Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique

Taip ir neparaiau atsiliepimo apie DDML, tai dabar pakomentuosiu. Mano oda mišri, į sausumą.

user posted image

Tepiau žirnio dydžio lašiuką ant sudrėkintos odos. Tepasi lengvai, nedaug reikia. Susigėrė sunkiai, tiksliau gal net visai nesusigėrė, nes ant veido liko tokia tarsi plėvelė ir sunkumas - atrodo jaučiau, kad ant veido kažkas tepta, nors odos švelnumas neišpasakytas. Tačiau ryte laukė staigmena - poros buvo taip užsikimšusios, kad tris dienas valiau ir vos vos išsivalė doh.gif

Tai viena laimė, kad turėjau mėginuką, kurio net nepribaigiau. Jaučiu rankoms sutepsiu.

Dar turiu toniko mėginuką, 2numeriukas, ten servetėlė kaip suprantu pamaigiusi, tai net neatidarinėsiu, nes mano oda sausėjanti, jautri ir alergiška, o ten alkoholio daug, tai bijau bandyti. Jeigu kas norit, galiu atiduoti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 18 liepos 2011 - 20:23
geriau bandyti Dramatically Different Moisturizing gelį.

"Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel- gera, lengva priemonė normaliai, truputį riebiai ar truputį sausai odai. Ant odos jis man labai patinka, bet pagal mano reikalabimus truputį trūksta gerų ingredientų.

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion- tekstūra labai elegantiška, lengva, nors sudėtyje yra aliejų. Mano oda rieboka, tai man jis neypač tinka, daugiau sausai odai skirtas, bet žiamą kartais gerai. Šiaip, sudėtis labai elementari, tai nelabai verta pirkt."
himalaia žinutė

Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 18, 21:21)
Taip ir neparaiau atsiliepimo apie DDML, tai dabar pakomentuosiu. Mano oda mišri, į sausumą.

Tepiau žirnio dydžio lašiuką ant sudrėkintos odos. Tepasi lengvai, nedaug reikia. Susigėrė sunkiai, tiksliau gal net visai nesusigėrė, nes ant veido liko tokia tarsi plėvelė ir sunkumas - atrodo jaučiau, kad ant veido kažkas tepta, nors odos švelnumas neišpasakytas. Tačiau ryte laukė staigmena - poros buvo taip užsikimšusios, kad tris dienas valiau ir vos vos išsivalė doh.gif

Nesupratau.... g.gif Ant drėgno veido tepėt???Kodėl ne ant sausos, švarios odos???
Gal dėl to ir poveikis va toks nevykęs buvo.... g.gif
Atsakyti
Mano nuomone apie Clinique kosmetika nekokia, kalbu apie veido prieziuros priemones misriai odai, kur 3 etapai (prausiklis ir tonikas nevyke, kremukas gal kiek geresnis). Po ju man baisiai isbere oda, kimso poras. Tik nutraukus naudoti viskas susitvarke.

O va Clinique "droziama" mineraline pudra man labai gera bigsmile.gif Labai patiko kaip dengia, gan neblogai pamaskuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 19 liepos 2011 - 11:18
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 18, 21:21)

. Tačiau ryte laukė staigmena - poros buvo taip užsikimšusios, kad tris dienas valiau ir vos vos išsivalė doh.gif

Blondiniskas klausymas....ka reiskia uzsikimsusios poros...kaip atrodo... ir kaip valote??Buciau labai dekinga atsakusiems ...nes visur raso apie tai ir man labai smalsu) 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2011 07 19, 14:14)
Blondiniskas klausymas....ka reiskia uzsikimsusios poros...kaip atrodo... ir kaip valote??Buciau labai dekinga atsakusiems ...nes visur raso apie tai ir man labai smalsu) 4u.gif  blush2.gif

Man rodos visokie spuogiukai, inkstiriukai ir pan atsiranda, o tai jau ir yra uzsikimsusios poros, bet as irgi blondine siuo klausimu, nes su spuogais problemu niekad neturejau (isdygsta koks 1-2 per pusmeti ir tai visa mano tragedija) blush2.gif Nezinau ar miliumus (balti kieti spuogiukai, kuriu negalima spaust) irgi galima prie uzsikimsusiu poru priskirt. g.gif Butent kelis tokius dabar isigijau - per daug sunkiu kremu panaudojau ir uzsikimso oda, tai pasveiciu daugiau, lengvesnes priemones panaudoju ir krenta jie lauk po truputi (situ baltu kietu negalima spaust, jie patys islenda i pavirsiu ir iskrenta). Buvo su Weleda priemonem, kad susigadinau oda - vietom spuogu prikilo, kitur issausejo plotais, tai tada pavargau kol oda atgaivinau. Na o kova su uzsikimsusiom porom paprasta: sveitimas, tinkami kremai, makiazo ir siaip odos prausimas, geras nuvalymas.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 19, 00:49)
geriau bandyti Dramatically Different Moisturizing gelį.

