Įkraunama...
Įkraunama...

**Šiauliai statosi svajonių namus **

Cili, zidinys matosi pirmam puslapi Dovis atkele ji ia praeitos temos.
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti

QUOTE(masajugi @ 2011 02 04, 20:46)

Dar vis kelinta karta knibsda klausymas apie uzuolaidas... ar jums grazu tos romanetes ir .... ar negraziau paprastos uzuolaidos g.gif ir dabar kur imete paveiksliukus Osera vaiku kambariai visur uzuolaidos na man kazkaip jaukiau, silciau atrodo negu su tom romanetem. na cia tik mano tokia nuomone.

na kaip kur... i svetaine as tik romanetes noreciau, per daug uzgriozdina man tos uzuolaidos, ypac kai daug langu tam kambary tai kazkoks skudurynas man gaunasi... o va miegamajam noreciau uzuolaidu, kurios ant grindu dar pasidetu 4u.gif manau ci skonio reikalas, nors dar ir nuo patalpos priklauso.
Atsakyti
user posted image

turima omeny ideja del baldu isdestymo palepeje mirksiukas.gif

user posted image

ideja sienos aplikacijai.
Papildyta:
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

kas ten ekstremalus augina? biggrin.gif
Atsakyti
Seima, tavo virtuvė tokia pat kaip mano senoji.
Kokia paskirtis spintelės tarp orkaitės ir durų? Ar tai šaldytuvas ar ūkinė spinta g.gif jei spinta, tai nerealiai patogus dalykas, mes naujojoj virtuvėj tokią pasidarėm, tik su tamsintu nepermatomu stiklu. Kada nors kai užsitarnausiu slapuką, nufotkinsiu ir įdėsiu. Mano nuomone, didžiausi minusai, dėl kurių pakeitėm virtuvinį - kriauklė prieš langą ir per mažai kabinamų spintelių. Dar man užkliuvo rankenėlės, man kažkaip labiau patinka be jų. Bet čia skonio reikalas. Stalas jūsų šeimai per mažas. Aš jį prailginčiau kad dar iš galo būtų galima atsisėsti. Ir užapvalinčiau kampus, dėl mažosios saugumo wub.gif
Kur stovės indaplovė?

QUOTE(masajugi @ 2011 02 04, 21:46)
Seima, laaaaaabai grazus zidinys, mano skonio. Ar jis is visu pusiu matosi ar is priekio ir sono, as pas save darysiu is kairio sono, kad matytusi valgomajame ir gyvenamajame kambariuose. Kokia cia kapsule, kur pirkai, kokia kaina, kas padare apdaila.

Na siemet uzderejo berneliu  2.gif

Dar vis kelinta karta knibsda klausymas apie uzuolaidas... ar jums grazu tos romanetes ir .... ar negraziau paprastos uzuolaidos g.gif ir dabar kur imete paveiksliukus Osera vaiku kambariai visur uzuolaidos na man kazkaip jaukiau, silciau atrodo negu su tom romanetem. na cia tik mano tokia nuomone.

svetainėj ir virtuvėj idealiausia romanetės, man jos wub.gif visur kitur pas mus užuolaidos. Kas keisčiausia dar mums nenusibodo ir tikrai nesinori keisti wub.gif aišku tik bitutes dėka oro_buckis.gif

Osera, nuostabių vaikų kambarių idėjų įmetei thumbup.gif pirmieji du tai patys pačiausi. mano dičkė svajoja apie lovą antrame aukšte. O dar užuolaidėlės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 04, 17:52)
Nezinau, cia mes taip sumastem, kapsule standartine, o ja kisom i sona, kad asimetrija butu (kaireje puseje ten praejimas ir laiptai),  o desineje dar kazka padet gal ant to akmens galvojam, na pasiuresim, o ta ausis, nepatiko ir man, bet sake reikia, nes ten labai toje vietoje  karstis eina....o ka as zinau, reikia, tai reikia  mirksiukas.gif

Kiek kainavo akmuo zidiniui? Gal mazdaug domejotes? Idomu,nes gabalas nemenkas. Labai patinka tas issikisimas po desinia.
Atsakyti
Biesai, dabar akmens kvadratas apie 600.
Atsakyti
Gi2lux, su gimimo diena tavo mažąją wub.gif 4u.gif
Atsakyti
labas

na ka turejau sunku ryta ,bet pagaliau susipirkome visa buitine technika thumbup.gif
visai neplanuotai orkaite ir mikrobange ,indaplove siemens ,kaitlente kaip ir planavau fagor ,garu surinkejas nef...saldytuvas kita savaite parvaziuos tai galutinai isirinksime
sedziu visa patenkinta po tokiu dideliu ivykiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 02 05, 12:05)
labas
na ka turejau sunku ryta ,bet pagaliau susipirkome visa buitine technika  thumbup.gif
visai neplanuotai  orkaite ir mikrobange ,indaplove    siemens ,kaitlente kaip ir planavau fagor ,garu surinkejas  nef...saldytuvas kita savaite parvaziuos tai galutinai isirinksime 
sedziu visa patenkinta  po  tokiu dideliu ivykiu  smile.gif

sveikinu su pirkiniais 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
OOOOO, Osera, koks turiningas rytas ! Suuuper! Ir as buciau visa apsipatenkinus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 02 05, 11:05)
labas
na ka turejau sunku ryta ,bet pagaliau susipirkome visa buitine technika  thumbup.gif
visai neplanuotai  orkaite ir mikrobange ,indaplove    siemens ,kaitlente kaip ir planavau fagor ,garu surinkejas  nef...saldytuvas kita savaite parvaziuos tai galutinai isirinksime 
sedziu visa patenkinta  po  tokiu dideliu ivykiu  smile.gif

Isivaizduoju koki apakili nuotaika 4u.gif turbut visa diena su sypsena vaiksciosi taip gerai apsipitkusi biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti