Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique

QUOTE(Kuzia @ 2011 06 19, 16:35)
Mano kai ka kartais doh.gif  naudoja. O kas domina?

O ką naudoja? Išskyrus skutimosi putas ir losjonus po skutimosi unsure.gif blush2.gif
Maniškį domintų anti ageing serija, vieną jau nusipirko. KOl kas labai patenkintas, ir poveikis teigiamas matosi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 07 07, 14:48)
O ką naudoja? Išskyrus skutimosi putas ir losjonus po skutimosi  unsure.gif  blush2.gif
Maniškį domintų anti ageing serija, vieną jau  nusipirko. KOl kas labai patenkintas, ir poveikis teigiamas matosi.  thumbup.gif

Be visu tu pries/po skutimosi, turi dar drekinanti http://www.clinique....F-21/index.tmpl, sita dar http://www.clinique....ngth/index.tmpl. Jam patinka, sake geri didis.gif .

Ar kas naudojates kalendorium kur Clinique dovanu duoda cool.gif ?
http://www.clinique....bonus_time.tmpl
Atsakyti
ieskojau kazko gerai drekinancio oda, turiu misria oda linkusia i blizgejima dienos begyje. Nusipirkau clinique pore correcting serum (poras mazinantis serumas) taip pat poru korektoriu ar kaip jis cia vadinasi ir age defense moisturizer (priessenejima drekinamasis kremas misriai-riebiai odai. Dar gavau pabandymui sveitikli veidui ir tusa.Na ir pradejus naudoti krema ir seruma isausejo oda. bet manau itakojo butent kremas, kadangi seruma tepu tik ant poru. Ir nesuprantu kas netinka,uzsitepus krema nesijaucia labai komfortiskai veido oda,kremas lyg riebokos teksturos bet uzsitepus man nesijaucia drekinimo,ir oda pradejo vietomis lyg sauseti,bendras jausmas,kad tikrai sausesne paliko. Pries tai naudodavau vichy drekinamaji krema hydra kazkaip vadinasi..labai patiko lengva tekstura,uzsitepus jausmas malonus. Kokiu butu patarimu del kremu? gal emginti is tu drekinamuju losionu kazka,kokie atsiliepimai butu?
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2011 07 08, 23:37)
ieskojau kazko gerai drekinancio oda, turiu misria oda linkusia i blizgejima dienos begyje. Nusipirkau clinique pore correcting serum (poras mazinantis serumas) taip pat poru korektoriu ar kaip jis cia vadinasi ir age defense moisturizer (priessenejima drekinamasis kremas misriai-riebiai odai. Dar gavau pabandymui sveitikli veidui ir tusa.Na ir pradejus naudoti krema ir seruma isausejo oda. bet manau itakojo butent kremas, kadangi seruma tepu tik ant poru. Ir nesuprantu kas netinka,uzsitepus krema nesijaucia labai komfortiskai veido oda,kremas lyg riebokos teksturos bet uzsitepus man nesijaucia drekinimo,ir oda pradejo vietomis lyg sauseti,bendras jausmas,kad tikrai sausesne paliko. Pries tai naudodavau vichy drekinamaji krema hydra kazkaip vadinasi..labai patiko lengva tekstura,uzsitepus jausmas malonus. Kokiu butu patarimu del kremu? gal emginti is tu drekinamuju losionu kazka,kokie atsiliepimai butu?

man panasus jausmas uzsitepus clinique moisture surge. nors aprasyta, kad jis super duper drekina, bet uzsitepus man toks jausmas, kad tiesiog uzdeda kazkokia plevele ir nieko nedrekina.. labai savotiska tesktura, gal kazkaip is vidaus ir drekina, bet man priimtinesni kremai, kur jauciasi maloniai oda po uztepimo, kaip ir jusu vichy panasiai, isivaizduoju..
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Renkuosi pudrą, buvau Douglase, pasitariau su konsultantėmis, visos kaip susitarusios jautriai ir sausai odai siūlo Clinique pudras, tačiau skirtingas doh.gif Tai dabar negaliu išsirinkti kurią imti, patarkite prašau 4u.gif Norėčiau, kad atrodytų natūraliai, nekimštų porų ir bent vidutiniškai maskuotų.

