miega be pagalves, puikiai isismiega.
mano mazoji irgi be pagalves miega (kaip ir mama
)
o ta plona pagalvele, tai ji ir yra plona, ar tiesiog ji gali buti tokia minksta ir kai vaikas galvyte padeda ji susispaudzia?
nes maniskiu jau metukai, ir as turiu tokia pagalvyte kuri yra minksta( kokie gal 5 cm), bet kai atsiguli ant jos ji susispaudzia gal iki kokio 1 cm.. tai tiktu tokia ar reikia specialia pirkti ?
Mes turime medvilniniu užpildu pagalvytę, kur būna prie vaikiškų patalynės komplektų. Vat kada pradėjau dėti, net neatkreipiau dėmesio, bet tikrai gerokai virš metukų. Matyt, liko nuo kažkurio sirgimo, kai norėjau, kad būtų lengviau kvėpuoti. Bet sūnus mano irgi migruoja lovytėje, tai kartais apsivertęs kitoje pusėje miega be pagalvės. O jei nebūna pagalvės plonytės, tai visai nededu. Iki šiol nekilo problemų ( 2m 5mėn.)
o mes uzsispyrusios ir miegam ant tokios pagalveles kaip ir teveliai
plpnos jau nebereikia
Iki beveik 2 m. miegojo ant kūdikiškos pagalvės, tos plonytės, dabar jau padėjau storesnę.
Mes dar kolkas miegam be pagalves,bet uz poros savaiteliu miegosim jau ant pagalves.. stai ant tokios
http://www.rasakila....ams/pagalve.htm
mano mergyte grieztai atsisako miegoti ant aukstesnes pagalves...pripratus miegoti tik ant plonytes apie 1cm.pagalves ir jei paguldau ant aukstesnes,tai nuslenka zemyn ir uzmiega tik tada kai gaunasi visai lygus pagrindas...
Musu maze miega su pagalve, graziai atsigula, isitaiso ir uzmiega.Tik miegodama keliauja po lova, tad pagalve buna reikalinga tik kol uzmigs.
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 06 16, 12:49)
As tai savo vaikams pirma duodavau plonytes paskui kokiu 3cm pagalveles