Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvė.Kokia?

o mes turim miegot ant pagalves ,nes maziukei refliuksas .
Atsakyti
QUOTE(Asta2008 @ 2011 02 07, 01:24)
labutis,siaip nuo gimimo iki 3 metuku,jokiu pagalveliu nereikia,taip patari gydytojai.

g.gif musu gydytoja jau pagalvele sake deti nuo 11men g.gif
Papildyta:
QUOTE(pumpuška @ 2011 02 06, 00:45)
O mūsų mažoji miega ant Tempur vaikiškos pagalvės. Beje, mes patys miegam ant tokios firmos pagalvių, nieko patogesnio neesu turejus  4u.gif

gal galima nuoroda i ta VAIKISKA pagalve, nes neatsirenku is visu kuri cia ta vaikiska blush2.gif
Atsakyti
mes nuo gimimo iki sios dienos dar be pagalves miegam g.gif
Atsakyti
Musu dvimete dukryte irgi miega be pagalveles dar. Dazniausiai miega pas mus lovoj, bet i musu pagalves ne nemegina kesintis (nors ir as pati dazniausiai be pagalves miegu).
Kazkada, kai slogavo, bandziau migdyt ja ant pagalves, bet paskui rasdavau ja kaip nors susisukusia ir miegancia salia pagalves, tai ir nededu.
Atsakyti
mes dar neturim pagalves nors sunui jau 2m, bet jis labai muistosi miegodamas. atsibunda toj pusej kur turi but galva neretai buna kojos. tai manau pagalve jam tik trukdytu
Atsakyti
Mano dukrytei 1 m 6 men, miega be pagalves. Kuri laika turejo pagalve, bet paskui pati pradejo ja stumdyti i sona smile.gif Taigi - nereikia smile.gif Kuo ilgiau be pagalves - tuo sveikiau smile.gif Net ir suaugusiems gerai be jos miegoti.
Atsakyti
Gal nuo 1m8men miega su pagalve g.gif
Atsakyti
mes be pagalves miegame, nors jau tuoj 2 metukai. Net jei pagalve ir idedama i lovyte, ji vistiek nenaudojama pagal paskirti ir atsiduria kiur nors sone ar pakojyje smile.gif
Atsakyti
Mes naudojam Dormeo Memosan classic thumbup.gif esu labai patenkinta tiek as su MV ir vaikas miegu nesiskundzia. ismiega visa nakti ir nesuprakaituoja. (aisku as vidu isemu ir pasidarau tokio storio kokio man reikia, taip pat ir sau). taigi nekeisciau i jokius fereti pataliukus ax.gif
Atsakyti
apie pirmąjį gimtadienį pradėjau dėti plonytę pagalvėlę. nelabai jos reikia manajai. dabar 1,5m. dažniausiai miega skersai išilgai kaip papuola ir pagalvė lieka gale kojų smile.gif
Atsakyti
Mazyte pagalvyte, kuri nepansi i pagalve idejau i lovyte, kai maziukei buvo 1 ir 9 menesiai biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, vyresnioji, 2,5 m., miega ant Fereti plonos pagalvytės - pati pasideda kaip reikia ir tik ten galvą deda - matyt patinka smile.gif
o mažoji, 1m 3 men., miega ant sulankstyto flanelinio vystyklo, nors pabando ir ant mano pagalvės prigult, bet jau tada puse kūno, nes per aukšta smile.gif
Atsakyti