Įkraunama...
Įkraunama...

Primaitinimas

Laba diena gydytoja,norejau jusu paklausti kas geriau 4 menesiu kudikiui pradeti duoti ar koses,ar darzoves?Maitinamies misinukais.Aciu
Atsakyti
Papildomą maitinimą geriau pradėti daržovių tyrele. Plačiau paskaitykite atsakymus kitoms mamoms, apie papildomo maisto įvedimą.
Atsakyti
Laba diena.
Maitinu savo pienu.Per 4 menesi vaikas priaugo tik 400g,gydytoja pasiule duot morku+bulviu tyreles.Po keliu dienu pabere veideli,manau,kad del morku.Ju atsisakem,valgom kitas darzoves(ziedinis kopustas,moliugas)Berimas sumazejo,bet dar yra.Kaip ji gydyti?
Ir kada i tyrele deti mesytes,nuo kokio amziaus?

Labai dekui uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Šerpetojančius skruostus reikia tepti drėkinančiais kremais keletą kartų per dieną.
Įpratus valgyti daržoves , galima valgyti daržovių tyreles su mėsa.
Atsakyti
Sakykit prasau,gydytoja, nuo kelinto mėnesio galima vaikučiui pasiūlyti skanauti kefyrą ir jogurtus.Ir kokius patartumėt rinktis?Dėkoju
Atsakyti
Kefyras, kaip ir pienas, kūdikiams tinkamas tik nuo metų. Jogurtą galite rinktis nuo 7 mėn. tik tą, kuris yra pagamintas kūdikiams (skaitykite etiketes- juose neturi būti jokių konservuojančių medžiagų ,sintetinių dažų ir kvapų, o baltymo kiekis neturi būti didesnis nei 2,5-3,0g/100g jogurto).
Tinkamas kūdikiams desertas yra HiPP duetas- t.y jogurtas kartu su vaisių tyrele.
Atsakyti
Norejau suzinoti, ar galima 6.5 men. kudikiui duoti darzovienes su rope? Achiu uzh atsakyma
Atsakyti
Ropė kūdikių mitybai netinka.
Atsakyti
Laba diena. Mums 3 menesiukai. Mes maitinames pieno misineliais. Ar galime jau pradeti partintis prie kitokio maisto? Koks tai butu maistas ir po kiek jo galima duoti? Aciu
Atsakyti
Dar mėnesį valgykite tik pieno mišinius. Nuo 4 mėn. po truputį galima pratintis prie daržovių tyrelių.
Atsakyti
Norėčiau sužinoti, ar galima duoti papildomai mišinuko (tarkim 30ml) po to kai mažylis ištuštino krūtis, bet rodo, kad dar alkanas?
Ačiū
Atsakyti
Galima, jei jis iš tiesų dar nesotus. Tik pieno mišinys turėtų būti su adaptuotu baltymu ir su laktoze. Tokį geriau kūdikis toleruos, nes jis savo sudėtimi artimiausias mamos pienui. Galima rinktis HiPP Pre pieno mišinį.
Atsakyti