Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *50 Namučiai...

QUOTE(Argija @ 2011 02 12, 12:56)
Sveikos skaitytojos  4u.gif  a

p.s. kuo skiriasi temos "Knygos, knygos, knygos..." ir "Knygų skaitytojų klubas" ?
negeriu, bet kaip ateivis nesijaučiu  biggrin.gif  ganėtinai palankiai aplinka reaguoja, o dažniausias klausimas būna "kodėl? dėl isitikinimų, sveikatos, nepatinka, neskanu...?"


sveika smile.gif
iš esmės nesiskiria. na, ši tema naujesnė. ir diskutuoti patogiau, kai žmonių ratas siauresnis, o ne labai platus. gal mastau.gif
Atsakyti
Na vat, nusipirkau ką tik ir aš „Mano sesers globėjas“ bet susilaikysiu, nes ir taip dvi knygas skaitau dabar... trečia nieko gero nepridės tuo pat metu skaitoma.
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 02 12, 13:13)

Tiek daug gerų knygų, kad net sunku patart g.gif Skaityk "gėlių kraujas", mes kątik su SS apie ją kalbėjom eidamos namo biggrin.gif Skundžiaus, kad nėr nuolaidų jai, o taip noriu perskaityt biggrin.gif

Einu aš į lovą su Chirurgu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 02 12, 14:25)
Tiek daug gerų knygų, kad net sunku patart  g.gif  Skaityk "gėlių kraujas", mes kątik su SS apie ją kalbėjom eidamos namo  biggrin.gif Skundžiaus, kad nėr nuolaidų jai, o taip noriu perskaityt  biggrin.gif


bet dabar kai patarei jai skaityti ir „Gėlių kraują“ suvokiau, kad jos kažkuo panašios... na Gėlių kraujas su „Popieže Joana“. Tiesiog knygos apie dvi labai stiprias moteris... tik man „Popiežė Joana“ gal labiau patiko. Stipresnė pasirodė. Tiek knyga, tiek pagr. veikėja.
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 02 12, 13:13)

Tryliktoji pasaka,tokia jauki knyga wub.gif arba Kaulu sodas,itraukianti su idomia praeities ir siu dienu samplaika mirksiukas.gif Matau turi nemazai musulmoniska tematika knygu,tai as ju nemegeja,todel ir nepatarineju,bet tikiu,kad jei kam jos patinka tai taip pat geri skaitiniai savaitgaliui 4u.gif Lengvo ir sekmingo pasirinkimo 4u.gif
Sveik user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luiziana: 12 vasario 2011 - 14:51
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 02 12, 14:13)

As siulau "Aklumas" wink.gif

Labas visoms 4u.gif Tokiu oru tik ir norisi skaityt biggrin.gif
Atsakyti
laba ax.gif

QUOTE(Skaitanti @ 2011 02 11, 23:06)
o Vėjo šešėlį skaitei?
Paskaičiau apie knygą, visai toks įdomus aprašymas, o bibliotekoj net 10 laisvų egzempliorių bigsmile.gif ... (ot geri laikai būdavo, po 11 egz. 2005 metais knygų užsakydavo...., ne taip, kaip dabar - po 1....).

man ši knyga labai patiko bigsmile.gif

QUOTE(Argija @ 2011 02 12, 13:56)
šiuo metu skaitau "numylėtieji kaulai", gavau dovanų. Gal skaitėte? patiko?

neseniai skaičiau. Visai įdomi.



Su H.Hesse kūryba susipažinti norėjau jau seniai, o vieną dieną perskaičiusi įdomų atsiliepimą apie jo knygą ,,Po ratu”, panorau ją perskaityti, tad apsidžiaugiau, kai vieną dieną ją visiškai atsitiktinai pamačiau bibliotekoje. Bet praėjo keletas mėnesių, kol aš ją perskaičiau- ir viskas dėl tos vis didėjančios knygų krūvos. Bet pagaliau perskaičiau.

