Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(edituke @ 2011 02 03, 19:11)
jo tikrai bereikalo  drinks_cheers.gif , neturiu skladeliu, sandeliuku ir palepiu -man ju ir nereikia

Turi puse dviviecio garazo tam, tikrai tau nereikia. As snekejau daugiau apie tuos variantus kai garazas skirtas tik masinoms. Kazkaip kas pas mus ateina, tai visada sako, matos, kad sau statet ir viska pragalvojot, ypac visoki pasidejima, tai ir sprendziu is kitu sneku, o ne pati uz visus mastau, kad ei, cia jums visiems reikia palepiu, kaip cia dabar, gi geras dalykas biggrin.gif
Tik buvo keista, kad metus neuzsidetu rubu - isdalini, ismeti, o gerus batus atiduodi, nes jie nemadingi.
Vien zodz esu nemadinga, turiu rubu, kur pirkta pries 10 metu ir juos dabar dar su malonumu uzsidedu bigsmile.gif
O blogus daiktus, rubus, batus ismetu, o gero nieko neismetu, nors tam kartui ir nereikia.
doh.gif nesamoninga musu ta diskusija, ale vistiek diskutuojam lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 02, 22:51)
Nu dar foto tapeto niekur nemaciau garaze  biggrin.gif , o ir saldytuvas tik alui  g.gif , tai dar sofka jam ir turi nuosava kambari  biggrin.gif .

nu ir aš dar nesu mačiusi biggrin.gif

QUOTE(ilona_24 @ 2011 02 02, 23:24)
Aciukas,tikiuosi susitvarkysim,gal sekme nenusisuko nuo musu

žinoma susitvarkysit mirksiukas.gif

QUOTE(edituke @ 2011 02 03, 09:02)
drinks_cheers.gif  papildoma patalpa lauke numatyta tik malkom

nu nežinau kiek ir kam reikia laikyt kastuvų ar kitokio gėrio, kad reiktų atskiro sandėlio g.gif

Pas mus irgi tik malkoms atskiras pastatas numatytas drinks_cheers.gif

QUOTE(dier @ 2011 02 03, 09:42)
tai jei kam reiks-sakykit (nebrangininkas)...

Būčiau dėkinga jei parašytum kainą po kiek klijuoja ir kontaktus 4u.gif

QUOTE(smegenys @ 2011 02 03, 14:38)
Bet maciau ir labai tvarkingu garazu, sutvarkyti, irengti, kelios lentynos, masinai valyti siurblys,  kitur auto pakelejas, malonu ziuret buvo.

man garaže ideali tvarka nebūtina, o ir "ne garažiniai" daiktai netrukdo smile.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 03, 16:55)
AR SKAITET DISKUSIJA SIAULIECIU TEMOJ, DEL APSIKEITIMU SLAPTAZODZIAIS ALBUMU ???

Aš nieko prieš 4u.gif

QUOTE(Jurgita26 @ 2011 02 03, 17:35)
Masina laikyti yra blogai garaze jei jis nesildomas, nereikia jokiu ventiliaciju, nes jei nesildomas masina slapia su druskom ziema stovi ir nenudziuna ilgai, greiciau rudyja, o jei sildomas, galima laikyti smile.gif

tai kiba lauke stovint greičiau tos druskos nudžiūna negu bet kokiam garaže g.gif nesamonė visiška schmoll.gif

QUOTE(edituke @ 2011 02 03, 18:11)
aaa tu apie tas tris - jokio efekto, tik siaip grozis, iki sienos kazi ar daeina  biggrin.gif
o va kur yra halogenas virs pacios plytines sienos - tai kitas reikalas.

kaip jokio efekto g.gif nu bet šviesos jos duoda kažkiek unsure.gif aš irgi tokias masčiau dėt pagal vitrinas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 03, 19:39)

Tik buvo keista, kad metus neuzsidetu rubu - isdalini, ismeti, o gerus batus atiduodi, nes jie nemadingi.
Vien zodz esu nemadinga, turiu rubu, kur pirkta pries 10 metu ir juos dabar dar su malonumu uzsidedu bigsmile.gif
O blogus daiktus, rubus, batus ismetu, o gero nieko neismetu, nors tam kartui ir nereikia.
doh.gif  nesamoninga musu ta diskusija, ale vistiek diskutuojam  lotuliukas.gif

jo rubus tikrai isdalinu - mamai kas tinka, sesei ir t.t., aiskus dabar siuo momentu nieko nemetu nes pilvas ne ilga laika bus, taisykle - nesidedu - panaikinu - negalioja
batai jo - man yra madingi ir nemadingi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rutulyte @ 2011 02 03, 19:44)
kaip jokio efekto  g.gif nu bet šviesos jos duoda kažkiek  unsure.gif aš irgi tokias masčiau dėt pagal vitrinas  g.gif

jokio efekto i siena ta plytine, ir tos leputes i grindis nusuktos
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 03, 18:39)

atsimenu maža žaizdavau su mamos rūbais, batais ir kitais atributais, mama juos sukrovusi spintoj laikė, nes gaila buvo išmest, ir vieną dieną išmetė..... o dabar man daug kas oj kaip būtų tikę ir patikę wub.gif mada apsisuko ratu ir visi tie rūbai, rankinės, batai ir kepurės dabar būtų tooookios stiliovos verysad.gif

