Cili, zidinys matosi pirmam puslapi Dovis atkele ji ia praeitos temos.
QUOTE(masajugi @ 2011 02 04, 20:46)
Dar vis kelinta karta knibsda klausymas apie uzuolaidas... ar jums grazu tos romanetes ir .... ar negraziau paprastos uzuolaidos

na kaip kur... i svetaine as tik romanetes noreciau, per daug uzgriozdina man tos uzuolaidos, ypac kai daug langu tam kambary tai kazkoks skudurynas man gaunasi... o va miegamajam noreciau uzuolaidu, kurios ant grindu dar pasidetu

turima omeny ideja del baldu isdestymo palepeje

ideja sienos aplikacijai.
Papildyta:

Papildyta:

kas ten ekstremalus augina?

Seima, tavo virtuvė tokia pat kaip mano senoji.
Kokia paskirtis spintelės tarp orkaitės ir durų? Ar tai šaldytuvas ar ūkinė spinta
jei spinta, tai nerealiai patogus dalykas, mes naujojoj virtuvėj tokią pasidarėm, tik su tamsintu nepermatomu stiklu. Kada nors kai užsitarnausiu slapuką, nufotkinsiu ir įdėsiu. Mano nuomone, didžiausi minusai, dėl kurių pakeitėm virtuvinį - kriauklė prieš langą ir per mažai kabinamų spintelių. Dar man užkliuvo rankenėlės, man kažkaip labiau patinka be jų. Bet čia skonio reikalas. Stalas jūsų šeimai per mažas. Aš jį prailginčiau kad dar iš galo būtų galima atsisėsti. Ir užapvalinčiau kampus, dėl mažosios saugumo
Kur stovės indaplovė?
svetainėj ir virtuvėj idealiausia romanetės, man jos
visur kitur pas mus užuolaidos. Kas keisčiausia dar mums nenusibodo ir tikrai nesinori keisti
aišku tik bitutes dėka
Osera, nuostabių vaikų kambarių idėjų įmetei
pirmieji du tai patys pačiausi. mano dičkė svajoja apie lovą antrame aukšte. O dar užuolaidėlės
Kokia paskirtis spintelės tarp orkaitės ir durų? Ar tai šaldytuvas ar ūkinė spinta

Kur stovės indaplovė?
QUOTE(masajugi @ 2011 02 04, 21:46)
Seima, laaaaaabai grazus zidinys, mano skonio. Ar jis is visu pusiu matosi ar is priekio ir sono, as pas save darysiu is kairio sono, kad matytusi valgomajame ir gyvenamajame kambariuose. Kokia cia kapsule, kur pirkai, kokia kaina, kas padare apdaila.
Na siemet uzderejo berneliu
Dar vis kelinta karta knibsda klausymas apie uzuolaidas... ar jums grazu tos romanetes ir .... ar negraziau paprastos uzuolaidos
ir dabar kur imete paveiksliukus Osera vaiku kambariai visur uzuolaidos na man kazkaip jaukiau, silciau atrodo negu su tom romanetem. na cia tik mano tokia nuomone.
Na siemet uzderejo berneliu

svetainėj ir virtuvėj idealiausia romanetės, man jos

Osera, nuostabių vaikų kambarių idėjų įmetei

QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 04, 17:52)
Nezinau, cia mes taip sumastem, kapsule standartine, o ja kisom i sona, kad asimetrija butu (kaireje puseje ten praejimas ir laiptai), o desineje dar kazka padet gal ant to akmens galvojam, na pasiuresim, o ta ausis, nepatiko ir man, bet sake reikia, nes ten labai toje vietoje karstis eina....o ka as zinau, reikia, tai reikia 

Kiek kainavo akmuo zidiniui? Gal mazdaug domejotes? Idomu,nes gabalas nemenkas. Labai patinka tas issikisimas po desinia.
Biesai, dabar akmens kvadratas apie 600.
Gi2lux, su gimimo diena tavo mažąją

labas
na ka turejau sunku ryta ,bet pagaliau susipirkome visa buitine technika
visai neplanuotai orkaite ir mikrobange ,indaplove siemens ,kaitlente kaip ir planavau fagor ,garu surinkejas nef...saldytuvas kita savaite parvaziuos tai galutinai isirinksime
sedziu visa patenkinta po tokiu dideliu ivykiu

visai neplanuotai orkaite ir mikrobange ,indaplove siemens ,kaitlente kaip ir planavau fagor ,garu surinkejas nef...saldytuvas kita savaite parvaziuos tai galutinai isirinksime

QUOTE(Osera @ 2011 02 05, 12:05)
labas

sveikinu su pirkiniais

OOOOO, Osera, koks turiningas rytas ! Suuuper! Ir as buciau visa apsipatenkinus

QUOTE(Osera @ 2011 02 05, 11:05)
labas

Isivaizduoju koki apakili nuotaika