Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique

QUOTE(velniukste22 @ 2011 11 23, 17:08)
Zinau kad negalima naudoti priemoniu su alkoholiu, bet cia uk taip isgirta si priemone...

Tuomet galite losjoną pakeisti kitu švelnesniu toniku 4u.gif Turbūt Jūsų oda kiek jautresnė ir sureagavo į alkoholį bei benzoilperoksidą, kuriam nemažai žmonių jautrūs, visgi čia jau vaistas ir pratintis prie jo reiktų palaipsniui.
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 11 23, 18:15)
Tuomet galite losjoną pakeisti kitu švelnesniu toniku 4u.gif Turbūt Jūsų oda kiek jautresnė ir sureagavo į alkoholį bei benzoilperoksidą, kuriam nemažai žmonių jautrūs, visgi čia jau vaistas ir pratintis prie jo reiktų palaipsniui.

Negaliu skyti 100% bet girdejau kad visi ju losjonai is 3step su alkoholiu.. Tiksliai nezinau 4u.gif Tada nieko cia gero sad.gif
Atsakyti
O mane tai gan erzina tas visuotinis nusistatymas pries alkoholi. As pati naudoju tonika, kur antroj vietoj alkoholis eina smakrui (kur pas mane problemos su inkstirais ir pan.) ir po toniko smakras atrodo geriau. Todel, mano nuomone, jeigu oda nera itin jautri, plona ir pan, tai tas alkoholis nebutinai kenksmingas. Cia is mano patirties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukste22 @ 2011 11 23, 17:28)
Negaliu skyti 100% bet girdejau kad visi ju losjonai is 3step su alkoholiu..

Galite rinktis nebūtinai Clinique toniką 4u.gif O jei iš Clinique, radau šį bealkoholį, su BHA rūgštimi:
http://www.clinique....tion/index.tmpl ir toks purškiamas: http://www.clinique....lief/index.tmpl

QUOTE(jearmaine @ 2011 11 23, 17:48)
O mane tai gan erzina tas visuotinis nusistatymas pries alkoholi.

Jei neseniai naudojate, gali būti, kad nieko neigiamo ir nepastebite. Anksčiau aš naudojau tonikus su alkoholiu ir ilgainiui man labai išsausino odą, reikėjo pavargti, kol vėl grąžinau drėgmę į odą. Ir šiaip alkoholio poveikis vyksta nebūtinai tik odos paviršiuje, o gilesniuose jos sluoksniuose, todėl ir žalos akivaizdžios nematote. Beje, alkoholis naikina odos kolageną, kurio su amžiumi irgi mažėja. Žinoma, kiekvienos galimybė rinktis 4u.gif
Bet aš sakau alkoholiui - NE biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelė Rožė: 23 lapkričio 2011 - 18:12
o muilas nebuvo idetas i specialu clinique muilo dekliuka?

as naudojau sias priemones, man visai veido neissausino, nei trupuciuko g.gif na as papildomai dar dienini ir naktini naudoju (misriai odai);
matyt vis delto labai nuo odos priklauso.
pries tai naudojau step 3, dabar po to antiblemish vel gryzau prie step 3, tai jau metai kaip naudoju tuos clinique tonikus, pastebu tik pagerejusia odos bukle, vaizda, nykstancius spuogus, pakolkas sausejimo apsoliuciai jokio;

merginos, jus paskaitykit apie pacius produktus atidziau paciame clinique puslapyje, beveik po visu tu toniku, step 3 zingsniu PATARTINA (ne be reikalo) dar papildomai naudoti veido kremus (dieninis, naktinis), kurie drekina , maitina ir ramina oda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 23 lapkričio 2011 - 20:09
muiliukas nebuvo dekle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 11 23, 16:48)
O mane tai gan erzina tas visuotinis nusistatymas pries alkoholi.
pritariu. Ir 3step savo misriai odai naudoju jau gal 4 metus. ir beje, 3 linija, o jau ten tieeek alkoholio kad apsinesus i darba einu rolleyes.gif doh.gif tongue.gif beje oda visai neissausejo mirksiukas.gif

QUOTE(astulka1 @ 2011 11 23, 19:06)
beveik po visu tu toniku, step 3 zingsniu PATARTINA (ne be reikalo) dar papildomai naudoti veido kremus (dieninis, naktinis), kurie drekina , maitina ir ramina oda.
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 23 lapkričio 2011 - 22:04
sveikos,merginos 4u.gif
as jau daugiau nei puse metu naudoju superbalanced pudra.pradzioj labai patiko,galvojau-tobula pudra,galbut del to,kad tai buvo viena is pirmuju mano "brangesniu" pudru smile.gif ka dabar galiu pasakyti-absoliuciai nepatinka! pirkau kita pudra (EL double wear light) ir supratau,kad superbalanced yra visiskas slamstas smile.gif nelaiko matiskumo (nors oda nera riebi,mano misri i sausuma) ir nemaskuoja,isryskina sausas vietas,kemsa poras.veidas toks kaip nuplaukes atrodo,nesviezias,negaivus.dabar uzsibreziau tiksla pabaigti superbalanced ir tada pirkti anti blemish solutions,nes tikiuosi didesnio maskavimo,matiskumo ir kad pades su spuogeliais kovoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2011 11 23, 23:37)
muiliukas nebuvo dekle  4u.gif

keista... as pirkau step 3 bet pasirinkau muila (kieta) vietoj skysto, paziuresiu kurio ilgiau uzteks...ir maniskis idetas i labai faina dekliuka....
user posted image

keista, kad jusiskis ne.... gal cia lietuvos parduotuviu klaida... g.gif nes as savaji siunciaui is JAV
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 11 23, 23:46)
keista... as pirkau step 3 bet pasirinkau muila (kieta) vietoj skysto, paziuresiu kurio ilgiau uzteks...ir maniskis idetas i labai faina dekliuka....
user posted image

keista, kad jusiskis ne.... gal cia lietuvos parduotuviu klaida... g.gif  nes as savaji siunciaui is JAV

AS pirkau vokietijoje douglas.as pirkau mini pakuote.maziuke ta.mokejau tik 9 eurus.tai tik pabandymui.ar tiks 4u.gif
Norejau paklausti, gal kas zino tas kremas is to rinkinuko rugstinis?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 11 24, 00:46)
gal cia lietuvos parduotuviu klaida...

Cia matyt del to, kad ten mini pakuote, nes as pirkau ta didesni rinkinuka LT, tai muilas su deklu..As tai drekiklyje dozatoriaus pasigedau biggrin.gif - ar jie visi kazin be dozatoriaus?
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2011 11 24, 00:40)

Norejau paklausti, gal kas zino tas kremas is to rinkinuko rugstinis?

Anti Blemish Solutions rinkinukas: muilo aktyvioji sudedamoji dalis - 2% BHA rūgšties, losjono aktyvioji sudedamoji dalis - 1.5% BHA rūgšties, drėkiklio aktyvioji sudedamoji dalis - 2.5% benzoilo peroksidas. 4u.gif
Atsakyti