Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique

QUOTE(astulka1 @ 2011 12 19, 22:56)
tai kurioje salyje jus taip pigiai pirkot, kad net Uk kainuoja apie 30 svaru, o amerikoj  apie 32 dolerius  g.gif
gal pas jus kelioninis kiekis?

Taip-bet manau labai gerai, nes pabandymui.o paskui jei tiko ir patiko gali ir pilnus kiekius pirkti
Atsakyti
Sveiki,
ar yra bandziusiu naujus kreminius seselius 4u.gif kokie atsiliepimai ax.gif

http://www.clinique....lour/index.tmpl
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2011 12 20, 01:13)
Taip-bet manau labai gerai, nes pabandymui.o paskui jei tiko ir patiko gali ir pilnus kiekius pirkti

tai as ir klausiau, gal cia meginukai, kelioniniai, nes taip pigiai....nepalyginsi musu kainu lietuvoje
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2011 12 20, 00:13)
jo, kelioninis tik tiek kainuoja. Tas didesnis setas DE irgi kainuoja 34eu. Mes čia kalbam apie mažiuką visai, kur su muilu vietoj putų. Pabandymui užteks thumbup.gif

didesnis rinkinys
user posted image

mažasis rinkinukas
user posted image

O tai kokie kiekiai cia, nes mano irgi kelioninis skaitosi, bet kaina 30£..
Atsakyti
QUOTE(velniukste22 @ 2011 12 21, 01:17)
O tai kokie kiekiai cia, nes mano irgi kelioninis skaitosi, bet kaina 30£..

nu tai jusu didesni kiekiai gal... nes ir man keista buvo, kaip galima visa rinkini nupirkti uz 9 Eurus g.gif
gal jos ten kokie meginukai...
net kelioninis kainuoja dugiau
Atsakyti
user posted imagemano yra toks.kietas muiliukasnezinau kokio jis svorio , 60 ml tonkikas ir 30 ml kremas.
Atsakyti
bet 9 EUR, skamba kazkaip unbelievable, nors.....juk lietuvoje tas siek tiek didesnis kainuoja apie 80/90 lt (25 eur), tai anturalu, akd per puse mazesnis panasiai ir iseina.
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2011 12 21, 13:46)
user posted imagemano yra toks.kietas muiliukasnezinau kokio jis svorio , 60 ml tonkikas ir 30 ml kremas.

Pas mane 50ml putos, 100ml toniko ir 30ml kremas. 30£ 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(astulka1 @ 2011 12 21, 15:24)
bet 9 EUR, skamba kazkaip unbelievable, nors.....juk lietuvoje tas siek tiek didesnis kainuoja apie 80/90 lt (25 eur), tai anturalu, akd per puse mazesnis panasiai ir iseina.

Tai ziuriu LT ir pigiau.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, metginos, su graziausiomis sventemis 4u.gif Noreciau pasiteirauti, kiek mazdaug pas mus Douglase bei Kristianose kainuoja Clinique kremine pudra Perfectly Real? smile.gif
Atsakyti
Pabandziau kelis kartus Anti-Blemisch pudra 2spalvyte. Tepant jauciasi kad tokia silikonine, svelni,minksta, bet man jie nekemsa poru,tai patinka. Del maskavimo tai kadangi pires tai maskavimo reikalaujancias vietas patepu Vichy Dermablend, tai pudra dar graziau sulygina veideli, neatrodo kad tepta. Ka uzmaskavo,tai pas mane rudas vokas, o ties antakiais sveisiau,cia toks mano paveldas jau,atrodau kaip su rudais seseliais visad, tai va sita vieta uzmaskavo tikrai. Zodziu patiko pudryte,reiks prisiminti ja ateityje, bet ji man visiskas lygi Actipur/ui - spalva, kaip ant manes artoso,tekstura, jausmu tepantis. Na Actipur'as netgi tirstesnis ar riebesnis, net nemoku issireiksti, o si pudryte sakau - toks silikoniukas.
Sekanti eileje mandyti - Even better - sita tai jau labai gerai vertinama, idomu kaip patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 01 05, 17:11)
Pabandziau kelis kartus Anti-Blemisch pudra 2spalvyte. Tepant jauciasi kad tokia silikonine, svelni,minksta, bet man jie nekemsa poru,tai patinka. Del maskavimo tai kadangi pires tai maskavimo reikalaujancias vietas patepu Vichy Dermablend, tai pudra dar graziau sulygina veideli, neatrodo kad tepta. Ka uzmaskavo,tai pas mane rudas vokas, o ties antakiais sveisiau,cia toks mano paveldas jau,atrodau kaip su rudais seseliais visad, tai va sita vieta uzmaskavo tikrai. Zodziu patiko pudryte,reiks prisiminti ja ateityje, bet ji man visiskas lygi Actipur/ui - spalva, kaip ant manes artoso,tekstura, jausmu tepantis. Na Actipur'as netgi tirstesnis ar riebesnis, net nemoku issireiksti, o si pudryte sakau - toks silikoniukas.
Sekanti eileje mandyti - Even better - sita tai jau labai gerai vertinama, idomu kaip patiks  4u.gif

Silikonine?? Kaip keista, man ji visiskai susigeria.
Atsakyti
Na tai as tada gal blogai isivaizduoju ta silikonine smile.gif - man ir visiskai susigeria, kaip kad ir rasiau, kad lengva, minksta, svelnumo jausmas, atrodo kad tarsi pranyksta, ar kad nieko netepta. Esu turejusi kelias panasios teksturos priemones, ingridientu saraso pradzioje buna visokiausi silikonai surasyti,ta idel to taip ir vadinu tokias priemones.
Bet pudryte tai tikrai faina 4u.gif
Atsakyti