QUOTE(edituke @ 2011 02 03, 18:46)
jokio efekto i siena ta plytine, ir tos leputes i grindis nusuktos

o su šviesa kaip, normaliai jos duoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2011 02 03, 19:55)
o su šviesa kaip, normaliai jos duoda?  g.gif

sviecia normaliai atrodo g.gif bet kaip as albume esu parasius ''nukrepta i siena'' - tai sienai efekto nuo ju nera
Papildyta:
QUOTE(rutulyte @ 2011 02 03, 19:44)
kaip jokio efekto  g.gif nu bet šviesos jos duoda kažkiek  unsure.gif aš irgi tokias masčiau dėt pagal vitrinas  g.gif

vyras nesupranta ko as ta galva sukioju nuo lempu prie lempu lotuliukas.gif
velnias zino ar jos blankesnes nei halogenai (ledai) g.gif gal nea .....tas pats gal....tik va skirtumas kad siuntem ledus ir pirkom cia - cia pirkstiniai ryskesni
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2011 02 03, 19:55)
atsimenu maža žaizdavau su mamos rūbais, batais ir kitais atributais, mama juos sukrovusi spintoj laikė, nes gaila buvo išmest, ir vieną dieną išmetė..... o dabar man daug kas oj kaip būtų tikę ir patikę  wub.gif mada apsisuko ratu ir visi tie rūbai, rankinės, batai ir kepurės dabar būtų tooookios stiliovos  verysad.gif
o su šviesa kaip, normaliai jos duoda?  g.gif

Mano mazoji jau dabar sako, kai uzaugsiu ar paskolinsi man panesiot biggrin.gif lotuliukas.gif
Pamenu Amerikoj drauge buvo su visai grazia suknele, o po to pasake, kad cia jos mamos mergautine. Taigi jo, mados sukasi ratu...
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 02 03, 16:37)
butumete marijampoles rajone pasakyciau bet dabar tolokai  g.gif

Na bet Klaipedoje esam, na ir uz gerus norus aciukas. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ihmantas @ 2011 02 03, 16:38)
na dar to negirdejes  g.gif garaze blogai laikyti tik kai neventiliuojamas o visa kita nesamone

Na pas mus sildomas garazas bus, nes per ji i katiline vaiksciosim, tai nesinores per salta patalpa keliaut pasikurt peciu ar suniuka ryte i lauka isleist palakstyti, o sugrizus jam leteneles irgi nuplausim katilineje, ten kriaukle isimontuot zadam. rolleyes.gif
Atsakyti
merginos,o koki interneta ir tv turit pas save? ar patenkintos? Edituke,koks pas tave ? RK,tu kazkokituri pasiemusi dabar- ar patenkinta,uztenka greicio? Aciu 4u.gif
jei norim teo,reik patiem laida nemaza atsivesti, baltikumo siandien paskaiciavimus pasiemiau,dar viasatas pasiulyma atsiunte- sako,kad ju tv labai gera kokybe,o kitu prasta,kad geriau imti is ju tv o interneta is kazko kito- ar yra tiesos g.gif
Atsakyti
/nu nežinau kiek ir kam reikia laikyt kastuvų ar kitokio gėrio, kad reiktų atskiro sandėlio

Pas mus irgi tik malkoms atskiras pastatas numatytas/

biggrin.gif na pora kastuvu, grebliukas, lapams metaline sluotele, trinkelems sluotele siaudine, mazesnis sodo irankiu rinkinukas, pasikapstymui po gelynus, keletas pirstiniu poru, plastmasinis laistytuvas gelems laistyti, nes su slanga isardomas dirvozemis ir pazeidziamos augalu saknys (geles), trasos, vazoneliai kur naudojami tik vasara, vejapjoves, trimeris, pjuklas, gyvatvorines zirkles, vasarai supyne, gelems atramos, nupurskimo aparatas nuo parazitu, keli kibirai, dekoratyvines statuleles, naudojamos vasara, zvejybiniai reikmenys: meskeres, valai ir visa kita kas susije su zvejyba. Tai ka jus tokiu dalyku nejau neturit ar neprireikia jums? g.gif

Atsakyti
QUOTE(smegenys @ 2011 02 03, 19:50)
Tai ka jus tokiu dalyku nejau neturit ar neprireikia jums? g.gif

Pusės tikrai neturim, o likusi dalis laisvai telpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 02 03, 20:49)
merginos,o koki interneta ir tv turit pas save? ar patenkintos? Edituke,koks pas tave ? RK,tu kazkokituri pasiemusi dabar- ar patenkinta,uztenka greicio? Aciu  4u.gif
jei norim teo,reik patiem laida nemaza atsivesti, baltikumo siandien paskaiciavimus pasiemiau,dar viasatas pasiulyma atsiunte- sako,kad ju tv labai gera kokybe,o kitu prasta,kad geriau imti is ju tv o interneta is kazko kito- ar yra tiesos  g.gif

internetas vodafone, telikas - kambarine antena kol kas - kabo tam paciam garaze

QUOTE(smegenys @ 2011 02 03, 20:50)
nes su slanga isardomas dirvozemis ir pazeidziamos augalu saknys (geles),

nusipirkom antgali slangai, reguliuojasi 6 padetys sroves
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 02 03, 20:54)
internetas vodafone, telikas - kambarine antena kol kas - kabo tam paciam garaze

ir kaip vodafone? jei ne tik po SM narsyti,o ir darbuotis biski uztektu greicio? pasikviesciau tave i svecius su visu internetu, nu bet neturiu kur doh.gif biggrin.gif
Atsakyti