Įkraunama...
Įkraunama...

zudau

QUOTE(Dite25 @ 2011 02 05, 03:00)
O kiek Tau metų, jei ne paslaptis? mirksiukas.gif

Jei avatare parašyta teisybė , tai daugiau nei jums . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 05 vasario 2011 - 08:11
Is tiesu , jeigu visa si istorija tiesa , gana siaubinga situacija. Tikrai , nepavydetina .Zinoma , lengviausia - pasmerkti ir dar lengviau patarti - tai ...ko PATI GYVENIME GREICIAUSIAI NEPADARYSI..... Tuo ir nuostabus internetas ........ar ne ...? Tiesiog ,,,,,skaitau ir skaitau Jusu posta ir ....bandau isivaizduoti save jusu vietoje. VISADA i netradicine situacija - pirmiausia bandau istatyti save ...Tiesiog , labai liudna , neitiketinai sudetinga situacija. Tik jus pati galite nuspresti - kaip joje buti - islikti zmogumi , ar tiesiog patele .....Galiu pasakyti tik tiek (is savo labai tiek liudnos , tiek dziaugsmingos patirties ) - gyvenimas susideda is dziaugsmingu ir skausmingu PAMOKU . Tai kas atsitinka su mumis - laimingo ar tragisko - yra PAMOKA is auksciau . Ir jeigu mes suprasime tai , - bus jau zingsnis i prieki. mirksiukas.gif As , nesu toli grazu tas angelas su sparnais , tiesiog - per kancias i zvaigzdes atejusi - linkiu Jums stiprybes , istvermes ir .....iSMOKTI IR SUPRASTI SAVO PAMOKA.
Atsakyti
Na, jeigu jau tiek atsiveriau - mergaites - WESTLIFE -WHAT ABOUT NOW....
Atsakyti
ooo jeeetau sad.gif apsiverkiau net sad.gif Net nera zodziu... Kaip gaila man jusu vyro sad.gif Man neistikimybe yra laaabai skaudus dalykas,man taip sirdi skaudetu jeigu vyras butu neistikymas sad.gif((((((( oj kaip sirdi skaudetu!!!!!!! ;( Nors pati atrodo ai va isimyleciau ,paslapcia gal susitikineciau,kaip toliau butu ar permiegociau ar ne net neisivaizduoju nors db atrodo,kad ne ,bet dabar manau ,kad susitykinet gal ir galeciau,bet permiegoti neissiskyrus su vyru niekaip neisdrysciau sad.gif As jau tokia...bet kaip sakoma nespjauk i vandeni.... Uzuojauta jums didele ,nenoreciau kad paliktumete dabar vyra tokioje situacijoje,kad jis ir atstuma jus sad.gif Laikykites,bukite stipri jums dabar to reikia,sekmes manau viskas issispres i gera puse ir net to paralyziaus nesimatis beveik smile.gif Palaikau jus visaip kaip nes mes gi visi klystame ir visiems reikia atleisti manau.
Atsakyti
Nenoriu draskyt moteriškei širdies, bet kokios gi **** bobos...
vyrui linkiu pasveikti.gaila vaikų.
Atsakyti
QUOTE(State @ 2011 02 10, 15:49)
Nenoriu draskyt moteriškei širdies, bet kokios gi **** bobos...
vyrui linkiu pasveikti.gaila vaikų.

Matom finišo tiesiąją ir žinom, kas kaip bėgo pradžioj???
Gal tas vyras apkiautėlis? gal abejingas sexui, gal bambeklis, gal dėmesio neskyrė? Begalė n, dėl ko moteris galėjo užsigeisti nuotykio.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 02 10, 12:02)
Matom finišo tiesiąją ir žinom, kas kaip bėgo pradžioj???
Gal tas vyras apkiautėlis? gal abejingas sexui, gal bambeklis, gal dėmesio neskyrė? Begalė n, dėl ko moteris galėjo užsigeisti nuotykio.

