Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvė.Kokia?

Norėčiau atgaivinti temą 4u.gif

Kokias naudojate (jei naudojate) pagalves 2m vaikams? Kokio dydžio? Kur perkat? kuom užpildytas?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2012 07 09, 21:03)
Norėčiau atgaivinti temą 4u.gif

Kokias naudojate (jei naudojate) pagalves 2m vaikams? Kokio dydžio? Kur perkat? kuom užpildytas?

Ačiū 4u.gif

turim Merkio pagalve (buvo kartu su kaldryte komplekte), bet vis dar naudojam plona Clevamama pagalvyte (panelei dveji), bet jau kuri laika dairausi truputeli aukstesnes, nes mazoji vis ropsciasi pas mus i lova, kad galetu miegot ant mano pagalves doh.gif tai turiu nusiziurejus is Dormeo, ta vaikiska, 3-ju sluoksniu.

tad butu idomu suzinot ir daugiau nuomoniu apie ja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselija @ 2012 07 10, 11:59)
turim Merkio pagalve (buvo kartu su kaldryte komplekte), bet vis dar naudojam plona Clevamama pagalvyte (panelei dveji), bet jau kuri laika dairausi truputeli aukstesnes, nes mazoji vis ropsciasi pas mus i lova, kad galetu miegot ant mano pagalves  doh.gif  tai turiu nusiziurejus is Dormeo, ta vaikiska, 3-ju sluoksniu.

tad butu idomu suzinot ir daugiau nuomoniu apie ja  4u.gif

Aha būtų įdomu daugiau nuomonių mirksiukas.gif
Tik maniškė labai prakaituoja (net plaukučiai šlapi), kažin ar Dromeo neprakaitiniai dalykai? Nes čiužinukai girdėjau nelabai tinka, linkusiems prakaituoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2012 07 10, 21:27)
Aha būtų įdomu daugiau nuomonių  mirksiukas.gif
Tik maniškė labai prakaituoja (net plaukučiai šlapi), kažin ar Dromeo neprakaitiniai dalykai? Nes čiužinukai girdėjau nelabai tinka, linkusiems prakaituoti  g.gif

Musiske irgi buna, kad daznai suprakaituoja, tai leidziu miegot nuogutei arba tik su maikute be rankovyciu.
Nu tinklapyje raso, kad pagalvej cirkuliuoja oras, tai gal maziau prakaituotu g.gif

Na, gal sulauksim ir naudojanciu nuomoniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselija @ 2012 07 11, 00:05)
Musiske irgi buna, kad daznai suprakaituoja, tai leidziu miegot nuogutei arba tik su maikute be rankovyciu.
Nu tinklapyje raso, kad pagalvej cirkuliuoja oras, tai gal maziau prakaituotu  g.gif

Na, gal sulauksim ir naudojanciu nuomoniu  ax.gif

Tai mainiškė irgi miega tik su maikute, kuri ant šleikučių. Bet vis vien šlapia būna doh.gif

Aha, būtų įdomu daugiau nuomonių smile.gif
Atsakyti
Turime Dormeo. Pirkome tokia, kad butu galima reguliuoti auksti. Taigi pats vaikas ir buvo ekspertas smile.gif kokio aukscio jam tinka ir patogu, taip ir padarem.
Nemanau tikrai, kad Dormeo skatintu prakaitavima schmoll.gif Tik mano asmenine nuomone, kad ir reikia jas pirkti firminej Dormeo parduotuvej, o ne kokias Maximines, lyg irgi turetu buti kokybiskos, nes raso irgi Dormeo, bet girdejau kitaip.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2012 07 12, 20:20)
Tai mainiškė irgi miega tik su maikute, kuri ant šleikučių. Bet vis vien šlapia būna  doh.gif

Aha, būtų įdomu daugiau nuomonių smile.gif

Mes pirkom pagalve is Dormeo ta trisluoksne, bet dukrytes plaukuciai buna suprakaitave nuo jos verysad.gif Galvoju reikia keisti i kitokia tik nezinau kur rasti tinkama, kad neprakaituotu
Atsakyti
Miegojo sunus ant sintetines pagalves,tuomet pakeitem pukine,bet vistiek prakaituoja.
Atsakyti
mazylis mano miega ant pukines pagalveles. kadangi yra linkes prakaituoti, tai prakaituoja ir ant jos. ir ant mano vilnones pagalves miegodamas prakaituoja. todel manau, kad ne pataluose cia esme smile.gif
Atsakyti
miega ant paprastos sintiponines pagalves ir gerai, nei prakatuoja nei ka smile.gif bet mastau gal reiktu isigyti dormeo pagalvyte?ne ta islenktu formu, o normalios pagalves formos smile.gif
Atsakyti
Mes įsigijom Dormeo su sidabro sluoksniu. Nesiskundžiu ir man atrodo, kad berniukui patinka. Jam 2 m.
Atsakyti
mums metai ir bevik du men ir vis dar be pagalveles miegam na zinoma neskaitant kaip isitaiso ant tevu pagalves nes miega vis dar su tevais musu vyrukas smile.gif
Atsakyti