Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique

QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 27, 17:36)
1. Perfectly Real Make Up.

po jūsų komentaro pirksiu šią pudrytę bigsmile.gif

tik bijau kad ji nesausintų odos, bet kartu ir nenoriu blizgančio veido , kai sušylu ar pan,
žodžiu užburtas ratas doh.gif

kokį nr turėjot? gal kam teko naudoti\turėti 01nr? ar pakankamai šviesus? 4u.gif

taip pat norėjau Superbalanced neseniai, bet man pasirodė kad mažokai maskuoja ji ir toks skystymėlis g.gif , mėgstu tokias tirštesnes (bet ne sunkias) pudras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 07 27, 20:17)
po jūsų komentaro pirksiu šią pudrytę  bigsmile.gif

tik bijau kad ji nesausintų odos, bet kartu ir nenoriu blizgančio veido , kai sušylu ar pan,
žodžiu užburtas ratas  doh.gif

kokį nr turėjot? gal kam teko naudoti\turėti 01nr? ar pakankamai šviesus?  4u.gif

taip pat norėjau Superbalanced neseniai, bet man pasirodė kad mažokai maskuoja ji  ir toks skystymėlis  g.gif , mėgstu tokias tirštesnes (bet ne sunkias) pudras  smile.gif

Jeigu oda normali, pudra tikrai nesausins mirksiukas.gif
Veido ji neblizgina, o suteikia tokį švytėjimą, tarsi iš vidaus ir sveikos, spindinčios odos įspūdį.
Aš bandžiau 08 numeriuką, nes pirmi du tai jau labai šviesūs, o LT 08 yra trečias pagal tamsumą. Tas 08 man tiko, tačiau norėtųsi vos vos šviesesnės pudros. Kadangi pudrą kartais naudoju apie metus, tai žiemai jis man būtų buvęs per tamsus, o Superbalanced 01 numeriukas idealiai man tiko, tai jį ir paėmiau.

Anti Blemish irgi bandžiau 01 numeriuką, Supermoisture nepamenu kurį blush2.gif

Mano veido oda šviesi, tačiau nelaikau savęs sūreliu, tai nežinau kiek čia padės tas spalvų rinkimasis biggrin.gif

Konsultantės savo patarimais irgi kartais tik trukdo, nes šiandien kai pirkau pudrą, tai konsultantė man kišo 3 atspalviais tamsesnę ir aiškino, kad ta, kurią imu, man per šviesi. Tepė ant rankos, sako - gi tinka spalva. O rankos juk visada tamsesnės pas žmogų. Galiausiai neiškentusi užsitepiau tą pudrą ant veido ir konsultantė pripažino, kad 01 spalva man tinkamiausia biggrin.gif Jeigu būčiau jos paklausiusi, turėčiau 3 atspalviais per tamsią pudrą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 27 liepos 2011 - 18:58
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 27, 19:57)
Jeigu oda normali, pudra tikrai nesausins mirksiukas.gif

sausoka... unsure.gif
o žiemai norėsis kažko tikrai drėkinančio, bet neblizgančio ...
gal ši pudra per sausa man bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 07 27, 23:18)
sausoka...  unsure.gif 
o žiemai norėsis kažko tikrai drėkinančio, bet neblizgančio ...
gal ši pudra per sausa man bus?  g.gif

Kaip jau rašiau, mano oda irgi sausoka, riebesnė tik nosis ir kakta. Veido oda toli gražu ne superinė - kankina bėrimai, maskuoti beveik visada turiu ką, prieš mm tai net labai daug maskavimo reikia. Man Perfectly Real pudra tiko, bet Superbalanced patiko labiau, nes pastaroji laikoma protinga pudra - sugeria riebalų perteklių ir padrėkina sausas vietas, tad tinkamiausia mišriai odai.

Jeigu oda tik linkusi į sausumą, bet nėra labai sausa ir nešerpetoja, nėra dehidratuota, Perfectly Real Make Up puikiai tiks, nes ji atlieka visas pudros funkcijas ir per savaitę testavimo nepastebėjau, kad sausintų arba atvirkščiai, riebintų, veido odą.

Jeigu oda labai sausa, imkit Supermoisture, tačiau minusas - ji riebi ir prastai maskuoja, nes kitos pudros tik paryškins sausuliukus ir nušerpetojimus ant odos.

O kas liečia Superbalanced ir Perfectly Real Make Up, tai jų maskavimas labai panašus, praktiškai nepastebimas ant viso veido, nebent yra kažkokie randai, dėmės ir pan. Nors pati iš savęs Superbalanced man pasirodė drėgnesnė, o kadangi galvoju ir apie žiemą, kuomet oda pasausėja, tai man ji imponavo dėl spalvos ir drėkinimo, nors iš pradžių tvirtai maniau, kad pirksiu pilną pakuotę Perfectly Real biggrin.gif

Tikslesnius komentarus ir atsiliepimą apie savo pudrą galėsiu parašyti maždaug po savaitės, nes šias pudras, kiekvieną testavau tik plius minus apie savaitę, Supermoisture tik Sarmoje tepiau, Anti Blemish tepiausi dukart tik.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 27, 23:17)
Superbalanced patiko labiau, nes pastaroji laikoma protinga pudra - sugeria riebalų perteklių ir padrėkina sausas vietas, tad tinkamiausia mišriai odai.