Supermoisture Makeup - kaip ir tiktų sausai odai, nes drėkina, tačiau bijau, kad bus per mažai maskavimo, nes pabandžius ant rankos ir ant veido parduotuvėje pamačiau, kad raudonas dėmeles maskuoja labai jau silpnai...
Perfectly Real Makeup - patiko, kad turi žėrinčių dalelių savyje ir sukuria tokį gaivumo ir šviežumo įspūdį, tačiau kai kur rašo, kad ji labiau mišriai odai, nors ji man patiko ant rankos, visai norėčiau įsigyti
Superbalanced Makeup - protinga pudra, pasausinanti riebią odą ir padrėkinanti sausą odą. Internete apie ją tik teigiami atsiliepimai, tai kaip ir norėčiau jos, tačiau nežinau kaip su sausa oda, nes dauguma ją aprašančių - mišrios odos savininkės
Anti Blemish Makeup - nors mano oda sausa, tačiau turiu spuogelių, ši pudra maskuoja puikiai, tačiau bijau, kad pasausins odą, nes ji daugiau mišriai, į riebumą odai, o ir konsultantė sakė, jog ji sausau odai gali sukurti kaukės efektą

O gal dar kurią pudrą praleidau? Gal kuri esate bandžiusi Even Better Makeup SPF15? Arba drožiamą Superbalanced Powder Makeup SPF 15?

Merginos, padėkite išsirinkti, nes pudros labai reikia, o aš vis mėtausi doh.gif Gal esate ką bandžiusios, naudojate pačios?

Beje, kur LT įmanoma gauti Clinique mėginėlių? Douglase sakė neturi, Sarmoje nebent gali nupilti į atsineštą indelį, o tų normalių mėginėlių niekur nerandu. Gal kokioje Kristėje Gedimino pr būtų? Ir dar klausiams - ar LT būna pirkti kokių mini pakuočių, travel size maždaug?

Užverčiau aš čia jus klausimais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 10, 11:57)
Sveikos, merginos,

Renkuosi pudrą, buvau Douglase, pasitariau su konsultantėmis, visos kaip susitarusios jautriai ir sausai odai siūlo Clinique pudras, tačiau skirtingas doh.gif Tai dabar negaliu išsirinkti kurią imti, patarkite prašau 4u.gif Norėčiau, kad atrodytų natūraliai, nekimštų porų ir bent vidutiniškai maskuotų.

Supermoisture Makeup - kaip ir tiktų sausai odai, nes drėkina, tačiau bijau, kad bus per mažai maskavimo, nes pabandžius ant rankos ir ant veido parduotuvėje pamačiau, kad raudonas dėmeles maskuoja labai jau silpnai...
Perfectly Real Makeup - patiko, kad turi žėrinčių dalelių savyje ir sukuria tokį gaivumo ir šviežumo įspūdį, tačiau kai kur rašo, kad ji labiau mišriai odai, nors ji man patiko ant rankos, visai norėčiau įsigyti
Superbalanced Makeup - protinga pudra, pasausinanti riebią odą ir padrėkinanti sausą odą. Internete apie ją tik teigiami atsiliepimai, tai kaip ir norėčiau jos, tačiau nežinau kaip su sausa oda, nes dauguma ją aprašančių - mišrios odos savininkės
Anti Blemish Makeup - nors mano oda sausa, tačiau turiu spuogelių, ši pudra maskuoja puikiai, tačiau bijau, kad pasausins odą, nes ji daugiau mišriai, į riebumą odai, o ir konsultantė sakė, jog ji sausau odai gali sukurti kaukės efektą

O gal dar kurią pudrą praleidau? Gal kuri esate bandžiusi Even Better Makeup SPF15? Arba drožiamą Superbalanced Powder Makeup SPF 15?

Merginos, padėkite išsirinkti, nes pudros labai reikia, o aš vis mėtausi doh.gif Gal esate ką bandžiusios, naudojate pačios?

