Įkraunama...
Įkraunama...

**Šiauliai statosi svajonių namus **

QUOTE(korisda @ 2011 02 10, 14:41)
man tai tokios plyteles labai grazios smile.gif ka manote?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Sitos man wub.gif ,kitos dvejos iskart matos kad padielka..
Atsakyti
Berze-virtuves stilius-fantastiskas. Gerokai perspjovet ta elementaru stiliu kuris sutinkamas visur.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 02 10, 15:19)
aaa...matau, labai jau mazytis smile.gif

Kokia ta garu sistema? idomu. smile.gif

man ju pilnai uztenka mirksiukas.gif

ju ivairiu ir nemazai yra. skiriasi tik kaina ir gamintojas. o principas vienodas. yra talpa i kuria susipila tam tikras kiekis vandens. ten jis kaitinamas ir per lygintuva paduodamas karstis garu forma.
Atsakyti
Ai rimtai,pamirsau pagirti berze 4u.gif Tikrai graziai virtuve atrodo wub.gif
Ir dar klausimas del laiptu,gal ir praleidau, kas jums juos dare? ar brangu? nerealiai man jie istrigo... Uzdaru norejau visada,bet net nedrisau galvoti , kad turesiu...Bet va pamacius pas tave- jau arti realybes (MB itikinti biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2011 02 10, 18:17)
man ju pilnai uztenka  mirksiukas.gif

ju ivairiu ir nemazai yra. skiriasi tik kaina ir gamintojas. o principas vienodas. yra talpa i kuria susipila tam tikras kiekis vandens. ten jis kaitinamas ir per lygintuva paduodamas karstis garu forma.

aisku.Man kazkada anyta Zepter kazka tokio siule, bet issigandau del kainos tai zulinam su paprastu Philipsu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 02 10, 13:19)
Mes statysim tik pagal bendras gaires(cia daug rasyt reiktu su visokiais skaiciais,kuriu nemegstu biggrin.gif ) , PN tikrai jau nebus, nes yra visokiu niuansu. Principas tas, kad reikalinga didele  isoriniu atitvaru varza (~8-10 ), didelis demesys sandarumui, langams, durims. Dekinga sklypo orientacija i pasaulio salis ( didziausia dalis langu i pietus,minimali i siaure  , gaudysim saule saltuoju sezonu- vasara slepsim su langinem), reikalingas rekuperatorius. Garazas bus ne paciame name, o salia.Numatyta katiline granuliniam katilui, bet ten jau niuansai, kuriuos  dabar sprendziam-ziuresim reiks ar ne/ galingumas , saules kolektoriai......
Zodziu bus(tikiuosi) itin siltas namas ir tiek. smile.gif Cia labai grubiai parasiau ,mazius ant ranku tabaluojasi:geda2:

tai vat pas mane irgi mazius ant ranku tabaluojasi, tai nelabai yra kada skaityt ana tema. o dar kadangi ten tiek pliurpalu ir rietenu, tai praktiskai neimanoma atsirinkti kas tau tinka doh.gif
dekui, bet kokiu atveju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2011 02 10, 14:12)
Berze-virtuves stilius-fantastiskas. Gerokai perspjovet ta elementaru stiliu kuris sutinkamas visur..  smile.gif

drinks_cheers.gif jo ir man ispudi paliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 02 10, 16:22)

aisku.Man kazkada anyta Zepter kazka tokio siule, bet issigandau del kainos tai zulinam su  paprastu Philipsu...  ax.gif

yra ir ne tokiu brangiu 4u.gif musiskis teffal (200 svaru) tikrai esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 02 10, 14:42)
Sitos man  wub.gif ,kitos dvejos iskart matos kad padielka..

butina pamatyti gyvai! esu mates nzn kokio gamintojo,nepaliko ispudzio...bet zinot,del skonio....
Atsakyti
Lyginimo sistema turi mano broliene - labai dziaugiasi. As nebandziau, bet itariu, kad daiktas geras. Gal kada nors, kai bus atliekamu slamanciu ir noreciau isigyti....s

Aciu uz gera zodi del virtuves ax.gif Stengemes, kad nebutu labai rekianti, bet kartu ir nebutu nuobodi. Paciam baldininkui irgi patiko rezultatas ax.gif Ypac Biesui aciu - is vyru sunku pagyra isgirsti biggrin.gif Beje, Biesai, kodel sakai, kad plyteles - paddielka????
Mano va tokios vonioj http://www.keramogra.../item.7023.html
Kaip zinot ar cia ne paddielka? blink.gif

Del laiptuku -ambre - mano laiptai bus 3 doh.gif gamintoju darbo vaisius. Vieni dare konstrukcija - sugrybavo, padare per siaura mad.gif Kitas meistriukas dare pakopas - graziai, bet prikibti yra prie ko... Bet.... cia mano tetis labai norejo prisideti, tai dave azuola, surado draugeli meistriuka, viska organizavo. Taigi, jei ir matau trukumus, ziuredama i laiptus vis prisimenu teti - cia is sentimentu srities, tai kritikos but negali ax.gif Tureklai bus pagaminti stiklinku, nes stikliniai... Zodziu, finale - su laiptais ilgai, nuobodziai ir brangiai gavosi doh.gif Kaip esu sakius, labiausiai problematiskas objektas name.
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 02 09, 23:06)
Nepamirsk kad bauhofe dar 25 proc gali kuponais padengt mirksiukas.gif

blush2.gif nu jau as toki dalyka pamirsiu mirksiukas.gif lotuliukas.gif niekada! cool.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2011 02 10, 10:00)
Femm, o dvarcioniu keramika nepatinka?

