QUOTE(pudrinuke @ 2012 01 08, 19:44)
Merginos padėkit pastaruoju metu labai susidomėjau clinique kosmetika,tačiau nežinau iš kokios svetainės galėčiau jos užsisakyti,nes Lietuvoj žiauriai brangu
.Ar yra nors viena svetainė kurioje galima užsisakyti jos be tarpininkės? Iš anksto dėkoju 
tai bandykit is www.clinique.uk, kitos svetaines prekiaujancios clinique priduktais neturi viso asortimento, tik pavienius produktus.
Ar tikrai galima tepti krema su spf25 nakciai? Konsultante patikino,kad tikrai taip
Dovanu is UK gavau rinkini 3 step skin care- Liquid Facial Soap, lotion , gel ir dar plius mama priegriebe atskirai man gel , toj pacio parduotuvej( vienas namie, kitas i rankine ), ir siandien pastebejau kad ant rinkinio parasyta MADE IN U.K , o ant to gel MADE IN BELGIUM. ka zn kodel skiriasi ?
QUOTE(Fleur de force @ 2012 01 09, 16:30)
Ar tikrai galima tepti krema su spf25 nakciai? Konsultante patikino,kad tikrai taip 
Galima, bet tada spf netenka prasmės.
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 09, 15:50)
O poru kimsti neturetu?
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 09, 15:50)
Bet ir nekenkia kiek žinau..?
kažkuris iš oksidų, titano ir kitas kažkuris, kuris naudojamas, kad suteiktų SPF, gali kimšt poras, aš tokio kremo netepčiau nakčiai
Papildyta:
Clinique braškėse dekoratyvinė
Clinique braškėse veido priežiūra
siuntimas nemokamas
Papildyta:
QUOTE(pudrinuke @ 2012 01 08, 17:44)
Merginos padėkit pastaruoju metu labai susidomėjau clinique kosmetika,tačiau nežinau iš kokios svetainės galėčiau jos užsisakyti,nes Lietuvoj žiauriai brangu
.Ar yra nors viena svetainė kurioje galima užsisakyti jos be tarpininkės? Iš anksto dėkoju 
siuntimas nemokamas
QUOTE(myglle @ 2011 12 19, 22:30)
Dar net puse jo nesunaudojau, bet rezultatas man labai patinka.Neturiu ne vieno spuogelio!oda truputi pasausejus buvo, bet man taip atsitinka visada saltuoju metu laiku, bet as dar papildomai pasipirkau gel drekinancio ir clinique.as pati asmeniskai nebeatsimenu kada esu turejusi tokia svaria ir grazia, be spuogelio oda
dabar dar tik likes odos raudonumas, nuo buvusiu spuogeliu, tai jau kaledu senelio laukiu dovanu vienos priemones, kuri atceit turetu jas pabalinti. (is estee lauder ) pabandyti rekomenduociau, nes as daug esu visko isbandziusi, bet va tik sis rinkinukas padare stebukla man.O kiek jis kainuoja lt? as mokejau 9 eurus 
Jeigu neklystu mačiau tokį rinkinį kristianoj,berods 45 lt kainavo.
QUOTE(Braškė/ @ 2012 01 09, 17:34)
Dovanu is UK gavau rinkini 3 step skin care- Liquid Facial Soap, lotion , gel ir dar plius mama priegriebe atskirai man gel , toj pacio parduotuvej( vienas namie, kitas i rankine ), ir siandien pastebejau kad ant rinkinio parasyta MADE IN U.K , o ant to gel MADE IN BELGIUM. ka zn kodel skiriasi ? 
pas mane lygiai tas pats, nors kosmetika turiu is JAV, manau tiesiok kazkurie produktai yra gaminami vienoje laboratorijoje (salyje) , kiti kitoje.
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 09, 21:08)
kažkuris iš oksidų, titano ir kitas kažkuris, kuris naudojamas, kad suteiktų SPF, gali kimšt poras, aš tokio kremo netepčiau nakčiai
Papildyta:
siuntimas nemokamas
Papildyta:
siuntimas nemokamas
taip , cia nemazai produktu, bet palyginus su clinique.com, kainos ne taip ir mazai aukstesnes;
ir toks graudus juokas, regionai prekybai nurodyta tokios salys kaip kaip Irakas Iranas yra, o Lietuvos nera
QUOTE(astulka1 @ 2012 01 09, 23:18)
taip , cia nemazai produktu, bet palyginus su clinique.com, kainos ne taip ir mazai aukstesnes;
ir toks graudus juokas, regionai prekybai nurodyta tokios salys kaip kaip Irakas Iranas yra, o Lietuvos nera
manęs pvz. nedomina kainos clinique.com, aš lyginu kainas su parduotuvėse Lietuvoj
na jau, iš braškių esu pirkus virš 100 kartų, taip kad į LT tikrai siunčia
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 10, 01:05)
manęs pvz. nedomina kainos clinique.com, aš lyginu kainas su parduotuvėse Lietuvoj
iš clinique.com pats neparsisiųsi, per tarpininkes siųstis turbūt gautųsi tas pats, kas pirkt LT. braškėse turiu didžiausią nuolaidą, kokią tik leidžia turėt - 10 proc.
kadangi kainos Lietuvoje zenkliai uzkeltos, tad netgi siunciantis per tarpininkes manau gautusi pigiau