Įkraunama...
Įkraunama...

idomi tiek vyru tiek moteru nuomone

QUOTE(Moonte @ 2011 02 08, 14:09)
Zaviuosi jusu vyru, su tokiu galima eiti i zvalgyba. Ciulboneliai, kurie zvaigzdes zada ir meile iki mirties yra  itartini  ax.gif

Taip, Moonte, šiuo klausimu sutinku su jumis...
Atsakyti
Man pase antspaudas ir pavarde jokio saugumo nesuteikia. Geras ir patikimas vyras salia - va ko is tikruju reikia thumbup.gif
Manau, kad ir vaikai jauciasi saugus tik abieju tevu deka, o ne del bendros pavardes (beje, pavarde galima pasikeisti ir netekant wink.gif ).
Bet akivaizdziai Jums santuoka reikalinga, tad apie tai ir kalbekites su vyru, issiaiskinkite, kodel jis nenori santuokos.

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2011 02 08, 16:27)
Man pase antspaudas ir pavarde jokio saugumo nesuteikia. Geras ir patikimas vyras salia - va ko is tikruju reikia  thumbup.gif Manau, kad ir vaikai jauciasi saugus tik abieju tevu deka, o ne del bendros pavardes (beje, pavarde galima pasikeisti ir netekant wink.gif ).
Bet akivaizdziai Jums santuoka reikalinga, tad apie tai ir kalbekites su vyru, issiaiskinkite, kodel jis nenori santuokos.

Sekmes  4u.gif

Prie viso to dar gali būti ir santuoka, ji tik sutvirtina, tikrai neskiria.
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2011 02 08, 18:12)
Prie viso to dar gali būti ir santuoka, ji tik sutvirtina, tikrai neskiria.

Pasidare idomu, ka sutvirtina?
Ir kaip tas sutvirtinimas pasireiskia?
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 02 07, 22:01)
smile.gif neapsisprendusi. Jei moteris turi nuo vyro vaikų, gyvena su juo, tai kodėl neturėtų norėti tuoktis? Iš esmės, čia jau evoliucijoje taip susiklostė, kad dauguma moterų nori vestuvių, o vyrai -  ne. Ir tai nuo auklėjimo priklauso, kaip jaustis tėvams, kai jų dukra su vyru nesusituokę. Na, čia mano nuomonė  smile.gif .

Vertybes visuomet amziu tekmeje keitesi 4u.gif
Mano tevai susituoke veik 40m. Ir kaip jie jauciasi, kad as netekejusi? Paklausia karts nuo karto ar neturim planu tuoktis ir viskas. Praeitais metais mano jaunele sesute issikyre su draugu. Butu buves visai nieko vyrukas bet... mielai draugavo ir su buteliuku ir sunkiai atlaike sesers kerjeros kilima. Tai mama vis zyzia, na negi nepazystu kokio vyriskio panasaus i mb lotuliukas.gif Mamai labai patinka mano sugyventinis 4u.gif
Atsakyti
[quote=wit,2011 02 08, 14:24]
be abejo smile.gif tik keista kad mano jog vedybos jas išspręs smile.gif
[/quoteLeiskit paklaust, kas jums sake, kad vedybos viska ispres?
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke34 @ 2011 02 09, 09:05)

[/quoteLeiskit paklaust, kas jums sake, kad vedybos viska ispres?

o kam tada jums jų reikia?
Atsakyti
kad draugai atsikabintu su savo kalusimais
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 02 09, 11:34)
o kam tada jums jų reikia?

o kas sake, kad man ju reikia? jus gal mano klausimo nesupratot:-)
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke34 @ 2011 02 10, 08:09)
o kas sake, kad man ju reikia? jus gal mano klausimo nesupratot:-)

nu zinokit as ir jau pasimeciau .. tai ko jums reikia? ax.gif
Atsakyti
reikia kitu draugu,kurie neklausinetu kvailu dalyku
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 02 08, 11:20)
O prie ko cia tevai?Dar pradekim rupintis kaip jauciasi ir ka galvoja trecios eiles teta Kazele,pussesere Onute is Purnuskiu ir kaimyne is antros laiptines Vladzia cool.gif

smile.gif na, kad ne kaimynų reikalas- tai sutinku. Bet juk ir negalima lyginti šeimos ir kaimynų. Beje, aš nelabai domėjausi įstatymais, bet girdėjau, kad valstybė ne taip remia nesusituokusias šeimas? Tai tiesa? smile.gif
Šiaip aš palaikau žmogaus poziciją, t.y. kaip jam geriau. Bet pasakysiu atvejį - moteris su vyru 13 m. kartu gyvena, jis už ją jaunesnis 13 metų, jinai turi suaugusią dukrą, o bendrų vaikų jie neturi, ir jie nėra susituokę. Ji siūlė tuoktis, bet jis nenori. Jaučiu, kad nori merkti meškerę toliau, nes užėjo noras savo vaikų susilaukti. Nors dar prieš kelis metus būtų galėję savo susilaukti, bet jis "nenorėjo". Esmė tokia - kai susipyksta j jam prikiška, kad negali niekam pasakyti, kad šalia yra žmogus, t.y. turi vyrą. Čia, aišku, jos problema, kad jinai taip viską supranta, bet yra dalis tiesos. Jums nekyla tokių barnių? smile.gif
Atsakyti