Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvė.Kokia?

mes nuo dvieju metu miegam ant pagalves
Atsakyti
Naudoju sintetine, keiciu pacia pagalve dazai t.y prku nauja. Bijau kad pukinese veisiasi namu dulkiu erkes.
Atsakyti
vaikui 1,2m miega visai be pagalves ir migdysiu be jos tol, kol pats paprasys smile.gif , kazkodel isitikinus, kad be jos geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskei 2m. miega ant plonos medvilnines pagalves. Vasara budavo sulankstau ranksluosti ir ivelku i uzvalkaliuka. Kazkaip nenaudoju dideliu pagalviu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmutie @ 2012 10 22, 22:42)
vaikui 1,2m miega visai be pagalves ir migdysiu be jos tol, kol pats paprasys smile.gif , kazkodel isitikinus, kad be jos geriau mirksiukas.gif

O maniškiui 1,5 metukų,tai dar iki šiol irgi be pagalvės miega..
Bandžiau padėti,tai muistėsi,rangėsi,pyko...kol supratau kame priežastis biggrin.gif Paėmiau pagalvytę ir mažius užmigo per sekundę..savo mėgstama poza,kuriai pagalvė tik trukdo..Tai manau,kad nedėsiu,kol nematysiu poreikio dėt
Atsakyti
1,5 m - bet dedu tik kai sloga. Nes siaip matau kad nepatogu
Atsakyti
maniske kadangi migruoja per visa lova, tai nededu, nes buna uzpakalis ant pagalves, o galva zemiau
Atsakyti
as tai desiu pagalve 3-4 cm, gal geriau miegos, pati pasiusiu, bet itariu,kad gal ir nemiegos, nes migruoja po lova doh.gif, mums 1,3 m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vkrislas: 11 lapkričio 2012 - 16:48
Turiu aš tokią ploną pagalvėlę gal kokio 1cm. ar 2cm. storio, tai ir miega jis ant jos nuo gimimo beveik mirksiukas.gif
Atsakyti
Nenaudojam, nebent pas mus nakti ateina, tai tada ant manosios miega, pagalve didele, tai telpa visas ant jos, jei padedu sale, tai kai atsibundu, vis tiek ant pagalves buna uzsiropstes bigsmile.gif
Atsakyti
Maniskiui 1.6m, bet labai migruoja po lovele, tai esu padejus plona pagalvyte. Bet rytais kai kartais persikrausto pas mane i lova slenkasi su galvyte ant didesnes pagalves:) tai net nezinau ar norisi jam ir ar reikia tos didesnes pagalves:)?
Atsakyti
Mes nenaudojam pagalves ir kolkas tikrai neplanuojam pirkti schmoll.gif neguli jis ant pagalviu-nemegsta schmoll.gif
Atsakyti