Įkraunama...
Įkraunama...

idomi tiek vyru tiek moteru nuomone

Jus norite pasakyti, kad tie kas veda isipreigoja. Tuomet kaip tas isipareigojimas pasireiskia, jei santuokos saitai/isipareigojimai nesptabdo zmoniu nuo nuklydymu i svetimas lankas. Apie kokias cia fobijas kalbam?
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2011 02 16, 12:20)
visų pirma niekada nesugalvočiau planuoti vaiko nesusituokusi

As irgi nesuprantu tu poru, kurios santuokos bijo, o vaikus planuoja ir gimdo viena po kito. Mano akimis santuoka yra daug 'mazesnis' isipareigojimas, nei vaikai. Tai kodel jo taip bijomasi?
Atsakyti
Jus man kvailai paaiskinkite, apie kokia baime jus cia kalbate? Va gyvenu ir galvoju, kada privalau pradeti bijoti ir ko? Gal ka neteisingai darau?

Dabar neva isipareigoti tai viena karta nusispjauti, juk galimos skyrybos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 vasario 2011 - 14:41
QUOTE(Moonte @ 2011 02 16, 14:40)
Dabar neva isipareigoti tai viena karta nusispjauti, juk galimos skyrybos.

Taip, sutinku, kad daugumai tas isipareigojimas toks ir yra. Man ne.
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2011 02 16, 15:48)
Taip, sutinku, kad daugumai tas isipareigojimas toks ir yra. Man ne.

Nesigilinu daug, ar mazai, man idomu, kur slypi isipareigojimo baimes t.y. fobijos. Taigi laukiu, kad pagristumet savo teiginius. Kame yra isipareigojimo baime?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 02 16, 14:58)
Nesigilinu daug, ar mazai, man idomu, kur slypi isipareigojimo baimes t.y. fobijos. Taigi laukiu, kad pagristumet savo teiginius. Kame yra isipareigojimo baime?

Tai cia reikia klausti bijanciu isipareigoti, jie atsakytu tiksliau. biggrin.gif As galiu tik speti, manau, kad jaucia, kad tai ne tas ar ta, o dviese gyventi patogiau/pigiau ir pan.
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2011 02 16, 16:04)
Tai cia reikia klausti bijanciu isipareigoti, jie atsakytu tiksliau.  biggrin.gif As galiu tik speti, manau, kad jaucia, kad tai ne tas ar ta, o dviese gyventi patogiau/pigiau ir pan.

Ar nemanote, kad yra tokiu kurie tuokiasi del panasiu priezasciu?

Ir vel jei ne tas, galima issiskirti, kame cia baimes?
Atsakyti
*Ar nemanote, kad yra tokiu kurie tuokiasi del panasiu priezasciu?

**Ir vel jei ne tas, galima issiskirti, kame cia baimes?

*Aisku, kad yra.
** Manau, kad normalus zmones pries santuoka issiaiskina, tas ar ne tas.

Man, atrodo, kad didziausia baime, jei giliai sirdyje jauti, kad tai vis delto, ne tas. Tada stabdai, ieskai visokiu priezasciu, kad ne dabar, dar ne laikas. As cia sprendziu pagal save. Nes iki sutinkant vyra, man niekad nebuvo kilus mintis, kad va as noriu seimos, vaiku. Tiesiog tam laikui tie zmones tiko, bet ne seimai. O susipazinus su vyru galvojau, kad jei kada tekesiu, susilauksiu vaiku, tai tik su juo ar panasiu i ji.
Atsakyti
Vat as irgi nesuprantu apie kokia baime kalbama g.gif Santuoka, tai toks dalykas, kuria siais laikais nera sunku nutraukti. Viena pazystama istekejus buvo nepilnai metelius, issiskyre, pavarde pasikeite i mergautine, vaiku neprisidirbo. Tad nedidelis zmoniu ratas ir zino, kad ji isvis buvo istekejus. Kita pazystama buvo istekejus 11men, buvo psichologiskai terorizuojama (ir rankas kilnodavo) savo "atsakingo vyro", ir galiausiai jis ja ismete is namu su ju 2sav dukrele. Skirybos. Bet jis po sia diena tampo jos gyvenima, terorizuoja....
Sutuoktinis gali ateiti ir iseiti is gyvenimo. Taciau vaiku tevo taip neiseis ismesti. Todel man daug atsakingesnis zingsnis yra su kuo susilaukti vaiku, o ne su kuo i baznycia nubegti ir grazias foto pasidaryti 4u.gif
Apie santuoka niekad ir neturejau kazkokiu roziniu iliuziju. Tiesiog nesu is tu riomantisku butybiu biggrin.gif
Atsakyti
Pazystu moteri,kuri buvo istekejus uz libaniecio.Jie susipyko (jis bande rankas pakilnot) ir jis isvaziavo atgal i Libana.Dingo be pedsaku...Ji turejo kryziaus kelius nueit,kad išsiskirtu jam nedalyvaujant.
Papildyta:
QUOTE(evelyna @ 2011 02 16, 16:27)
Man, atrodo, kad didziausia baime, jei giliai sirdyje jauti, kad tai vis delto, ne tas. Tada stabdai, ieskai visokiu priezasciu, kad ne dabar, dar ne laikas. As cia sprendziu pagal save.

Tai va nereiktu spresti apie visus pagal save biggrin.gif .Baimes tikrai neturiu,tik l.tingiu kazka organizuot biggrin.gif .
Atsakyti
due drops
kazkaip del tingejimo kazka organizuoti...bet tikrai dabar galvoju,jei sautu mintis tuokti...erzelyne butu su gimimo liudijimo gavimu,ruosimu, mastymo ko neizeisti,ar isvis sakyti kam, kaip niekam nezinant MB teva viena i vestuves atgabenti(mb sesuo masto mamos nekviesti, tai dabar net neaisku kaip ir kada bus... speju suzinosim po visko arba likus keliom dienom iki biggrin.gif )

o snekant apie vestuviu kategoriskuma, mano nuomone:
jei mergina kategiriska ir tik reikalauja vestuviu,kitaip netiki vyru, jis galiausiai nusileidzia veda, nes jo nuomone ir siaip visu, netiks kas , gales skirtis, todel dazna pora pasuka skirtingais keliais,nes netiko vienas kita.Zinoma mergina isaugojo savo akyse garbe,gi ji buvo zmona,o ne sugyventine.Vyras tuo metu jau iesko nebe tokios uzsiskyrusios merginos,nes dazna isvargina skyrybos,nes kategoriski zmones labai nenoriai nusileidzia. Nors kosmaras buna,jei per ta laika jie buna susilaukia vaiku.

As nemegstu kategorisku zmoniu,kurie mato tik savo tiesas ir nieko daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 02 17, 14:04)
due drops
kazkaip del tingejimo kazka organizuoti...bet tikrai dabar galvoju,jei sautu mintis tuokti...erzelyne butu su gimimo liudijimo gavimu,ruosimu, mastymo ko neizeisti,ar isvis sakyti kam, kaip niekam nezinant MB teva viena i vestuves atgabenti(mb sesuo masto mamos nekviesti, tai dabar net neaisku kaip ir kada bus... speju suzinosim po visko arba likus keliom dienom iki biggrin.gif )

Mes sugalvojom ko norim,bet visu pirma tam reikia nemazu lesu.Antra pradet organizuot ko norim...Tingisi blush2.gif .O popieriuko,del paties popieriuko man tikrai nereikia biggrin.gif
Atsakyti