Įkraunama...
Įkraunama...

**Šiauliai statosi svajonių namus **

QUOTE(biesas66 @ 2011 02 06, 21:29)
na,kadangi domejotes laiptais o rodete dvieju rusiu laiptus,tai man parupo apie antros rusies laiptus. Kas gali pagaminti,kokios kainos palyginus su jusu issirinktais ir ar domejotes kaip jie pagaminami ir kaip laikosi pakopos ore?

tie kur grinai pakabinami tai ju kainu net neklausem, todel kad juos reikia deti murijant siena mirksiukas.gif cia taip paaiskino kazkuris laiptininkas kai uzklausiau, tai daugiau ir nesigilinau.

user posted image

tik tie virbai tarp laiptu nebus tokie stori pas mus... aisku ir tureklai ne tie 4u.gif sitie tvirtinasi ant ankeriu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jova: 06 vasario 2011 - 21:45
QUOTE(jova @ 2011 02 06, 22:44)
tie kur grinai pakabinami tai ju kainu net neklausem, todel kad juos reikia deti murijant siena mirksiukas.gif cia taip paaiskino kazkuris laiptininkas kai uzklausiau, tai daugiau ir nesigilinau.

user posted image
tik tie virbai tarp laiptu nebus tokie stori pas mus... aisku ir tureklai ne tie  4u.gif sitie tvirtinasi ant ankeriu

Bet realiai tie meistrai padarytu tokius laiptus,tai yra paaiskintu kaip daryti?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 02 06, 22:24)
Bet realiai tie meistrai padarytu tokius laiptus,tai yra paaiskintu kaip daryti?

kaip supratau tikrai apsiimtu padaryt tuos visiskai kabancius mirksiukas.gif Sake kad jie gali padaryt visiskai viska ka panoresi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 02 07, 09:37)
kaip supratau tikrai apsiimtu padaryt tuos visiskai kabancius mirksiukas.gif Sake kad jie gali padaryt visiskai viska ka panoresi  smile.gif

Please,kontaktus man i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 02 06, 20:42)
Mano manymu jei grindys ne laminatas,o naturalios medziagos,plastikiniam apvadam nevieta namie.

butent thumbup.gif ypac man kai esu nusistates pries bet kokius plastmasgalius
Atsakyti
seima is 5 , o neziurejot kiek mediniai kainuoja? as galvoju imsiu ~12cm medinius ir nusidazysiu baltai . Siaip kas laiptus daro- reklamuojasi ir grindjuostes.Paieskokit dar. smile.gif
Atsakyti
seima, labai gražu durų apvadai ir grindjuostės tos pačios thumbup.gif Bus ir platu ir labai derės, esu mačiusi, labai patiko wub.gif wub.gif
jeigu sienos lygios ir parketas idealiai sudėtas, tuomet geriau medinės grindjuostės. Bet jeigu yra nukrypimų, geriau platikinės, nes jų apačioje ir viršuje yra lanksti guma, kuri idealiai priglunda ir nesimato jokių nelygumų, nėra tokių plyšių dulkėms kauptis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 02 07, 11:35)
seima, labai gražu durų apvadai ir grindjuostės tos pačios  thumbup.gif Bus ir platu ir labai derės, esu mačiusi, labai patiko  wub.gif  wub.gif
jeigu sienos lygios ir parketas idealiai sudėtas, tuomet geriau medinės grindjuostės. Bet jeigu yra nukrypimų, geriau platikinės, nes jų apačioje ir viršuje yra lanksti guma, kuri idealiai priglunda ir nesimato jokių nelygumų, nėra tokių plyšių dulkėms kauptis  thumbup.gif

Na,naujoj statyboj visu pirma neturetu buti nelygiu sienu ir grindu. O jei ir yra tarpiukas,yra medziagu kurios puikiai juos pasalina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 02 07, 12:34)
Na,naujoj statyboj visu pirma neturetu buti  nelygiu sienu ir grindu. O jei ir yra tarpiukas,yra medziagu kurios puikiai juos pasalina smile.gif

žinoma, viskas įmanoma thumbup.gif mes neprofesionalai, tai džiaugiamės labai dėl tų gumų smile.gif beje, ir tvirtinimas paprastesnis, medinėms reikėtų spec. įrankio dailiam kampų nupjovimui ir suleidimui.
Atsakyti
Mums labai patiko medinės grindys, vakar nusprendėme, kad ir pirmame aukšte dėsime thumbup.gif Dar galvoju dėl virtuvės g.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 02 07, 13:03)
Mums labai patiko medinės grindys, vakar nusprendėme, kad ir pirmame aukšte dėsime  thumbup.gif Dar galvoju dėl virtuvės  g.gif

O pas jus bus grindinis šildymas?
Mes dėsime pirmame aukšte trisluoksnes. Virtuvėje taip pat. Šiek tiek nerimauju ar greitai neišsidėvės.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2011 02 07, 14:25)
O pas jus bus grindinis šildymas?
Mes dėsime pirmame aukšte trisluoksnes. Virtuvėje taip pat. Šiek tiek nerimauju ar greitai neišsidėvės.

Laba,

virtuveje medis, mano nuomone, nelabai g.gif As dabar, nuomojamame bute, turiu. Tai tenka pasaugoti, nepatinka medziui dregme. Ypac alyvuotam. Mes virtuveje susidejom akmens mases plyteles.
Aulina, tu praktiskuma vertini - nedek medzio virtuveje - cia patarimas. Mano anytos virtuveje medis - ji daug gamina, tai issidevejo parketas, pajuodo. Ypac ten, kur daug stovima - prie kraiukles, darbastalio, virykles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beržė: 07 vasario 2011 - 13:43