Įkraunama...
Įkraunama...

**Šiauliai statosi svajonių namus **

Zojux, labai ačiū už kilimėlio kontaktus, jau turiu 4u.gif

Matot kartais ir is oziu pieno buna..Tai yra is musu,vyru,naudos lotuliukas.gif

Papildyta:
Leptelsiu iras del skalbyklos.. Nors suns balsas i dangu neina..

As tai nusirengiu vakare miegamajy pagrinde,tai ir nekilo klausimu kur skalbykla daryti.. Ne,ne,ne miegamajy,bet salia.. O dar kai balkonas salia tai isvis nesiparinu del skalbiniu dziovinimo grynam ore,nors realiai kazi ar taip bus.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 02 10, 13:22)
user posted image
super viryklė  thumbup.gif  norėčiau tokios  blush2.gif

as tai ta garintuva mielai prigriebciau biggrin.gif

Einu issisaugot Berzes virtuvini - SB nusiusiu paziuret, nes jis kazka panasaus ziurinejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 02 10, 14:38)
as tai ta garintuva mielai prigriebciau  biggrin.gif

Einu issisaugot Berzes virtuvini - SB nusiusiu paziuret, nes jis kazka panasaus ziurinejo  4u.gif

Tai cia garintuvas blink.gif
Tik viens prie vieno ,,nenudurk" virtuvinio - nebeidomu bus mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Siaip tai sunkiausia buvo pririnkti luksto ir stalvirsio spalva vienoda.
Atsakyti
man tai tokios plyteles labai grazios smile.gif ka manote?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(korisda @ 2011 02 10, 14:41)
man tai tokios plyteles labai grazios smile.gif ka manote?

Visada buvau pries imitacijas bet kokiu dalyku - tame tarpe ir plytku, kai daroma a la lenta. Ir ka sau manot - pati sau netiketai issiklijavau tokiom vonia - tik baltom doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2011 02 10, 13:40)
Tai cia garintuvas  blink.gif 
Tik viens prie vieno ,,nenudurk" virtuvinio - nebeidomu bus mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
Siaip tai sunkiausia buvo pririnkti luksto ir stalvirsio spalva vienoda.

oi ne, mes stalvirsi akmenini 4u.gif tik spinteles su tokiais ale 'apvadais' MB ziurejo, as tai tuo klausimu be nuomones dar biggrin.gif o siaip isdestymas baldu gana panasus musu (jau seniai buvau foto kelusi, bet turbut nepameni 4u.gif ): kriaukle toj pacioj vietoj, sala su kaitlente, tik auksta spinta pas mane kitoj pusej ir sujungta su stalvirsiu smile.gif nors tas isdestymas cia pas daug ka ziuriu sutampa biggrin.gif

korisda, man tos plytkos neblogai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 02 10, 14:47)
oi ne, mes stalvirsi akmenini  4u.gif  tik spinteles su tokiais ale 'apvadais' MB ziurejo, as tai tuo klausimu be nuomones dar biggrin.gif o siaip isdestymas baldu gana panasus musu (jau seniai buvau foto kelusi, bet turbut nepameni  4u.gif ): kriaukle toj pacioj vietoj, sala su kaitlente, tik auksta spinta pas mane kitoj pusej ir sujungta su stalvirsiu smile.gif nors tas isdestymas cia pas daug ka ziuriu sutampa biggrin.gif

Tai ka cia su tuo isdestymu labai sufantazuosi - visiems panasiai gaunasi, nes visi stengiasi susideliot kaip patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
o kiek virtuve kv? nesijaucia kad mazai erdves? as bijau uzsigriozdint labai... bijau del salos dydzio: per maza negrazu, o per didele - vietos mazai liks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 02 10, 14:52)
o kiek virtuve kv? nesijaucia kad mazai erdves? as bijau uzsigriozdint labai... bijau del salos dydzio: per maza negrazu, o per didele - vietos mazai liks doh.gif

Niu, zinok virtuve 16,33 kv. - neuzsigriozdino, negaliu sakyt ax.gif
Atsakyti
oi pavydziu as jum tokiu vaizdu rolleyes.gif rolleyes.gif man dar taip toli viskas, nors mintyse jau viskas seniai isdeliota ir sustatyta biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 02 09, 18:36)
turim dabar stiklini toki padekla priesais atvira zidini, jo dydis koks 1,5x1,5m. nu ir zinok spragineja linksmai ant parketo zarijos, jau poroj vietu pradege  doh.gif  rolleyes.gif  beje, tas padeklas jau buvu suskiles... is niekur nieko, sedejau prie stalo vasara ir pokst, suskilo... meistrai, kurie gamino, sake, kad nuo saules... tipo reikia saugot nuo saules  doh.gif
Papildyta:

o vat pas mus kaip tik uzdetas ant parketo... tai visu pirma, prilenda dulkiu, reikia daznai valyti... antra, parketas po tuo stiklu, tapo kitokios spalvos, kai nuimu, matosi plotas, ant kurio visa laika padeta  unsure.gif

nu man vistiek po kol kas pats idealiausias variantas stiklas prie zidinio smile.gif matyt kol neturiu tai ir svaigstu cia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gi2lux @ 2011 02 09, 20:41)
kaip laukiu kada užsitarnausiu ir aš slaptažodį į albiumą  cool.gif

kazkaip manau, kad tu ir taip esi uzsitarnavus, gal reiktu tiesiog prabalsuoti del taves, kaip ir del Mamylio... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2011 02 10, 15:03)

kazkaip manau, kad tu ir taip esi uzsitarnavus, gal reiktu tiesiog prabalsuoti del taves, kaip ir del Mamylio...  ax.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti