Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique

QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 28, 19:40)
Ačiū 4u.gif Stengiausi, nes ir man kitų patarimai renkantis kažką labai praverčia smile.gif

Lietuvoje spalvų pasirinkimas žymiai mažesnis negu pvz Sephoroje, tačiau siūlyčiau nueiti į parduotuvę ir pasibandyti, pas mus atvežtos einamiausios spalvos. Apžiūrėsite ir matysite ar galite pirkti tai kas yra pas mus, ar reikia imti kitą spalvą, kurios pas mus nėra. Gyvai matant spalvas žymiai lengviau išsirinkti, nes dabar patyrinėjau spalvas Sephoroje, tai gyvai visai kitas vaizdas schmoll.gif

Supratau, reiks apsidairyti, ir išbandyti. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba visom 4u.gif

Mergaites, noriu Jusu pasiteirauti del CLINIQUE Almost Powder Makeup SPF. ax.gif Skaiciau apie ja labai daug geru atsiliepimu, todel mane taip pat labai sudomino. Pradejus ieskoti kazkodel ismeta 2 skirtingai isoriskai atrodancias pudrytes. Idedu pavyzdukus:
user posted imageuser posted image

Todel noriu Jusu pasiteirauti, kuo jos skiriasi? Ar cia tiesiog skirtingi leidimai? blush2.gif Kuris is ju naujesnis? ax.gif
Atsakyti
preta, tiksliai nepasakysiu kuris naujesnis ber man rodos tas su šepetėliu 4u.gif
Turėjau būtent ją, labai patiko, gerai maskuoja, šepetėlis patogus, švelnutis. Pardaviau vėliau, nes buvo žiemą kažkas su oda pasidarę ir pudra "stovėjo" kaip miltai ant odos.... doh.gif
bet pirkčiau ją vėl, čia mano odoj buvo problema, be to nepadauginus ji puikiai atrodo, aš nemažai jos tepdavau.... ax.gif

nesu turėjus geriau maskuojančios kompaktinės, mišriai odai ji išvis manau būtų super, maniškė gal per sausa,
bet aš ginuosi nuo bet kokio veido blizgesio (kai kreminė pudra tepta, jis visada kažkiek išlenda...), o man jis taaaip nepatinka doh.gif tad kartais gal ir padauginu kompaktinės blush2.gif biggrin.gif
šiaip renkuosi lengvutes dabar, tokios nesimato ir neatrodo miltiškai... bet ir nemaskuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 07 30, 19:26)
nesu turėjus geriau maskuojančios kompaktinės, mišriai odai ji išvis manau būtų super, maniškė gal per sausa,
bet aš ginuosi nuo bet kokio veido blizgesio (kai kreminė pudra tepta, jis visada kažkiek išlenda...), o  man jis taaaip nepatinka  doh.gif  tad kartais gal ir padauginu kompaktinės  blush2.gif  biggrin.gif
šiaip renkuosi lengvutes dabar, tokios nesimato ir neatrodo miltiškai... bet ir nemaskuoja  smile.gif

Mano oda misri ax.gif T sritis riebesne, skruostai sausesni. Kazkaip skystos pudros man ne prie sirdies, tai norisi kompaktines, kuri ir pamsakuotu ir oda paliktu matine. smile.gif Va, tai kaip suprantu si pudryte is sunkesniuju ar nea?

Del tu dvieju pakuociu, tai man irgi mielesne atrodo pirmoji, matyt vien del sepetelio, kuriuo oda maloniau ir tolygiau pasidengtu, bet labai gaila, taciau daugiausia galima visur rasti tik antraji varianta. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 07 30, 20:35)
Mano oda misri  ax.gif T sritis riebesne, skruostai sausesni. Kazkaip skystos pudros man ne prie sirdies, tai norisi kompaktines, kuri ir pamsakuotu ir oda paliktu matine.  smile.gif  Va, tai kaip suprantu si pudryte is sunkesniuju ar nea?

Del tu dvieju pakuociu, tai man irgi mielesne atrodo pirmoji, matyt vien del sepetelio, kuriuo oda maloniau ir tolygiau pasidengtu, bet labai gaila, taciau daugiausia galima visur rasti tik antraji varianta.  unsure.gif

tai jau tikrai, šita pudrytė gerai maskuojanti, bet jokiu būdu ne sunki schmoll.gif
... gal todėl tokia miltiška man ir atrodė, kad per daug visko pas mane ant veido jau buvo: kreminė + šita kompaktinė doh.gif ...
vieną ją naudojant būtų super thumbup.gif

aš tai pas mus, LT pirkau, Sarmoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 30 liepos 2011 - 19:40
QUOTE(Estela_ @ 2011 07 30, 19:39)
tai jau tikrai, šita pudrytė gerai maskuojanti, bet jokiu būdu ne sunki  schmoll.gif
... gal todėl tokia miltiška man ir atrodė, kad per daug visko pas mane ant veido jau buvo:  kreminė + šita kompaktinė  doh.gif ... 
vieną ją naudojant būtų super  thumbup.gif
aš tai pas mus, LT pirkau, Sarmoj  smile.gif

