Įkraunama...
Įkraunama...

**Šiauliai statosi svajonių namus **

QUOTE(aulina @ 2011 02 07, 12:03)
Mums labai patiko medinės grindys, vakar nusprendėme, kad ir pirmame aukšte dėsime  thumbup.gif Dar galvoju dėl virtuvės  g.gif

Labai grazu man irgi wub.gif ypac tokios masyvios sendintos grindlentes wub.gif Gaila kad mes negalim det, tenkinsimes laminatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2011 02 07, 14:25)
O pas jus bus grindinis šildymas?
Mes dėsime pirmame aukšte trisluoksnes. Virtuvėje taip pat. Šiek tiek nerimauju ar greitai neišsidėvės.

negrindinis, užtat ir norisi šilumos pėdoms smile.gif 2 aukšte irgi negrindinis, malonu vaikščioti, nešalta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Beržė @ 2011 02 07, 14:42)
virtuveje medis, mano nuomone, nelabai g.gif 

Todėl dar svarstau, domėsiuosi, klausiu gamintojų, gal yra atsparesnių lakų ir pan.
Bute virtuvėje laminatas, buvo gerai, jokių nusiskundimų smile.gif Nesu konditerė-kulinarė, gal bus gerai. Galėčiau kitą dangą pasirinkti, nes bus pertvara, bet man gražiau vientisumas, be to nenoriu jungimų. Mačiau notraukose, deda medį g.gif Dar Galvosiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(jova @ 2011 02 07, 15:11)
Gaila kad mes negalim det

dėl grindinio?
Atsakyti
Tai jei ne tos trisluoksnės, dėčiau medines. Esant reikalui jas peršveisti galima. Pas mus dabar virtuvės darbo zonoje yra plytelės, o kur stalas valgomasis grindys medinės. Laikui bėgant išsibraižė, tai pernai peršveitėm ir perlakavom. Vėl kaip naujos. Tik pastebėjau skirtumą tarp lakų. Pirmą kartą lakas kietesnis buvo.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 02 07, 14:51)

Papildyta:
dėl grindinio?

taip 4u.gif zinau jog trisluoksnis tinka, bet vistiek laminatas daugiau praleidzia silumos... Pamenu dar Dovis pasakojo kad pas juos bute naturalus parketas buvo ir nuo suns naguciu susibraize...
Kad ir kaip ten butu vistiek graziausia naturalus alyvuotas medis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2011 02 07, 13:42)
Laba,

virtuveje medis, mano nuomone, nelabai g.gif  As dabar, nuomojamame bute, turiu. Tai tenka pasaugoti, nepatinka medziui dregme. Ypac alyvuotam. Mes virtuveje susidejom akmens mases plyteles.
Aulina, tu praktiskuma vertini - nedek medzio virtuveje - cia patarimas. Mano anytos virtuveje medis - ji daug gamina, tai issidevejo parketas, pajuodo. Ypac ten, kur daug stovima - prie kraiukles, darbastalio, virykles.

labai isidevi parketas virtuveje ,dabar pas mus kur yra ta virtuve yra parketas doh.gif tai koks vaizdelis baisu ,prie kriaukles taip isidevejo per 2 metu ,kad gali pagalvoti kd as ten ir testoviu biggrin.gif
tai dabar kaip ta kaabari tvarkysime ,reikes slifuoti ji gerokai

kaip berze tavo virtuvinis ,jau visas sustatytas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 02 07, 12:35)
seima, labai gražu durų apvadai ir grindjuostės tos pačios  thumbup.gif Bus ir platu ir labai derės, esu mačiusi, labai patiko  wub.gif  wub.gif
jeigu sienos lygios ir parketas idealiai sudėtas, tuomet geriau medinės grindjuostės. Bet jeigu yra nukrypimų, geriau platikinės, nes jų apačioje ir viršuje yra lanksti guma, kuri idealiai priglunda ir nesimato jokių nelygumų, nėra tokių plyšių dulkėms kauptis  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif As irgi tik mediniu grindjuosciu noriu, bet dabar norim greit sudet,ir nera mediniu tokiu kokiu norim, kad bent siek tiek nelygumu butu pafrezuota, ir tikrai daugiau nei 10cm. MB sako dedam siauras, jei nerasim, o kai pasigaminsim, sudesim normalias... O as galvoju, gal nedet visai, palaukt kol pagamins?

O sienu spalva, tai Bauhofe issirinkom Tikurila F499, bet jis toks siek tiek samaninis, toks i zaluma, bet man patiko labiausiai, ir prie laiptines tapetu labiausiai derejo...
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 02 07, 14:26)
taip 4u.gif  zinau jog trisluoksnis tinka, bet vistiek laminatas daugiau praleidzia silumos... Pamenu dar Dovis pasakojo kad pas juos bute naturalus parketas buvo ir nuo suns naguciu susibraize... 
Kad ir kaip ten butu vistiek graziausia naturalus alyvuotas medis wub.gif

na silciau tikrai nebus. paprasciausiai laminatas greiciau isils ir tiek. o kadangi tu termostatu nesukinesi kasdien, tai koks skirtumas ar greiciau isils ar leciau, o vaizdas vienos ir kitos dangos skiriasi... blush2.gif

radau vel faina vaizda su plytine siena wub.gif

[attachmentid=209520]
[attachmentid=209519]
[attachmentid=209521]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.v: 07 vasario 2011 - 19:18
QUOTE(Osera @ 2011 02 07, 17:51)
kaip  berze tavo virtuvinis ,jau visas sustatytas  bigsmile.gif

Aha, sustatytas, bet dar nera krano - tai vaizdas neisbaigtas. Rytoj montuos santechnika - kranus sudes gal jau - tai pafotkinsiu. Siaip tai virtuviniu labai patenkinta ax.gif Savaitgali ir siandien valiau nama - dabar jauciuosi kaip suspardyta... doh.gif
Atsakyti
Ne tik siena,bet ir virtuve faina.gerai isnaudota patalpa,laiptine. Idomiai cia sugalvota..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masajugi: 07 vasario 2011 - 20:34
QUOTE(Beržė @ 2011 02 07, 14:42)
Aulina, tu praktiskuma vertini - nedek medzio virtuveje - cia patarimas. Mano anytos virtuveje medis - ji daug gamina, tai issidevejo parketas, pajuodo. Ypac ten, kur daug stovima - prie kraiukles, darbastalio, virykles.

pas mus azuolines lenteles grindys ir virtuveje, bet nesimato, kad daugiau devisi ax.gif bet as gal ne tiek daug bunu virtuveje cool.gif
mes desim trisluoksni azuolo parketa, nu nezinau, labiausiai nekenciu tu sudurimu bendroj erdveje kai buna plyteles su medziu doh.gif nors mums gausis daryti butinai prie krosneles, tai jau pergyvenu, kad graziai nepadarys doh.gif
Papildyta:
QUOTE(masajugi @ 2011 02 07, 21:33)
Ne tik siena,bet ir virtuve faina.gerai isnaudota patalpa,laiptine. Idomiai cia sugalvota..

Labai fainai wub.gif as dievinu sienas, kur issaugota tikru sendintu plytu siena ... bet kaip padaryti, kad estetiskai ir skoningai viskas atrodytu unsure.gif jau pradejau ziureti bauhofe naturalius klijuojamus akmenis, noriu kamina prie krosneles apsiklijuoti... nu tai nezinau, kazkoks popsas... spalva arba geltona arba ryza... o tokios, kad naturali butu - nera ...
Atsakyti
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 07, 18:44)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif As irgi tik mediniu grindjuosciu noriu, bet dabar norim greit sudet,ir nera mediniu tokiu kokiu norim, kad bent siek tiek nelygumu butu pafrezuota, ir tikrai daugiau nei 10cm. MB sako dedam siauras, jei nerasim, o kai pasigaminsim, sudesim normalias... O as galvoju, gal nedet visai, palaukt kol pagamins?

O sienu spalva, tai Bauhofe issirinkom Tikurila F499, bet jis toks siek tiek samaninis, toks i zaluma, bet man patiko labiausiai, ir prie laiptines tapetu labiausiai derejo...

Na kaip sakant greitis su kokybe (arba su tuom ko norima) daznai prasilenkia. Man tai pagaminto azuolines grindjuostes ir neuztruko ten menesiu. Nors dar nesusidejau, bet jau turiu.
Atsakyti
Giedre.v superinė virtuvė thumbup.gif tokia sterili ir kartu labai šilta wub.gif

Bitute, gal žinai firmos pavadinimą, kuri statė skydinį namą šalia tavęs. Gal kas girdėjot apie kainas, pliusus ir minusus tokių statybų?
Atsakyti