Įkraunama...
Įkraunama...

idomi tiek vyru tiek moteru nuomone

Man tas keistas toks."Lengviau pabegt jei smurtauja".Ir sutuoktine laisvai gali fiziskai pasisalinti...Nesutinku,kad smurto baime atgraso tuoktis.Vistik ziuri uz ko teki/gyveni kartu
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 24, 16:31)
apkritai as esu linkusi buti atvira ir nuosirdi, bet pamaciau, kad cia toks buti negali. bendraudama su zmogumi, as turiu matyti jo akis, todel bendravimas cia riboja mano galimybes isitikinti zmogaus nuosirdumu. ir mane stebina toks pasitikejimas zmonemis, juk pati sakai "aš esu OK ir kad tu esi OK, kol realūs poelgiai neparodys, kad yra kitaip." realiu poelgiu cia nepamatysi, na nebent zmogus taip nusibendrauja, kad pamirsta ka buvo sakes anksciau, yra cia ir tokiu, bet dauguma seka savo paciu pasisakymu logika ir eiga, kad nesukluptu

O kitam asmeniui galima vadovautis jusu kriterijais kai benrauja su jumis? Ar butu malonu, kad jus laiko sukciumi, vien todel, kad SM gali hipotetiskai klaidinti. Kita vertus, ka jums duoda tiesos zinojimas apie tam tikra asmeni-oponenta, juk mes gvildename tema, joje aktualu asmens poziuris i tema, bet ne asmens-oponento privatus gyvenimas. Kuo tai gali buti susije su tema?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 24, 15:52)
1. O kitam asmeniui galima vadovautis jusu kriterijais kai benrauja su jumis? Ar butu malonu, kad jus laiko sukciumi, vien todel, kad SM gali hipotetiskai klaidinti. 2. Kita vertus, ka jums duoda tiesos zinojimas apie tam tikra asmeni-oponenta, juk mes gvildename tema, joje aktualu asmens poziuris i tema, bet ne asmens-oponento privatus gyvenimas. Kuo tai gali buti susije su tema?

1. galima, bet neprivaloma, o siukciumi nepavadinau nei vienos, tiesiog cia esancios, negaliu teigti, kad visos, yra su savotiskomis kaukemis, nes labai lengva atsekti nenuosekluma postuose
2. privatus gyvenimas manes tikrai nedomina, nesu cekauna zose, o poziuris i tema kai kuriu merginu keiciasi kaip metu laikai

velgi neabsoliutinu, nesakau, kad visos tokios
Atsakyti
Kiwi, tai ka jus isvis veikiate sioje diskusijoje? 4u.gif ir aplamai sm“e?
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2011 05 24, 16:25)
Kiwi, tai ka jus isvis veikiate sioje diskusijoje?  4u.gif ir aplamai sm“e?

atejau neseniai ir jau paprasiau, kad isregistruotu 4u.gif
Atsakyti
oj negaliu lotuliukas.gif ateina į forumą ir giliai nustemba kad žmonės nuoširdūs..bet kadangi jų nuomonė skiriasi nuo manosios, tai ne, taip negali būti, jie visi melagiai biggrin.gif sunku turėtų būti gyventi su tokiu požiūriu...
Atsakyti
labai normaliai žiuriu. gaila tik nepilnavertiškumo kompleksą turinčių ir norinčių pakeisti kito nuomone.

------------------------------------------
SPALVO bet kokių foto su vaikais fotokonkursas
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 05 24, 16:36)
oj negaliu  lotuliukas.gif ateina į forumą ir giliai nustemba kad žmonės nuoširdūs..bet kadangi jų nuomonė skiriasi nuo manosios, tai  ne, taip negali būti, jie visi melagiai  biggrin.gif sunku turėtų būti gyventi su tokiu požiūriu...

Wit, ir kam tas sarkazmas? jei pati galvoji, kad jei zmogus turi kitokia nuomone, tais jis melagis, tai cia tavo problemos, as asmeniskai taip negalvoju, todel gyventi man tikrai nera sunku
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 24, 17:44)
Wit, ir kam tas sarkazmas? jei pati galvoji, kad jei zmogus turi kitokia nuomone, tais jis melagis, tai cia tavo problemos, as asmeniskai taip negalvoju, todel gyventi man tikrai nera sunku

aš taip tikrai negalvoju. bet mano akys jums nepadėtų biggrin.gif jūs užsiciklinusi ant savo nuomonės ir kaip robotas kartojate kad gyvenime nesutikot moters kuri nenori ištekėti. tai prie ko čia kažkieno akys? jums penktoje temoje moterys sako -NENORIU, MAN TO NEREIKIA. o jūs kaip robotas-taip nebūna nes aš taip nemačiau biggrin.gif tai kokia gali būti diskusija?
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 05 24, 15:46)
Man tas keistas toks."Lengviau pabegt jei smurtauja".Ir sutuoktine laisvai gali fiziskai pasisalinti...Nesutinku,kad smurto baime atgraso tuoktis.Vistik ziuri uz ko teki/gyveni kartu

Nu jei jau smurtu graso, tai jau ir taip reik bekt nuo tokio. Kol dar nesmurtauja.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 05 24, 18:42)
labai normaliai žiuriu. gaila tik nepilnavertiškumo kompleksą turinčių ir norinčių pakeisti kito nuomone.
------------------------------------------
SPALVO bet kokių foto su vaikais fotokonkursas

Ta pati darote ir jus, jei jusu pozicijai nepritarta, tai jau su nepilnavertiskumo kompleksu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2011 05 24, 18:36)
oj negaliu  lotuliukas.gif ateina į forumą ir giliai nustemba kad žmonės nuoširdūs..bet kadangi jų nuomonė skiriasi nuo manosios, tai  ne, taip negali būti, jie visi melagiai  biggrin.gif sunku turėtų būti gyventi su tokiu požiūriu...

Oi as ir negaliu, kad jus negalit ir dabar smailkas, krentu is juoko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 24, 18:44)

Kiwi, cia diskusijos prieskoniai, o kitaip neina pasipriesint priesingai nuomonei, tad galvoja, gal sarkazmu pades lotuliukas.gif
Atsakyti
O tos izymiosios kaukes, na mes visi turime kaukes, kitaip tariant sarvus. Tik psichiniai ligoniai ju neturi. Kaukiu turejimas jokia problema, svarbu nedeviti kaukes pries save pati.

Is karto uzbegu uz akiu, nekalbu apie veidmainyste, kalbu apie elementaria saugumo, komunikabilumo priemone. Etiketas tai irgi dalinai sarvai-kauke, kurie reglamentuoja musu elgesi. Mes gi nekeliam balso kai gincyjames, nors kartais temperamtntingi zmones ir noretu, juolabiau ribojme savo smurto proverzius, teko stebeti kai tetukas bendrauja su jo vaiko skriaudeju, nesilinksminam per laidotuves, nors kai kuriuos musu laidotuves tiesiogiai neliecia, rimties busena tai pagarbos duokle giminems, mirusiam ir t.t. ir t.t. Mus riboja civilizacijos kaukes, ar tai blogai, ar taip jau butina visada roditi ir kalbeti kas tau ant liezuvio?
Atsakyti