Įkraunama...
Įkraunama...

**Šiauliai statosi svajonių namus **

QUOTE(janna @ 2011 02 04, 16:49)
Dovis, gal zinai koki stebuklinga recepta kaip kovoti su suns plaukais? (pasiulymas - netureti suns nepriimamas smile.gif  )

o tu manai kad kazkoks budas su jais pakovoti ...as tai nelaukiu pavasario kaip prasides kailio metimas doh.gif dabar tai dar puse velnio tu plauku
bet siaip mano ir nelabai leidzias sukuojama ,tai gal cia beda
Atsakyti
user posted image

Cai musu planas virtuvei, tik bus spalva tamsesne. gal turit kokiu pastebejimu? Aisku, bus klasikine orkaite, klasikines kedes...klasikine kriaukle, cai ideta kas programoje buvo...

Daugiau nelabai turiu ka parodyt, nes su grindimis dar nepasidariau foto... nebent katilines, kuri jau seniai padaryta, bet nemanau, kad ten jums idomu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seima is 5: 04 vasario 2011 - 17:26
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 04, 17:23)

Cai musu planas virtuvei, tik bus spalva tamsesne. gal turit kokiu pastebejimu? Aisku, bus klasikine orkaite, klasikines kedes...klasikine kriaukle, cai ideta kas programoje buvo...

Daugiau nelabai turiu ka parodyt, nes su grindimis dar nepasidariau foto... nebent katilines, kuri jau seniai padaryta, bet nemanau, kad ten jums idomu... mirksiukas.gif

na ka galiu pasakyti virtuves isdestymas toks koks pas mane smile.gif tik uz kriaukles nebesimato kas ten pas tave ,nes pas mane dar eina 2 spintos su stalciais dideliais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 04 vasario 2011 - 17:35
QUOTE(Osera @ 2011 02 04, 16:53)
o tu manai kad  kazkoks budas su jais pakovoti ...as tai  nelaukiu pavasario kaip prasides kailio metimas  doh.gif dabar tai dar puse velnio tu plauku
bet siaip mano ir nelabai leidzias sukuojama ,tai gal cia beda

naiviai vis dar tikiu doh.gif . pas maniske nelabai yra ka sukuot, plaukas pakankamai trumpas. neisivaizduoju, kad dar gali buti blogiau unsure.gif doh.gif

QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 04, 17:23)
Cai musu planas virtuvei, tik bus spalva tamsesne. gal turit kokiu pastebejimu?

man kaip visada kliuna mikrobanges aukstis ir as asmeniskai nedaryciau kriaukles prie lango. pagal tai kaip dabar pas mane apsitasko siena, pavargciau langa valyti.
bertots, gi2liux jau rase, jog pasikeite plautuves vieta ir perkele nuo lango kitur.

o siaip stovejau plaudama indus ir galvojau ka dabar daryciau kitaip ir kazkaip pries akis praplauke matyti vaizdai is vokietijos. tai virtuve daryciau nediuke ir ja atskirciau, kaip atskira maisto gamybos patalpa. nesuploviau indus, duris uzdariau ir niekas nemato mano palikto betvarkes. patalpa sumazetu, gartraukis butu ne toks galingas ir ne toks brangus. kadangi tai butu patalpa skirta tik maisto gamybai, tai atkristu virtuves baldu ypatingumas. pakaktu patogaus spinteliu isdestymo ir geros buitines technikos. visa kitka - nebutu taip svarbu (turiu omeny bendras estetinis vaizdas ir deramumas prie interjero namu. manau kad sutaupyciau nemenka suma pinigu.
ir kur mano smegenai buvo anksciau.....
Atsakyti
nerodo man židinio g.gif
Atsakyti
cia vaiku kambariu temai .....

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 02 04, 18:51)
nerodo man židinio  g.gif

Cili, cia tau biggrin.gif Kai gyvu vaizdu pas mus temoje nulis, tai gaila butu palikti senojoje temoje biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(jova @ 2011 02 04, 14:49)
  ten bus JIS clap.gif  clap.gif

Jei is Jis bus Ji, tai liksi apsimelavus lotuliukas.gif As nieko nesakiau biggrin.gif

QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 04, 15:07)
  O sekancius kada planuojam? mirksiukas.gif

Tai jus cia pavyzdi rodot, matai,kad ispaskos varom biggrin.gif

QUOTE(Osera @ 2011 02 04, 15:28)

o as nematciau ar tu nerodei sofos  savo vyresneles  g.gif ir kaip atrodo dabar jau iki galo sutvarkytas kambarys  blush2.gif

Vyresneles, tai juk visas kambarys idetas. Tigrine ta sofa. Man didzkes kambarys wub.gif Nes padariau kaip norejau tongue.gif Dar kokiu tokiu pagal jos amziu tinkamo lipduko ant sienos noreciau. Nu ne mazycio, tokio didelio ale foto tapetai. Biski jaukumo inestu.
Ar tu cia apie mazes sofa klausei? Nerodziau, neuzeina joks ikvepimas ja fotkinti, nes ji mane nervuoja. Dar kruva zaislu ismetyta doh.gif doh.gif Jei sutvarkau, tai pamirstu nufotkinti. O kai uzeina noras fotkinti, tada norisi tik kambario duris uzdaryti biggrin.gif