O kas liečia Superbalanced ir Perfectly Real Make Up, tai jų maskavimas labai panašus, praktiškai nepastebimas ant viso veido, nebent yra kažkokie randai, dėmės ir pan. Nors pati iš savęs Superbalanced man pasirodė drėgnesnė, o kadangi galvoju ir apie žiemą, kuomet oda pasausėja, tai man ji imponavo dėl spalvos ir drėkinimo, nors iš pradžių tvirtai maniau, kad pirksiu pilną pakuotę Perfectly Real biggrin.gif

Tikslesnius komentarus ir atsiliepimą apie savo pudrą galėsiu parašyti maždaug po savaitės, nes šias pudras, kiekvieną testavau tik plius minus apie savaitę, Supermoisture tik Sarmoje tepiau, Anti Blemish tepiausi dukart tik.

neee, supermoisture tai ne man schmoll.gif tokio tipo nemaskuojančių ir riebių- nemėgstu,
oda sausa ypač skruostai, bet nešerpetoja g.gif

bijau kad Superbalanced nemaskuos mano nuo šalčio paraustančių žandukų biggrin.gif doh.gif
kažkodėl Pefectly Real patikimesnė tuo atžvilgiu atrodo, ir pakuotė patogesnė rolleyes.gif
bet va ta vadinama "protinga" pudra labai jau gundančiai skamba wub.gif

lauksiu tolimesnių jūsų atsiliepimų 4u.gif
Papildyta:
dar iškart paklausiu žinovių - iš kur pigiausia siųstis? turbūt be Sephoros kitur geriau ir nebus ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 07 28, 00:54)
neee, supermoisture tai ne man  schmoll.gif tokio tipo nemaskuojančių ir riebių- nemėgstu,
oda sausa ypač skruostai, bet nešerpetoja  g.gif

bijau kad Superbalanced nemaskuos mano nuo šalčio paraustančių žandukų  biggrin.gif  doh.gif
kažkodėl Pefectly Real patikimesnė tuo atžvilgiu atrodo, ir pakuotė patogesnė  rolleyes.gif
bet va ta vadinama "protinga" pudra labai jau gundančiai skamba  wub.gif

lauksiu tolimesnių jūsų atsiliepimų  4u.gif

Tai tada arba Superbalanced arba Perfectly Real, bet manau, kad sausiems žandams labiau tiks Superbalanced. Tik aišku minusas pakuotėse - viena su dozatoriumi, kita su skyle kakliuke biggrin.gif

Beje, patarčiau su savo induku nueiti į Sarmą ir paprašyti nusiplti, ten visuomet nupila pabandymui - ir spalvą, ir tekstūrą atitaikysit tinkamesnę jums. Man vienos pudros užteko maždaug 5 kartams, kitos gal trims. Konsultantė sakė, kad jie turi ir savo indukų po 3.9lt, bet nemačiau jų, tai nieko negaliu komentuoti. Visada nešdavausi savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 07 27, 23:54)
dar iškart paklausiu žinovių - iš kur pigiausia siųstis? turbūt be Sephoros kitur geriau ir nebus ar ne?  biggrin.gif

Galima ir iš Clinique.com, nes kai kuriose valstijose Sephora deda taxus, tai išeina keliais doleriais net brangiau... rolleyes.gif
Atsakyti
as jau irgi kokius 3 menesius naudoju superbalanced pudra. patarimas-nepasitikekit konsultantem,jei sako,kad pudros atspalvis jums tinka, nors is tiesu yra per tamsus...vos neibruko man ziauriai per tamsios pudros, kai pati esu sviesi, tai vos neteko gincytis, kad man TIKRAI reikia sviesesnes biggrin.gif apie pudra - esu ja patenkinta, nesimato ant veido,kad kazkas tepta,pudryte lengva, bet maskavimo pilnai pakanka,o maskuoti tikrai turiu. didziausias pliusas-kad neissausina ir neisryskina ir taip sausu vietu ant veido, nekemsa poru. tikrai esu patenkinta ir rekomenduoju kitoms sia pudryte 4u.gif mano spalvyte yra "petal", tikrai esu balta, tad si spalva man kuo puikiausiai tiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 07 28, 13:33)
mano spalvyte yra "petal", tikrai esu balta, tad si spalva man kuo puikiausiai tiko 4u.gif

Ir mano petal, nors savęs balta nelaikau biggrin.gif
Atsakyti
tai tikriausiai cia as save per balta laikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 27, 17:36)
Išbandžiau keletą Clinique pudrų.

Koks puikus komentaras. bigsmile.gif Aš taip pat norėčiau kažkurios. g.gif Maniškė oda mišri, galvoju apie Perfectly Real Make Up. Tik kaip supratau Lietuvoje nėra pakankamo atspalvių pasirinkimo?
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 07 28, 19:52)
Koks puikus komentaras.  bigsmile.gif Aš taip pat norėčiau kažkurios.  g.gif Maniškė oda mišri, galvoju apie Perfectly Real Make Up. Tik kaip supratau Lietuvoje nėra pakankamo atspalvių pasirinkimo?

Ačiū 4u.gif Stengiausi, nes ir man kitų patarimai renkantis kažką labai praverčia smile.gif

Lietuvoje spalvų pasirinkimas žymiai mažesnis negu pvz Sephoroje, tačiau siūlyčiau nueiti į parduotuvę ir pasibandyti, pas mus atvežtos einamiausios spalvos. Apžiūrėsite ir matysite ar galite pirkti tai kas yra pas mus, ar reikia imti kitą spalvą, kurios pas mus nėra. Gyvai matant spalvas žymiai lengviau išsirinkti, nes dabar patyrinėjau spalvas Sephoroje, tai gyvai visai kitas vaizdas schmoll.gif
Atsakyti