Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique

QUOTE(ingapoc @ 2011 11 24, 09:51)
Cia matyt del to, kad ten mini pakuote, nes as pirkau ta didesni rinkinuka LT, tai muilas su deklu..As tai drekiklyje dozatoriaus pasigedau  biggrin.gif - ar jie visi kazin be dozatoriaus?

'nu nzn... pas amne dozatorius buvo.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 11 24, 15:49)
'nu nzn... pas amne dozatorius buvo.... g.gif

Keista g.gif ..na prie progos uzeisiu i Douglasa, paklausiu kodel pas juos taip..nes lb nepatogu be jo naudotis..
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2011 11 24, 01:40)
AS pirkau vokietijoje douglas.as pirkau mini pakuote.maziuke ta.mokejau tik 9 eurus.tai tik pabandymui.ar tiks  4u.gif
Norejau paklausti, gal kas zino tas kremas is to rinkinuko rugstinis?

Kodel taip pigiai? 4u.gif As 30£ mokejau uz savo maza rinkinuka.. Kokio turio turit priemones? Mano veido putos 50ml, losjonas 100ml ir kremas 30ml ax.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukste22 @ 2011 11 24, 19:34)
Kodel taip pigiai?  4u.gif As 30£ mokejau uz savo maza rinkinuka.. Kokio turio turit priemones? Mano veido putos 50ml, losjonas 100ml ir kremas 30ml  ax.gif

mano yra toks.kietas muiliukas, 60 ml tonkikas ir 30 ml kremas. buvo ir toks rinkinukas kaip jus sakote, su putomis, toniku ir kremu.tokiais pat kiekiais kaip jusu tai kainavo nepilnai 20 euru.bet as pagailejau pinigeliu ir ta pigesni uz 9 eurus nusipirkau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myglle: 24 lapkričio 2011 - 19:43
QUOTE(myglle @ 2011 11 24, 20:41)
mano yra toks.kietas muiliukas, 60 ml tonkikas ir 30 ml kremas. buvo ir toks rinkinukas kaip jus sakote, su putomis, toniku ir kremu.tokiais pat kiekiais kaip jusu tai kainavo nepilnai 20 euru.bet as pagailejau pinigeliu ir ta pigesni uz 9 eurus nusipirkau

Puse kainos nei Uk.. Idomiai 4u.gif aciu labai uz info smile.gif
Atsakyti
Ateinu ir aš su atsiliepimu apie Clinique chubby stick wub.gif
user posted image

Mano spalvytė Whole Lotta Honey
user posted image

Na, man jis nuostabus wub.gif Aš nesu mėgėja nėi lūpdažių (nes dažniausiai sausina), nėi blizgių (nes limpa plaukai), o šis idealus tarpinis variantas wub.gif
Laabai lygiai ir gražiai pasidengia, nesausina lūpų. Noriu ir daugiau spalvų wub.gif

PAsirodau kaip realiai spalvytė blush2.gif
user posted image

Spalva laaaabai neutrali, man ideali wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 11 25, 12:23)
Ateinu ir aš su atsiliepimu apie Clinique chubby stick  wub.gif
user posted image

Mano spalvytė Whole Lotta Honey
user posted image

Na, man jis nuostabus  wub.gif  Aš nesu mėgėja nėi lūpdažių (nes dažniausiai sausina), nėi blizgių (nes limpa plaukai), o šis idealus tarpinis variantas  wub.gif
Laabai lygiai ir gražiai pasidengia, nesausina lūpų. Noriu ir daugiau spalvų  wub.gif

PAsirodau kaip realiai spalvytė  blush2.gif
user posted image

Spalva laaaabai neutrali, man ideali  wub.gif

Labai grazi spalva, ir tikiu kad jums tinka, nes sypsena grazi bei dantukai labai balti smile.gif bet o kas cia per daiktas? kaip su jo dazytis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moringo @ 2011 11 25, 14:01)
o kas cia per daiktas? kaip su jo dazytis? smile.gif

paprastai.. issukat ir dazot biggrin.gif as ir sitos spalvytes nuoru wub.gif turiu woppin melon, tai tokia avietine
Atsakyti
QUOTE(Moringo @ 2011 11 25, 14:01)
Labai grazi spalva, ir tikiu kad jums tinka, nes sypsena grazi bei dantukai labai balti smile.gif bet o kas cia per daiktas? kaip su jo dazytis? smile.gif

na, jis toks kaip išsukamas pieštukas, tik kad didesnis kelis kartus g.gif Man jis panašiausias į kokį balzamą su spalva, tik kad ta pakuotė mandresnė biggrin.gif Na, ir spalvos daugiau išgaut gali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2011 11 26, 23:50)
Clinique Advanced Concealer
user posted image
šiandien gavau iš USA, žiauriai prašoviau su spalva doh.gif  (bet ten ti dvi ir  yra biggrin.gif ) light tiks tik baltaodem, bet vistiek 1mm išspaudžiau pažiureti blush2.gif ir tikrai imsiu tamsesni, thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif maskuoja 10balu, iškart patapoma kaip pudra, nera to riebaus kremo pojučio, o jau padengimo ekonomiškumas lotuliukas.gif  thumbup.gif su vienu mažu lašeliu manau kad visa veida užmasuosi tikrai, nes to mano 1mm vienam paakiui užteko pilnai
vien žo šis keliauja į išaduotuvę, o naujas pas mane biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2011 11 23, 15:43)
user posted imagesiendiena nusipirkau. ziuresi ar pades  4u.gif

Naudoju si rinkinuka jau 5 dienas.Ir esu labai juo patenkinta.neatsirado ne vieno naujo spuogelio, senieji jau beveik issdiuve.nelabai pastebimi.tik likusios raudonos demeles nuo spuogiuku, bet kiek zinau, jos taip greit ir nedingsta.reikia joms daugiau laiko.Oda neissausejo, nes mano manymu, tas kremukas gerai drekina ir man labai tiko mano odai.nenaudojau papildomo kremo.tik ta kur buvo rinkinuke.oda nesualergizavo, neparaudo.Tai galiu pasAKYTi. kad sei dienai esu labai patenkinta siuo rinkinuku
Atsakyti
Myglle o kaip oda jauciasi Po prausiklio ir toniko? Negi nesausina?
Atsakyti