QUOTE(janna @ 2011 02 04, 17:49)
Dovis, gal zinai koki stebuklinga recepta kaip kovoti su suns plaukais? (pasiulymas - netureti suns nepriimamas smile.gif  )

Tu man pasakyk, as tau pasakysiu tongue.gif Siurbi siurbi ir dar karta siurbi biggrin.gif Kaip nelaukiu to periodo tai sakes, bet gerai,kad jis tik viena karta per metus seriasi, kitaip doh.gif Skaiciau apie tokias sukas,kur isukuoji ir gerokai sumazeja to plauko. Pernai nebeuzsisakiau, o siemet butinai pirksiu, gal bent menesiu vargo sumazes.
As sian paklausiau Seimos is 5 ir pasigrazinau nail.gif Buvau pamirsus,kad moterim galima buti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Janna, as apie tokias kalbu http://www.petpro.lt...CFUEOfAod1RdGFg
Paieskok daugiau info, gal ir tu susidomesi. Pernai buvau radus,kad perkant daugiau kiana mazesne, tai jei ka sumastytum, galetume susikoperuoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 02 04, 18:59)
Janna, as apie tokias kalbu ...

supratau, reiks uzkausti pas ta vyruka is kurio maista perku. gal pas ji pigiu biggrin.gif , nes Acana, tai as pas ji pigiau perku nei cia imesta kaina.

inetu as pirkti nemoku. tai jei kada sugalvotumei ir rastumei tinkama kaina, as prisideciau ir permesciau tau piginus. o kaip pagal ka ten tas dydis sprendziamas (prie tu daikciuku yra S, M, L?)

pas mane rusu spanielis tai nzn kokiam dydziui jis priklausytu? ar cia pagal veisle, ar amziu, ar metus? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 02 04, 18:59)

Ar tu cia apie mazes sofa klausei? Nerodziau, neuzeina joks ikvepimas ja fotkinti, nes ji mane nervuoja. Dar kruva zaislu ismetyta doh.gif  doh.gif Jei sutvarkau, tai pamirstu nufotkinti. O kai uzeina noras fotkinti, tada norisi tik kambario duris uzdaryti biggrin.gif
Tu man pasakyk, as tau pasakysiu tongue.gif Siurbi siurbi ir dar karta siurbi biggrin.gif Kaip nelaukiu to periodo tai sakes, bet gerai,kad jis tik viena karta per metus seriasi, kitaip doh.gif  Skaiciau apie tokias sukas,kur isukuoji ir gerokai sumazeja to plauko. Pernai nebeuzsisakiau, o siemet butinai pirksiu, gal bent menesiu vargo sumazes.

na tai jo cia as susimaisiusi doh.gif tada apie ta salotine sofkute kalbu smile.gif tikiuoi nesapnavau kad pirkai blush2.gif nes paskutiniu metu kazkokia isiblaskius baisiai unsure.gif

o tokias sukas pernai maciau pirko is anglu ebay ,tai reiktu kaina opaziureti kiek jos siemet kainuoja
nes as irgi galvojau pernai pirkti savo pekinui ,bet ai ,apseis ji be ju smile.gif
Atsakyti
vis tiek nelemta man pamatyti to židinio doh.gif
Kas dėl vaiko kambario, tai kol kas žinau, kad savišlei noriu grindų su gėlytėmis, kur kažkada, berods Dovis buvo idėjusi laminato pvz iš gerosgrindys biggrin.gif
Papildyta:
pamačiau jai, tik kažkaip be nuomonės šiandien aš blush2.gif
Atsakyti
Seima, laaaaaabai grazus zidinys, mano skonio. Ar jis is visu pusiu matosi ar is priekio ir sono, as pas save darysiu is kairio sono, kad matytusi valgomajame ir gyvenamajame kambariuose. Kokia cia kapsule, kur pirkai, kokia kaina, kas padare apdaila.

Na siemet uzderejo berneliu 2.gif

Dar vis kelinta karta knibsda klausymas apie uzuolaidas... ar jums grazu tos romanetes ir .... ar negraziau paprastos uzuolaidos g.gif ir dabar kur imete paveiksliukus Osera vaiku kambariai visur uzuolaidos na man kazkaip jaukiau, silciau atrodo negu su tom romanetem. na cia tik mano tokia nuomone.
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2011 02 04, 21:46)
Dar vis kelinta karta knibsda klausymas apie uzuolaidas... ar jums grazu tos romanetes ir .... ar negraziau paprastos uzuolaidos g.gif ir dabar kur imete paveiksliukus Osera vaiku kambariai visur uzuolaidos na man kazkaip jaukiau, silciau atrodo negu su tom romanetem. na cia tik mano tokia nuomone.

aš asmeniškai už užuolaidas, man jaukiau irgi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti