Įkraunama...
Įkraunama...

zudau

QUOTE(senmerge @ 2011 02 04, 23:52)
O kur tokį eržilą rasti ? Kiek buvau radus visi nenori už mane mokėti , bet dar ir , kad aš už juos mokėčiau  biggrin.gif Mokai juos sekso subtilybių ir dar už tai moki , nors kaip mokytojai jie turėtų mokėti  smile.gif Ech , nors už penkių žvaigždučių viešbutį sumokėtų , o tegali tik pasivaikščiojimus pasiūlyti  smile.gif
Papildyta:

Jei plautų kojas neliktų laiko sėdėti forume .

lotuliukas.gif
Prajuokinai nerealiai. Kaip mano vyras pasakytų, žaviai ir žinančiai ko nori moteriai tereikia piršteliu pamot ir vyras gali būt Jos blush2.gif doh.gif
Beje, turiu vieną gerbėją ax.gif , jeigu esi tokia, į kurią pasižiūrėjus vyrui kyla nepadorios mintys, galėčiau perleist blush2.gif biggrin.gif
Nes man jau ramybės per Jį nėra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dite25: 05 vasario 2011 - 00:05
QUOTE(Dite25 @ 2011 02 05, 01:56)
lotuliukas.gif
Prajuokinai nerealiai. Kaip mano vyras pasakytų, žaviai ir žinančiai ko nori moteriai tereikia piršteliu pamot ir vyras gali būt Jos blush2.gif  doh.gif

Gali , tai man tereikia " nusiimti " piktą veido išraišką ir suprasti ko aš noriu smile.gif Lyg ir nesu gražuolė , bet manau , kad neatbaidysiu , nors kiek vyrų . smile.gif
Atsakyti
[quote=senmerge,2011 02 05, 01:52]
O kur tokį eržilą rasti ? Kiek buvau radus visi nenori už mane mokėti , bet dar ir , kad aš už juos mokėčiau biggrin.gif Mokai juos sekso subtilybių ir dar už tai moki , nors kaip mokytojai jie turėtų mokėti smile.gif Ech , nors už penkių žvaigždučių viešbutį sumokėtų , o tegali tik pasivaikščiojimus pasiūlyti smile.gif
Papildyta:
matyt nera ka uz tave moketi,fui kokia neisprusus,keikune ir siaip slyksti boba
Atsakyti
[quote=z.lineta,2011 02 05, 02:06]
O kur tokį eržilą rasti ? Kiek buvau radus visi nenori už mane mokėti , bet dar ir , kad aš už juos mokėčiau biggrin.gif Mokai juos sekso subtilybių ir dar už tai moki , nors kaip mokytojai jie turėtų mokėti smile.gif Ech , nors už penkių žvaigždučių viešbutį sumokėtų , o tegali tik pasivaikščiojimus pasiūlyti smile.gif
Papildyta:
[/quote]
Labai įdomu , gal nors vieną mano pasisakymą su keiksmažodžiais pateikite , be to ar jūs mane pažystate , kad vadinate mane šlykščia , gal dar pateikite tuos pasisakymus kuriuose aš pasirodau neišprususi .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 02 05, 02:17)
Labai įdomu , gal nors vieną mano pasisakymą su keiksmažodžiais pateikite , be to ar jūs mane pažystate , kad vadinate mane šlykščia , gal dar pateikite tuos pasisakymus kuriuose aš pasirodau neišprususi .

dekoju Dievui,kad nepazistu Jusu!!! tikrai neisiu per visa tema ir neieskosiu nieko,jei ir nebuvo tiesioginio keiksmazodzio,tai kiekvienas Jusu pasisakymas,nuskambejo kaip vienas didelis keiksmazodis ,o del isprusimo,neisivaizduoju ne vieno zmogaus tokiu mastymu isprususio,na mastymas gal kaip mastymas,nuomone ir tiek,ja priimt galima,nu bet pateikimas.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo z.lineta: 05 vasario 2011 - 00:25
[quote=z.lineta,2011 02 05, 00:06]
Papildyta:
[/quote]
Ir kur Tu tokių randi, kad patys už save nesusimokėtų? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 02 05, 02:25)
Ir kur Tu tokių randi, kad patys už save nesusimokėtų?  mirksiukas.gif

matyt tarp tokiu paciu kaip ji
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo z.lineta: 05 vasario 2011 - 00:28
Nepatinka - neskaitykit , nesiruošiu čia seilėtis ,kad kažkam įtikčiau . Be to labai nemandagu į svetimą žmogų kreiptis tu . Manau tuo nerodote savo išsiauklėjimo ir išprusimo .
Papildyta:
QUOTE(Dite25 @ 2011 02 05, 02:25)
Ir kur Tu tokių randi, kad patys už save nesusimokėtų?  mirksiukas.gif

interneto pažinčių svetainėse smile.gif
Papildyta:
QUOTE(z.lineta @ 2011 02 05, 02:27)
matyt tarp tokiu paciu kaip ji

Dar kartą pasikartosiu , manęs nepažystat , nesivarginat ieškoti kažkokių įrodymų , kad neva esate teisi , o tik drabstotės purvais . Kad ir kokia neišprususi , anot jūsų esu , pabūsiu aukščiau nei jūs , nekreipsiu į jus dėmesio , manau tai greitai atsibos . Koks neišprusęs atsakymas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 05 vasario 2011 - 00:34
QUOTE(senmerge @ 2011 02 05, 00:31)
Nepatinka - neskaitykit , nesiruošiu čia seilėtis ,kad kažkam įtikčiau . Be to labai nemandagu į svetimą žmogų kreiptis tu . Manau tuo  nerodote savo išsiauklėjimo ir išprusimo .
Papildyta:

interneto pažinčių svetainėse  smile.gif

Tada suprantama ax.gif O Tu įsivaizduoji, su kiek moterų tie vyrukai eina į pasimatymus? mirksiukas.gif Nenuostabu, kad pinigų nelieka ne tik už merginą sumokėt, bet ir už save ax.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 02 05, 02:34)
Nepatinka - neskaitykit , nesiruošiu čia seilėtis ,kad kažkam įtikčiau . Be to labai nemandagu į svetimą žmogų kreiptis tu . Manau tuo  nerodote savo išsiauklėjimo ir išprusimo .
as pavadinau tu?nepastebejau,gal painiojat?
Papildyta:

interneto pažinčių svetainėse  smile.gif
Papildyta:

Dar kartą pasikartosiu , manęs nepažystat , nesivarginat ieškoti kažkokių įrodymų , kad neva esate teisi , o tik drabstotės purvais . Kad ir kokia neišprususi , anot jūsų esu , pabūsiu aukščiau nei jūs , nekreipsiu į jus dėmesio , manau tai greitai atsibos . Koks neišprusęs atsakymas .

na karteli patukinau
jau atkreipet:))))))ps as neieskau ir nieko neirodineju,as purvais?cia Jus purvais drabstotes..bukit kokia norit,o koks Jusu ugis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo z.lineta: 05 vasario 2011 - 00:45
QUOTE(Dite25 @ 2011 02 05, 02:35)
Tada suprantama ax.gif O Tu įsivaizduoji, su kiek moterų tie vyrukai eina į pasimatymus? mirksiukas.gif  Nenuostabu, kad pinigų nelieka ne tik už merginą sumokėt, bet ir už save ax.gif

Na taip , kaip aš nesupratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 02 05, 00:53)
Na taip , kaip aš nesupratau  smile.gif

O kiek Tau metų, jei ne paslaptis? mirksiukas.gif
Atsakyti