Beje, kur LT įmanoma gauti Clinique mėginėlių? Douglase sakė neturi, Sarmoje nebent gali nupilti į atsineštą indelį, o tų normalių mėginėlių niekur nerandu. Gal kokioje Kristėje Gedimino pr būtų? Ir dar klausiams - ar LT būna pirkti kokių mini pakuočių, travel size maždaug?

Užverčiau aš čia jus klausimais blush2.gif

Aš turiu supermoisture ir naudoju žiemą ir rudenį, nes vasarą man per sunki, bet apskrtai labai maloni pudra, maskavmas sakyčiau vidutinis, tai jei odos būklė nėra kažkokia baisi, turėtų maskavimo užtekti. Visų kitų čia išvardintų nebandžiau, bet kai pati rinkausi, jos man sukėlė įtarimų, kad netiks sausai odai. Supermoisture irgi turi blizgių dalelių, ir gana daug, su ja išeina pats tikriausias satin- finish.
Atsakyti
Noreciau nusipirkti du daiktus is Clinique:

Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion
http://www.clinique....tion/index.tmpl

Dramatically Different Moisturizing Lotion
http://www.clinique....ypes/index.tmpl

Gal zinot kokios kainos ju Lietuvoj? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 07 18, 00:46)
Dramatically Different Moisturizing Lotion
http://www.clinique....ypes/index.tmpl

Gal zinot kokios kainos ju Lietuvoj?  blush2.gif

Didelė bonkė apie 170lt atrodo, bet kaip jis man poras užkimšo doh.gif Gerai, kad mėginuką tik turėjau. Vieną kartą patepiau ir vsio, daugiau net bandyti nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 18, 15:22)
Didelė bonkė apie 170lt atrodo, bet kaip jis man poras užkimšo doh.gif Gerai, kad mėginuką tik turėjau. Vieną kartą patepiau ir vsio, daugiau net bandyti nenoriu schmoll.gif

Gali buti, skaciau sudeti, tai i ja ieina Mineral Oil, kiek zinau jis daug kam kemsa poras, o man kaip tik labai patinka, nes vienintelis ingredientas, kuris mano manymu sudrekina oda, kai ji buna labai issausejus. Bet siaip nemanau, kad ji pirksiu, visgi kaina labai didele g.gif Kazin kaip to toniko pries spuogelius sudetis: ar ieina alkoholis? niekur nerandu
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 07 18, 16:34)
Gali buti, skaciau sudeti, tai i ja ieina Mineral Oil, kiek zinau jis daug kam kemsa poras, o man kaip tik labai patinka, nes vienintelis ingredientas, kuris mano manymu sudrekina oda, kai ji buna labai issausejus. Bet siaip nemanau, kad ji pirksiu, visgi kaina labai didele  g.gif  Kazin kaip to toniko pries spuogelius sudetis: ar ieina alkoholis? niekur nerandu

Kiek žinau, įeina į visų sudėtį alkoholis, išskyrus I odos tipui skirtas priemones, nes Sarmoje man kai rodė 3 step rinkinuką, tai sakė, kad labai atsargiai reikia su tonikais, nes juose labai daug alkoholio - galima nudeginti odą
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 18, 16:27)
Kiek žinau, įeina į visų sudėtį alkoholis, išskyrus I odos tipui skirtas priemones, nes Sarmoje man kai rodė 3 step rinkinuką, tai sakė, kad labai atsargiai reikia su tonikais, nes juose labai daug alkoholio - galima nudeginti odą

Ai tai tada nereikia man jo schmoll.gif Issausina baisiai oda tie tonikai alkoholiniai doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau šveitiklį, pirmasis mano iš clinique...
user posted image

Jėgelė, labai patiko, kvapas tik nei šioks, nei toks, gerai kad labai silpnas jis, bet odą gerai nušveitė, nes smulkus labai, todėl švelnus.... o po to kūno losjonas gerte susigėrė, oda kaip šilkas... wub.gif
Atsakyti