Gelis riebiai ir mišriai, į riebumą linkusiai odai, o mano ne tokia

QUOTE(NORIKA @ 2011 07 19, 12:44)
Nesupratau.... g.gif  Ant drėgno veido tepėt???Kodėl ne ant sausos, švarios odos???
Gal dėl to ir poveikis va toks nevykęs buvo.... g.gif

Visi kremai ant veido yra tepami ant drėgnos veido odos. Visos kosmetologės, visažistės ir kas su oda dirba visi tą sako ir savo kailiu išbandžiau. Kai tepi ant drėgno veido, visi produktai geriau, lengviau ir giliau įsigeria, jų mažiau reikia, vadinasi veidas mažiau apkraunamas, kas naudoja stiprias priemones nuo spuogų, visokias anti aging, gerosios medžiagos nunešamos į gilesnius odos sluoksnius, tokiu būdu gaunamas geresnis rezultatas

QUOTE(Ulitka @ 2011 07 19, 15:14)
Blondiniskas klausymas....ka reiskia uzsikimsusios poros...kaip atrodo... ir kaip valote??Buciau labai dekinga atsakusiems ...nes visur raso apie tai ir man labai smalsu) 4u.gif  blush2.gif

Turbūt visos žinot kas yra poros smile.gif Tai užsikimšusios poros yra tuomet, kai tuose taškeliuose yra kažkas, t.y. paspaudus tą skylutę išlenda ar inkštiras, ar šiaip koks purvas. Užsikimšusios poros tampa matomos ir atvirkščiai - kuo švaresnės poros, tuo mažiau jos matomos. Žinoma, pas kai kuriuos žmones gali būti matomos ir švarios poros, tačiau tuomet jos yra tiesiog išsiplėtusios. Kuomet užsikimšusiose porose prasideda uždegiminis procesas, kyla spuogas.
Kuomet man koks kremas ar pudra užkemša poras, veidą valau su Dr. Hauschka Cleansing Cream - man čia turbūt kelerių paskutinių metų atradimas.
Atsakyti
unsure.gif
sorry bet nelabai įsivaizduoju drėgnos odos prieš tepant DDML ar DDMG, nes gi prieš tai veidas nuvalomas su toniku, tai negi šlapint dar ant viršaus su vandeniu, ir tik tada drėkiklį tept? schmoll.gif nemanau, kad toks šio "step" rinkinio tikslas mirksiukas.gif aišku nebent dėl kažkokių priežasčių naudoti vien tik drėkiklį. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2011 07 19, 22:46)
unsure.gif
sorry bet nelabai įsivaizduoju drėgnos odos prieš tepant DDML ar DDMG, nes gi prieš tai veidas nuvalomas su toniku, tai negi šlapint dar ant viršaus su vandeniu, ir tik tada drėkiklį tept? schmoll.gif nemanau, kad toks šio "step" rinkinio tikslas mirksiukas.gif aišku nebent dėl kažkokių priežasčių naudoti vien tik drėkiklį.  rolleyes.gif

O kam dar vanduo? blink.gif Būtent toks ir yra tikslas - ant drėgnos veido odos tepti kremą, o po toniko ji kaip tik būna drėgna. Juk drėgna, šlapia ar varvanti nėra sinonimai, o drėkinti galima tuo, ką naudoji - vandeniu, toniku ar išvis kokiu nuoviru mirksiukas.gif
Jūs neteisi - būtent toks yra yra 3 step tikslas - odą nuprausti, tada DRĖKINTI ir tik tada tepti kremą ar drėkiklį, nes tepant ant sausos veido odos pvz kokio DDML ne tik kad reikės nežinia kiek tepti, bet jis sunkiai susigers ir paliks riebalą, ką man padarė net su drėgna oda.
Ant drėgnos odos viskas lengviau išsiskirsto ir vietoj iki šiol naudoto šaukšto kremo užtenka tik mažulyčio lašiuko, kartais tokio kaip dvi - keturios degtuko galvutės, priklausomai koks kremas
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2011 07 19, 21:46)
unsure.gif
sorry bet nelabai įsivaizduoju drėgnos odos prieš tepant DDML ar DDMG, nes gi prieš tai veidas nuvalomas su toniku, tai negi šlapint dar ant viršaus su vandeniu, ir tik tada drėkiklį tept? schmoll.gif

o nuvalius toniku oda nelieka drėgna?

aš irgi ką betepčiau tepu ant drėgnos odos, man maloniau tepas, lengviau susigeria, mažiau reikia.
Atsakyti
g.gif ne, man veidą nuvalius Clinique toniku (jis beje ir skirtas valymui ir odos atnaujinimui, o ne drėkininimui g.gif ) oda nelieka drėgna. Tonikas juk su alkoholiu rolleyes.gif . Oda švari ir maloniai jaučiasi, bet ji nėra drėgna kaip kad pvz. būna po dušo, prieš tepant kūno kremą, o iškart švariai sausa. Jei netepčiau iškart ant viršaus drėkiklio (DDMG/DDML), tai po mažiau nei pusės minutės jau pradėtų pamažu nemaloniai tempti . Vat po drėkiklio tai oda maloniai sudrėkinta, ir tada ant viršaus jau tepu patinkantį kremą. Na, bent jau man taip, gal kitoms ir kitaip ax.gif
step 1: cleanse (prausiklis), step 2: exfoliate (tonikas), ir tik step 3 : moisturize (drėkiklis DDML/DDMG)
na bet nenoriu ginčytis, vienai tinka tos priemonės, kitai ne 4u.gif
Beje taip, drėkiklis labai skalsus, man užtenka lengvo dozatoriaus spustelėjimo visam veidui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 19 liepos 2011 - 22:10
niekada nenaudočiau toniko su alkoholiu schmoll.gif
Atsakyti