Pirmoji knygos pusė man kėlė neigiamus jausmus. Rodos, nieko ypatingo- berniukas Hansas, klasės pirmūnas, siekia savo tikslo ir štai, po daugybės mokymosi valandų įstoja į seminariją. Bet kiek jam tai kainavo. Jokių atsotogų, jokių draugų- tik mokslai, mokslai, mokslai. Tad nenuostabu prie ko visa tai vėliau jį privedė. Tai, kas iš pradžių berniukui teikė malonumą, pamažu tapo prievole, o juk nė vienas nemėgstame daryti daugelio dalykų, kurie yra privalomi. Spaudimas iš visų pusių berniuką paverčia apatišku ir jį kone depresija apima. Liūdna ir pikta buvo skaityti. Kaip taip galima?..

Antroji knygos pusė skaitėsi lengviau, vis dažniau susimąstydavau, kaip viskas baigsis. Deja, taip jau nutiko, kad atsiverčiau paskutinį puslapį… Na, ir viskas išaiškėjo. Manau, kad netrukus būčiau atspėjusi pabaigą, bet kaip ten iš tiesų- nežinia. smile.gif Neatsuksiu dabar laiko atgal ir nepamatysiu, kas būtų, jeigu būtų.

Slogi knyga. Bet patiko. Nebūtina siekti mokslo aukštumų, norint tapti laimingu- tokie žodžiai atėjo į galvą pirmiausia, kai perskaičiau knygą. Ir, manau, tai tiesa. Ir tas seminarijos draugas visai ne prie ko. Taip turėjo būti, Hansas pamažu prie to artėjo. Ir galiausiai viskas nutiko taip, kaip ir matėsi jau tuomet, kai vietoj žvejybos ir maudynių Hansas sėdėjo pridvisusiame kambaryje su Testamentu rankoje.

Rekomenduoju.


dabar imsiu Ch. Harris knygą ,,Mirusiųjų klubas'' ir Maironio ,,Pavasario balsai'' rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 12, 09:19)
*Pabudau su galvoje skambančia Mikutavičiaus daina "Aš labai myliu Lietuvą" lotuliukas.gif Wtf? blink.gif lotuliukas.gif

**Vakarais vis paskaitau iš Dori pasiskolintą Karin Alvtegen "Šešėlis". Labai patinka, Alvtegen superinė rašytoja, nepaprastai patinka pati kalba, sakiniai, kaip jie sudėlioti, vienas malonumas skaityti. Ir be proto patinka tai, kaip ji atskleidžia kiekvieno veikėjo mąstymo vingius, jų praeities detales, poelgius. Lyg ir nėra kažkokio super duper aktyvaus veiksmo ar baisiai intriguojančio detektyvo, bet nu negaliu kaip super man skaitosi ši knyga. Randu joje labai daug savų minčių, pamąstymų.


* lotuliukas.gif lotuliukas.gif Prajuokinai thumbup.gif
** Ši manęs dar laukia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 12 vasario 2011 - 15:17
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 02 12, 13:13)

kaip norėčiau "Tryliktos pasakos"... smile.gif siūlyčiau nuo jos pradėt

Paskatinta jūsų gerų atsiliepimų,nusipirkau "Jamaikos" smuklė" smile.gif buvau paėmus „Nortangerio abatija“ ,bet vėl atgal padėjau,o Vagoj nieko sau patinkančio neradau.Dar Schlinko "Sugrįžimas" norėjau,bet sau leidau tik 10 lt išleist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 02 12, 16:25)

Paskatinta jūsų gerų atsiliepimų,nusipirkau "Jamaikos" smuklė" smile.gif 

Kur pirkai, kiek mokejai? Ir as noriu jos, labai suintrigavo puikus atsiliepimai bigsmile.gif biggrin.gif

As vakar nusipirkau Dafne Du Maurier "Įtemtas laukimas" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 02 12, 15:30)
Kur pirkai, kiek mokejai? Ir as noriu jos, labai suintrigavo puikus atsiliepimai bigsmile.gif  biggrin.gif

As vakar nusipirkau Dafne Du Maurier "Įtemtas laukimas"  smile.gif

savo miesto knygyne,aš ten dažnai perku tik už 10 lt smile.gif 9,90 lt tiksliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 02 12, 16:33)
savo miesto knygyne,aš ten dažnai perku tik už 10 lt smile.gif 9,90 lt tiksliau smile.gif

Faina kaina biggrin.gif
Atsakyti