Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvė.Kokia?

Mums be keliu dienu trys, bet pagalves nebegsta iki siol. Miega ant plonytes sintetines pagalvytes, kuria daznai isskalbiu tiesiog skalbimo masinoje.
Atsakyti
4u.gif mūsų uoga miega ant tokios plonos kūdikinės ..kaip ir be ir jai lb patinka mums 1metukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantila: 22 lapkričio 2012 - 21:02
Įmetus straipsniuką apie pagalves, man patiko ir padėjo pasirinkti tinkamai (miegam ant tokios leliukiškos gal 1 cm, 1m7mėn)
Apie pagalves
Atsakyti
Nuo pusantru metuku naudojam plonyte vaikiska pagalve iki siol, manau kad storesnes kol kas nereikia jam, jei matysiu kad jam per zema, tada ir nupirksiu storesne ax.gif
Atsakyti
Mano mergytei patinka užmigti ant mano pagalvės, arba padėjus galva ant mano rankos, kai užmiega tada padedu i lovyte, kolkas jokiu pagalviu nenaudojam, mums metukai ir mėnuo ax.gif

QUOTE(RSTT @ 2012 11 23, 15:18)
Įmetus straipsniuką apie pagalves, man patiko ir padėjo pasirinkti tinkamai (miegam ant tokios leliukiškos gal 1 cm, 1m7mėn)
Apie pagalves

ačiu už nuoroda 4u.gif kaiptik bandžiau ieškoti...
Atsakyti
Musu karalaite miega,be pagalves-bandem det,bet ji ja ismeta ant grindu smile.gif
Atsakyti
Mažoji miega ant neaukštos pagalvės 4u.gif
Atsakyti
Kai pradėjo sūnus miegodamas pasikišti po galva antklodę biggrin.gif tada supratau, kad nori aukščiau, nori pagalvės biggrin.gif nupirkom dormeo vaikišką, super thumbup.gif buvom biški virš metukų...
Atsakyti
Mazasis vis dar be pagalves rolleyes.gif bandem padeti mazute,bet mete ja i sona ir kuo puikiausiai issimiega be jos,iki 2 metuku nebeplanuojam duoti pagalve,nebent pats parodys nora rolleyes.gif
Atsakyti
Maniškei 1 metai 1 mėn. Pamišus dėl pagalvių lotuliukas.gif Ryte lovą susikloju, o pagalves palieku, tai ji vis pastoviai įsiropščia į lovą ir "niurkosi" jose. Bet nakčiai lovyteje miega be, nes migruoja biggrin.gif Tačiau kalėdų proga gaus jau savo asmeninę pagalvę. Žiūrėsim kaip čia bus g.gif
Atsakyti
maniskis gal nuo metuku miegojo ant plonytes ferretti kudykiu pagalves, veliau pakeitem ja truputi didesne pagalve ir jau pakankamai ilgai db miega ant tradicines dormeo pagalves smile.gif ir jaunesniajam pagal poreiki jei bus, tai metuku duosiu ferrtti pagalvyte smile.gif
Atsakyti
maniškei 2 metukai, bet ji miega dar ant plonos pagalvėlės, nors ir ja paskutiniu metu dažnai išmeta iš lovytės, būna naktų kad taip ir pramiega išmetusi, o kartais jau pati prašo, kad paduočiau.
Atsakyti