Pas juos Kaune (berots Chemijos prospekte) labai didele ekspozicija. Ten gali uzsakyti, kad atveztu i Siualiu Dvarcioniu parduotuve. Nemazai sutaupysi transporto islaidoms..., jei zinoma ka tinkamo rastumei...
As irgi tilpau i 40lt uz kvadrata kaina, bet mane ribojo suma. Jos dar pasirode akcijines, tai visai nieko gavosi. Paskaiciavau kiek galiu leisti vonios plytelems, tuomet kiek reikia kvadratu... ir pasirinkimas labai susiaurejo  biggrin.gif Rinkausi is kokiu 5-6 variantu tik  doh.gif

nu nezinau zinok, neradau ko noriu... ta prasme, cia manyje beda... man patinka matines, gruobletos, akmens mases... nera tokiu daug... o jei yra, tai jau nepigiai atsieina...
o kaip del kokybes dvarcioniu? nera nusiskundimu?
Papildyta:
QUOTE(zojux @ 2011 02 10, 10:09)
O mes tilpome i iki 44Lt lygi  blush2.gif

ir is kur pirkot?
Papildyta:
QUOTE(ambre @ 2011 02 10, 11:50)
Dėl skalbyklės- o kur pas tave stovi? Džiovyklės norėčiau, bet gandų formoj girdėjau, kad labai daug energijos suvalgo, gadina drabužius ir drėgmės daug nuo jos...

energijos tikrai nemazai valgo... del rubu gadinimo nepastebejau... dregmes nuo jos nepastebejau, kad daugiau, silumos tai taip - pati ikaista ir isskiria daug silumos i patalpa... geros tos, kur turi funkcija - valymo, kur galima ant tokiu lentyneliu sudet rubus, kuriuos tik valykloj valyti galima. plius nepamainomas dalykas - ispurenti visi frotiniai ranksluosciai, su niekuo kitu nepasiekiamas efektas...
Papildyta:
QUOTE(jova @ 2011 02 10, 14:14)
Femme, buvau plyku paziuret siandien 4u.gif  hansa turguj dideles nuolaidos- galima ikrai rast ten kazka... ir Arsenale buvo tikrai graziu ir nekainuojanciu 100 4u.gif

ogi buvau ir as hansoj... nu naciort, koks 80proc plyteliu baltos... cia kas... mados dabar tokios doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Beržė @ 2011 02 10, 14:42)
Visada buvau pries imitacijas bet kokiu dalyku - tame tarpe ir plytku, kai daroma a la lenta. Ir ka sau manot - pati sau netiketai issiklijavau tokiom vonia - tik baltom doh.gif  lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif as irgi visada buvau pries ... tai vos neissirinkau akmenuku imitacijos plyteliu cool.gif o siaip sitos atseit medines - gana kokybiskai atrodo jos, paciupinejus kazkur buvau...
Papildyta:
QUOTE(gi2lux @ 2011 02 10, 15:34)
man patiktų kaitlentė išvien su stalviršiu. Stiklo keramika su apvadu man negražu, nes prilenda visokių nešvarumų po tuo apvadu, o pas mus be apvado, gražu, bet vienas kraštą dukra keldama puodą nuskelė  doh.gif MB sako reiktų nuvežti nušlifuoti kur nuskelta  g.gif
labai graži spalvytė  wub.gif

as turiu dabar isvien su stalvirsiu, tokiais nuleistais kampais, kaip cia pasakyt... tai nemainyciau i nieka... atsimenu kazkada turejau su krastukais, tai atsibosdavo valyt ir krapstyt dulkes is tarpiuku doh.gif
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2011 02 10, 17:12)
Berze-virtuves stilius-fantastiskas. Gerokai perspjovet ta elementaru stiliu kuris sutinkamas visur..  smile.gif

pritariu 4u.gif Berze, kokia spalva dazei sienas?
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 02 10, 20:22)
Berze, kokia spalva dazei sienas?

A ka as zinau - kazkokia sviesia lotuliukas.gif Tikkurilla F399.
Atsakyti
Berze, fainas isskirtinis virtuvinis.
Cia http://www.neriba.lt...di-97170-w.html ta pati ar kita dziovykle? Man irgi uzsireike biggrin.gif dar noriu siurblio roboto biggrin.gif Ir dar masinkos,kur pati valgi gamina biggrin.gif Vyras klause, o ka tu tada veiksi namuose biggrin.gif biggrin.gif
Skalbykes nestatyciau Ia Jau ir dabar kai tenka is skalbyklos i spintas sunesiot doh.gif O jei dar is auskto i auksta doh.gif Vasara i balkona.
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2011 02 10, 20:28)
A ka as zinau - kazkokia sviesia lotuliukas.gif Tikkurilla F399.

lotuliukas.gif doh.gif atrodo ta pacia kaip musu, nors neatsimenu ar paskutiniu momentu i siek tiek tamsesne nepakeiciau i F400 cool.gif
Atsakyti