Įkraunama...
Įkraunama...

idomi tiek vyru tiek moteru nuomone

QUOTE(Maidenana @ 2011 05 24, 19:46)
tai nera argumentas. tai fakto pateikimas.

cia kazkokia tamstos privilegija? kai as pateikiau realu pavyzdi is gyvenimo, buvau nusodinta, pamirsus visas deklaruojamas tolerancijas
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 24, 19:46)
tai nera argumentas. tai fakto pateikimas.
Ne, nesupratai. jie patenkinti ir laimingi del to, kad yra kartu. Ju koncentracijos objektas yra jie, ju tarpusavio santykiai, ju vaikai. Visa kita nesvarbu. ir jiems nesvarbu, kaip tas ne/-iforminta. Jiems nereikia ju meiles irodancio popieriaus.

Supratau, bet ne santuokos ebuvimas yra ju pasitenkinimo ir laimes saltinis, o tai, kad jiems paprasciausiai gera kartu. Santuokos buvimas, ar nebuvimas siuo atveju, kaip ir kitais, manyciau laimingumo nei prideda, nei atima. Nebent zmones buna laimingi vien del statuso pasikeitimo.
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 24, 20:37)
taigi pacios cia trimitavot, kad zmogaus mastymas, nuostatos keiciasi su laiku, juk nera taip, kad susibegom kartu gyventi ir vyras sako "taip, brangioji, as taves niekada nevesiu, net nesvajok". jeigu vyras tikrai myli savo moteri, jis susituoks, kad tik jai butu gerai. juk poroje, kurioje vyras tuoktis nori, o moteris ne, vyras to ir nereikalauja, turim gi pavyzdi cia forume ir ne viena

Siaip, keistas kompromisas. O kodel vyras turi neva irodineti savo meile, o kodel ne moteris?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 24, 19:55)
Siaip, keistas kompromisas. O kodel vyras turi neva irodineti savo meile, o kodel ne moteris?

irodineti turi abu, nors man labai nepatinka tas pasakymas "irodineti meile"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiwi13: 24 gegužės 2011 - 20:05
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 24, 21:03)

As irgi nemegstu si zodi, bet ka jau padarysi. O kuo zmona irodo vyrui savo meile, vyras nusileido, vede ja, nors paciam tas aktas nera vertybe. O is jos puses kaip ir nera kompromiso, ar as ko nepastebiu, praleidau?
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 24, 20:03)

Ka ir reikejo irodyti. cool.gif

Idomus meiles irodinejimo klausimas. Kazkodel kyla itarimas, kad abu turi noreti tu irodymu, nes ,pavyzdziui, nepavydu zmogu itin erzina situaciju, kur jis turetu pavydeti provokavimas, paprasciausiai, tai atrodo kvaila. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo der'spirga: 24 gegužės 2011 - 20:17
QUOTE(Moonte @ 2011 05 24, 20:09)
As irgi nemegstu si zodi, bet ka jau padarysi. O kuo zmona irodo vyrui savo meile, vyras nusileido, vede ja, nors paciam tas aktas nera vertybe. O is jos puses kaip ir nera kompromiso, ar as ko nepastebiu, praleidau?

kiekvienos poros savi kompromisai. geriau pasakyk viena dalyka. tavo vyras norejo tuoktis, tu ne. jis tau nusileido, nes myli, o koks tavo atsakas?
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 24, 21:14)
kiekvienos poros savi kompromisai. geriau pasakyk viena dalyka. tavo vyras norejo tuoktis, tu ne. jis tau nusileido, nes myli, o koks tavo atsakas?

Perskaityk sia tema nuo pradziu, rasi mirksiukas.gif
Nebesinori kartotis.
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke34 @ 2011 02 04, 09:13)
ikia...... Koks skirtumas ar sustituokus gyveni ar kartu  siaip gyveni ir vaikus augini.
Syki pajuokavau, kad zinai sakau vaikams galejau savo pavarde duoti, o ne jo kaip tevo. Pasiuto....net nesitikejau:-) Sako kaip taip tu gali galvoti, kaip tau tokiu minciu kyla, juk tai mano vaikai ir panasiai. Sakau bet juk tai ir mano vaikai. Tai ka sakau jei jau pavarde butu ne tavo, tai ir vaikai ne tavo ar kaip??? Sako tu nesupranti kaip tai vyriska ir panasiai. Man visa tai absurdiskai skamba. Ir susimastau, ar ne su savanaudziu gyvenu.

vyrai tik tai ir turi-savo pavarde vaikuose.....
o tas susituokus ar ne nieko nereiškia, saugumo jausmo tikrai nedadeda moterei pavardės pakeitimas
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2011 05 24, 20:18)
vyrai tik tai ir turi-savo pavarde vaikuose.....

Uzuojauta ju vaikams. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 24, 17:33)
Ta pati darote ir jus, jei jusu pozicijai nepritarta, tai jau su nepilnavertiskumo kompleksu lotuliukas.gif

ką 'tą patį'? gal telepatystės dovaną turite kad mano poziciją nustatėte ir kaip ją interpretuoti? bigsmile.gif

------------------------------------------
SPALVO bet kokių foto su vaikais fotokonkursas
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 24, 16:31)
apkritai as esu linkusi buti atvira ir nuosirdi, bet pamaciau, kad cia toks buti negali. bendraudama su zmogumi, as turiu matyti jo akis, todel bendravimas cia riboja mano galimybes isitikinti zmogaus nuosirdumu. ir mane stebina toks pasitikejimas zmonemis, juk pati sakai "aš esu OK ir kad tu esi OK, kol realūs poelgiai neparodys, kad yra kitaip." realiu poelgiu cia nepamatysi, na nebent zmogus taip nusibendrauja, kad pamirsta ka buvo sakes anksciau, yra cia ir tokiu, bet dauguma seka savo paciu pasisakymu logika ir eiga, kad nesukluptu

Na, bet galima pamatyti realią reakciją. Vienokią ar kitokią, kad ir kaip žmogus žodžiais dangstytųsi. Bet kuriuo atveju ačiū jums, kad išdrįsote nuoširdžiai parodyti, kaip nepasitikite kitais. O tolimesnė mudviejų diskusija tikriausiai būtų beprasmė. Sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti