QUOTE(Vitulka @ 2011 07 19, 00:49)
geriau bandyti Dramatically Different Moisturizing gelį.
Gelis riebiai ir mišriai, į riebumą linkusiai odai, o mano ne tokia
QUOTE(NORIKA @ 2011 07 19, 12:44)
Nesupratau....

Ant drėgno veido tepėt???Kodėl ne ant sausos, švarios odos???
Gal dėl to ir poveikis va toks nevykęs buvo....
Visi kremai ant veido yra tepami ant drėgnos veido odos. Visos kosmetologės, visažistės ir kas su oda dirba visi tą sako ir savo kailiu išbandžiau. Kai tepi ant drėgno veido, visi produktai geriau, lengviau ir giliau įsigeria, jų mažiau reikia, vadinasi veidas mažiau apkraunamas, kas naudoja stiprias priemones nuo spuogų, visokias anti aging, gerosios medžiagos nunešamos į gilesnius odos sluoksnius, tokiu būdu gaunamas geresnis rezultatas
QUOTE(Ulitka @ 2011 07 19, 15:14)
Blondiniskas klausymas....ka reiskia uzsikimsusios poros...kaip atrodo... ir kaip valote??Buciau labai dekinga atsakusiems ...nes visur raso apie tai ir man labai smalsu)
Turbūt visos žinot kas yra poros

Tai užsikimšusios poros yra tuomet, kai tuose taškeliuose yra kažkas, t.y. paspaudus tą skylutę išlenda ar inkštiras, ar šiaip koks purvas. Užsikimšusios poros tampa matomos ir atvirkščiai - kuo švaresnės poros, tuo mažiau jos matomos. Žinoma, pas kai kuriuos žmones gali būti matomos ir švarios poros, tačiau tuomet jos yra tiesiog išsiplėtusios. Kuomet užsikimšusiose porose prasideda uždegiminis procesas, kyla spuogas.
Kuomet man koks kremas ar pudra užkemša poras, veidą valau su Dr. Hauschka Cleansing Cream - man čia turbūt kelerių paskutinių metų atradimas.
www.kinokadras.ltGeras kinas, įdomūs faktai, kino aprašai ir pasiūlymai ką žiūrėti kai norisi kažko ypatingo