na sorry jei įžeisiu visą bobyną čia, bet mano šovinistiniuose genuose užkoduota, kad ne viskas, kas atleistina vyrui, atleistina ir moteriai. vyrui daugeliu atveju seksas ir liks seksu, o moteris kadangi galvoja širdim, įsimyli, o pasekmės tada kur kas sunkesnės. be to, vaikų paklausinėkit - tėvų neištikimybę jie bus linkę pateisinti, o motinų pasmerks. ir kokie modernūs benorėtume būti, kokių lygių teisių besiektume nebus moterims pislumo teisės tokios pačios.
vyras komandiruotėse, o jai matai prisireikė...et jūs...
Atsakyti
QUOTE(State @ 2011 02 10, 16:07)
na sorry jei įžeisiu visą bobyną čia, bet mano šovinistiniuose genuose užkoduota, kad ne viskas, kas atleistina vyrui, atleistina ir moteriai. vyrui daugeliu atveju seksas ir liks seksu, o moteris kadangi galvoja širdim, įsimyli, o pasekmės tada kur kas sunkesnės. be to, vaikų paklausinėkit - tėvų neištikimybę jie bus linkę pateisinti, o motinų pasmerks. ir kokie modernūs benorėtume būti, kokių lygių teisių besiektume nebus moterims pislumo teisės tokios pačios.
vyras komandiruotėse, o jai matai prisireikė...et jūs...

Moterys kaip ir vyrai eina kairėn.
Vyras vyresnis, plius komandiruotės. Manytina, kad ji vieniša jautėsi. Paprastai moterys neturi tiek galimybių sexuot su kitu, kaip ji turėjo. Vadinasi, vyrelis užeido savo teritoriją.
Pasekmės...Vyras sužinojo apie neištikimybę. nežinom ar jis klausė jos ar ji tebemyli jė, ar tai tik sexas. Papuolė ligoninėn.
Nėra čia tik vieno kalto.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 02 10, 12:11)
Moterys kaip ir vyrai eina kairėn.
Vyras vyresnis, plius komandiruotės. Manytina, kad ji vieniša jautėsi. Paprastai moterys neturi tiek galimybių sexuot su kitu, kaip ji turėjo. Vadinasi, vyrelis užeido savo teritoriją.
Pasekmės...Vyras sužinojo apie neištikimybę. nežinom ar jis klausė jos ar ji tebemyli jė, ar tai tik sexas. Papuolė ligoninėn.
Nėra čia tik vieno kalto.

Niekad nebūna tik vienas kaltas.
bet moteris kuri eina kairėn man k**** ir tiek, kokie jos motyvai bebuvo.
nebent ėjo į kairę su manim.
Atsakyti
QUOTE(State @ 2011 02 10, 15:14)

o vyras? donžuanas? šaunuolis? nu tas . kuris eina
Atsakyti
Baisu, del vyro likimo. Zinau ka reiskia paralyzuotas zmogus - nepavalgai bega is burnos, negali pakalbeti nes neistari tam tikru garsu, o jei dar nevaldai koju ranku, tai norisi mirti..... ir dar karta mirti

Siaip jei zmogu myli, tai neistikimybe pajausi greitai, isskaitysi is kazkur, ir anksciau ar veliau islys..

Speju, kad per gerai gyvenote smile.gif ne visi i sporto klubus gali vaikscioti.. butu buve daugiau rimtu rupesciu, tai meiles nuotykiai nerupetu, bet visi mes su nuodemem, tik tragiska pabaiga vienam zmogui..

Autore nepalik savo vyro, nes kai esi paralyzuotas labai pagalbos reikia, kai negali ko nors padaryti, apsitarnauti, neapsakoma, kas tai per gyvenimas, beje gal issikapstys dar..
Atsakyti
QUOTE(State @ 2011 02 10, 16:14)

netaikau dvigubų standartų, man sunku suvokti-vyras gali eit, moteris ne. Absurdas. Moterys yra net geidulingesnės, mitas, kad vyrai labai nori, o moterys ne.

Papildyta:
QUOTE(wit @ 2011 02 10, 16:15)
o vyras? donžuanas? šaunuolis? nu tas . kuris eina

Svetimų teritorijų užkariautojas. Džigitas. Mačo. Tikras vyras. Pislius.Renkamės bigsmile.gif Arba dar...tiesiog žmogus.
Atsakyti