Sveikos, merginos,
Renkuosi pudrą, buvau Douglase, pasitariau su konsultantėmis, visos kaip susitarusios jautriai ir sausai odai siūlo Clinique pudras, tačiau skirtingas

Tai dabar negaliu išsirinkti kurią imti, patarkite prašau

Norėčiau, kad atrodytų natūraliai, nekimštų porų ir bent vidutiniškai maskuotų.
Supermoisture Makeup - kaip ir tiktų sausai odai, nes drėkina, tačiau bijau, kad bus per mažai maskavimo, nes pabandžius ant rankos ir ant veido parduotuvėje pamačiau, kad raudonas dėmeles maskuoja labai jau silpnai...
Perfectly Real Makeup - patiko, kad turi žėrinčių dalelių savyje ir sukuria tokį gaivumo ir šviežumo įspūdį, tačiau kai kur rašo, kad ji labiau mišriai odai, nors ji man patiko ant rankos, visai norėčiau įsigyti
Superbalanced Makeup - protinga pudra, pasausinanti riebią odą ir padrėkinanti sausą odą. Internete apie ją tik teigiami atsiliepimai, tai kaip ir norėčiau jos, tačiau nežinau kaip su sausa oda, nes dauguma ją aprašančių - mišrios odos savininkės
Anti Blemish Makeup - nors mano oda sausa, tačiau turiu spuogelių, ši pudra maskuoja puikiai, tačiau bijau, kad pasausins odą, nes ji daugiau mišriai, į riebumą odai, o ir konsultantė sakė, jog ji sausau odai gali sukurti kaukės efektą
O gal dar kurią pudrą praleidau? Gal kuri esate bandžiusi
Even Better Makeup SPF15? Arba drožiamą
Superbalanced Powder Makeup SPF 15?
Merginos, padėkite išsirinkti, nes pudros labai reikia, o aš vis mėtausi

Gal esate ką bandžiusios, naudojate pačios?
Beje, kur LT įmanoma gauti Clinique mėginėlių? Douglase sakė neturi, Sarmoje nebent gali nupilti į atsineštą indelį, o tų normalių mėginėlių niekur nerandu. Gal kokioje Kristėje Gedimino pr būtų? Ir dar klausiams - ar LT būna pirkti kokių mini pakuočių, travel size maždaug?
Užverčiau aš čia jus klausimais
www.kinokadras.ltGeras kinas, įdomūs faktai, kino aprašai ir pasiūlymai ką žiūrėti kai norisi kažko ypatingo