Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvė.Kokia?

Mano mazylis pradejo miegoti ant Ferreti pagalves nuo 11 men. Mums jau 1m ir mes visdar miegame ant tos plonytes pagalveles. kokias pagalveles jus dedate savo vaikams ir kaip jos ,,auga" kartu su vaikuciu? t.y. kada jau dedate storesnes?
Atsakyti
Sunelis nuo 2 m. miega ant Dormeo pagalvytes vaikams. Dabar esu padariusi du sluoksnius, paskui galima ideti dar viena.
Atsakyti
Mes taip pat turim Dormeo kids pagalve trisluoksne. Siuo metu naudojam du sluoksnius, ateity pridesim ir treciaji, o kol kas tas vienas sluoksnis puikiai tinka mazesniam leliukui. Viena pagalve dviem vaikam thumbup.gif
Atsakyti
Maniskiai vaikai irgi turi Dormeo pagalves thumbup.gif . Sunus pradejo miegot nuo 1 metuku
Atsakyti
o geras, nezinojau apie tokia dormeo pagalve vaikams! reik ir man tokios ! aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(eglieska @ 2011 02 04, 00:37)
o geras, nezinojau apie tokia dormeo pagalve vaikams! reik ir man tokios ! aciu 4u.gif

ei, dabar ju puslapyje pamaciau, kad ta pagalve prisotinta alijosiumi. ar jusu irgi tokios su alijosiumi? ar patinka tas kvapas vaikams? nealergizuoja?
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2011 02 04, 00:42)
Papildyta:

ei, dabar ju puslapyje pamaciau, kad ta pagalve prisotinta alijosiumi. ar jusu irgi tokios su alijosiumi? ar patinka tas kvapas vaikams? nealergizuoja?

Nealergizuoja, man tai to kvapo net nesijaucia smile.gif
Atsakyti
mes irgi turime ta pagalve, bet maniske nelabai megsta ant jos miegoti ir mano manimu ji yra per trumpa i lovyte, nes miegodama nuo jos nuslysta i sona o ten jau ir nebera pagalves.Tai padejau velesniam laikui biggrin.gif
Atsakyti
Labai gerai, kad radau sia temute. Patys nusipirkom trisluoksnes Dormeo pagalves, esam labai patenkinti. Todel galvojam apie pagalve mazylei, nes ji megsta musu lovoj ant ju galvyte pasideti ir guli kaip didele, bet sitos jai tai gerokai per aukstos biggrin.gif . Konsultantes Dormeo parduotuvej nesugebejo paaiskinti nuo kokio amziaus tinkama vaiskiska pagalve. Tai dabar jau perskaiciau, kad kai kurios jau naudojat nuo vieneriu metuku. Beje, jokio alijosiaus kvapo tikrai nesijaucia mirksiukas.gif
Atsakyti
O mūsų mažoji miega ant Tempur vaikiškos pagalvės. Beje, mes patys miegam ant tokios firmos pagalvių, nieko patogesnio neesu turejus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpuška: 05 vasario 2011 - 23:46
Mums 1,8m, gavom nesenai dovanu dormeo memosan 30x50cm
pagalve, miegam puikiai thumbup.gif
Atsakyti
labutis,siaip nuo gimimo iki 3 metuku,jokiu pagalveliu nereikia,taip patari gydytojai.
Atsakyti
QUOTE(Asta2008 @ 2011 02 07, 01:24)
labutis,siaip nuo gimimo iki 3 metuku,jokiu pagalveliu nereikia,taip patari gydytojai.

Matai kaip g.gif
Atsakyti