Sarmoj irgi yra? bigsmile.gif Kazkaip neatkreipiau demesio, galvojau, kad tik Kristianoj. blush2.gif Reikes uzsukti, pasiziuret rytoj. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 07 30, 21:27)
Sarmoj irgi yra?  bigsmile.gif  Kazkaip neatkreipiau demesio, galvojau, kad tik Kristianoj.  blush2.gif  Reikes uzsukti, pasiziuret rytoj.  4u.gif

ne visose, bet didelėse, pvz Akropolio, yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 07 30, 20:31)
ne visose, bet didelėse, pvz Akropolio, yra  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 07 27, 21:18)
sausoka...  unsure.gif 
o žiemai norėsis kažko tikrai drėkinančio, bet neblizgančio ...
gal ši pudra per sausa man bus?  g.gif

Mano irgi sausoka, bet ne labai labai sausa, tai man iš Cliniqie pudrų deja tinka tik supermoisture - naudoju ją žiemą , vasarą per riebi ir per sunki, bet žeimą super bigsmile.gif Tik ją būtinai reikia užfiksuoti biria pudra, meteoritais ar bent kokiu bronzantu . Dar jei nebijote stangrinančių gali tikti stangrinamoji, pavadinimo neatsenu, bet ji tik viena Clinigue tokia. O tokių pudrų, kokių jums reikia, tikrai turi Estee lauder - tai nutritios ir dar gal kitų pasidairykit, populiarioji Double Wear Light netiks, jau nekalbant apie Double Wear originalią. Ir dar tokia odai rekomenduočiau Kanebo sensai, ji nei sunki, nei riebi, maskuoja vidutiniškai, yra gana skysta , veidą padaro šviežią, bet be Supermoisture dewy efekto. Aš paprstai ir naudoju šiltesniu metų laiku Kanebo, o šaltuoju - supermoisture, nes kai yra didelė temperatų kaita žiemą lauke ir patalpoje , sausas oras, tai ji super drėkina ir to riebumo nesijaučia. O iš kitų Clinique pudrų deja kažkaip neišsirenku. Bet Clinique turi tkrai geros dekoratyvinės kosmetikos - man dar patinka paakių maskuoklis line smothing concealer , all about eays, geri šešėliai, taip pat nuostabi biri pudra gentle light, bet deja jos gamybą ką tik nutraukė doh.gif Apskritai, kas turi jautrias akis, akių makiažo priemones tikrai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 07 30, 22:49)

Kanebo gal ir verta išbandyt, bet man problema su atspalviais, kažin ar rasčiau LT, LABAI šviesų... o siųstis Kanebo net neįsivaizduoju iš kur... g.gif
EL Nutritious turėjau - labai nuvylė, nesitikėjau tiek mokėjus kad taip prastai maskuos ir dings nuo veido per pusdienį doh.gif buvo rieboka, drėkino - tas patiko, bet visa kita... doh.gif
EL DWL turėjau mėginėlį - per sausa, traukė odą doh.gif
o EL DW net nebandysiu.. jau supratau iš komentarų daugelio, kad tai sunki - vakarinė pudra...

Stangrinančių nereikia, dar ne tas amžius blush2.gif ... biggrin.gif

Supermoisture matyt irgi nebandysiu, nes man reikia vidutiniško maskavimo bent jau... veidas linkęs rausti šaltuoju metu, noriu kad pamaskuotų 4u.gif

Dėkui už patarimus 4u.gif , matyt pirksiu Perfectly real, arba griebsiu Clarins..
Atsakyti
Preta, naujesnio leidimo yra pirmoji pudra su sepeteliu,pas mane tokia 4u.gif pas drauge bandziau su kempinele,todel nuejus i parduotuve taip pat susirupinau,kodel man duoda su sepeteliu,bet tuomet paaiskino,kad su kempinele senesnio leidimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2011 07 31, 00:26)
Preta, naujesnio leidimo yra pirmoji pudra su sepeteliu,pas mane tokia  4u.gif pas drauge bandziau su kempinele,todel nuejus i parduotuve taip pat susirupinau,kodel man duoda su sepeteliu,bet tuomet paaiskino,kad su kempinele senesnio leidimo  4u.gif

Viskas aisku. 4u.gif Dabar jau rami kaip belgas biggrin.gif
Atsakyti