, bet tokia be išliekamosios vertės. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 02 05, 17:16)
Lab dieną
Aga man irgi įdomu, kodėl vis sako neva g.gif Toj pačioj "Bėgantis paskui aitvarą" tarnas berniukas buvo chazaras unsure.gif

Aš irgi tą patį pagalvojau, nes kiek pamenu chazarai buvo minimi ir knygoje "Lūšnynų milijonierius". Nes kaip tik skaitydama knygą užfiksavau tai ir prisiminiau "Chazarų žodyną" g.gif

Ingėnai, "MM" dažnai matau parduodamą sena.lt iki 15t gali nusipirkt. Dabar tik vieną skelbimą radau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 05 vasario 2011 - 17:22
Chazarai ir dabar yra smile.gif bent jau taip galvoju biggrin.gif o egzistavo tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 02 05, 18:16)
Lab dieną

Todėl, kad ant "Chazarų žodyno" anotacijos parašyta "neva"

Chazarų ir dabar yra likę Afganistane.

chazar|ai dgs. tiurkų gentys, gyvenusios tarp Kaspijos ir Juodosios jūros, Kryme ir Šiaurės Kaukaze, iš išlikusių gyvenančios Afganistane. chazaras, chazarė dkt. tų genčių žmogus.

Žodis chazaras siejamas su tiurkų kalbų žodžiu, reiškiančiu „keliauti“.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 05 vasario 2011 - 17:32
QUOTE(Dorifore @ 2011 02 05, 17:20)
Ingėnai, "MM" dažnai matau parduodamą sena.lt iki 15t gali nusipirkt. Dabar tik vieną skelbimą radau

Mačiau tą skelbimą. Bet 15 Lt už vidutinės būklės brangoka g.gif Nes nauja lyg ir 26 Lt ar apie 30 Lt kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 02 05, 18:20)
Sveikos,
Aš  ją skaičiau. Nieko ypatingo. Greit susiskaitė, bet tokia be išliekamosios vertės.  blush2.gif

Aš tai tikėjausi daug baisesnės biggrin.gif Be išliekamosios, tai taip. Bet stilius malonus akiai. Laikmečiai šokinėja, nėra visiškas primityvas.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 02 05, 18:10)
Kodėl neva?  g.gif

Daugelis, faktiškai net visi momentai yra autoriaus pretenzija į fantaziją, todėl atsiranda ir žodelytis "neva". biggrin.gif

Visgi apsispręndžiau ir pasiėmiau Murakamio "Mylimąją Sputnik" skaityt. cool.gif
Atsakyti
žiūrėjot VKM programą? kažkam reiks persiplėšt, jei ir Oksanen, ir Starkų norės pamatyt mastau.gif
aš kol kas tik Dinį radau.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 02 05, 18:06)
žiūrėjot VKM programą? kažkam reiks persiplėšt, jei ir Oksanen, ir Starkų norės pamatyt mastau.gif
aš kol kas tik Dinį radau.

O kur ją rasti?
Aš mielai Oksanen pamatyčiau smile.gif

Biancca - geras pasirinkimas. smile.gif
Atsakyti