Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(zylute81 @ 2011 04 05, 18:56)
as is kauno tai kai paaugs ir galesiu persodint galesiu perleist nes yra po du kaikuriu rusiu rolleyes.gif

Būčiau labai dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 04 05, 20:22)
Būčiau labai dėkinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na as jusu nucka uzsirasiu bet jus irgi mano prisiminkit jai pamirciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2011 04 05, 19:30)
na as jusu nucka uzsirasiu bet jus irgi mano prisiminkit jai pamirciau ax.gif

Gerai, užsirašiau ir aš. Jei labai ilgai nesulauksiu žinių, tai pati ieškosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos gal ir man padėsite..vienos rūšies nerandu...buvo užrašu-CHATTIP gal kuri žinote... g.gif
Atsakyti
pas mane tai nesamone,is 10 seklyciu tik 3 isdygusios o kitos man regis neisdiks verysad.gif o sodinau pries kovo 8,gal kazkas nepatiko tom seklytem,kaip manot? blink.gif g.gif
Atsakyti
aš sėjau sekmadienį popiet..dvi jau rodo givybę...taip džiugu...
Atsakyti
tai faina lotuliukas.gif o jus mirket jas pries sodindama? smile.gif
Atsakyti
kada gi aš prisiruošiu pasodinti doh.gif gal šian spėsiu huh.gif turiu substrato daigams, įmašysiu skaldyto žvyro, gal bus gerai mastau.gif
Atsakyti
ne...tiesiai į dėžutę ir apipurškiau vandeniu..uždėjau plėvelę ant dėžutės,kasdien atidengiu bent 20-30min..vėl apipurškiu ir uždengiu...o kokiu rušių sėjote,gal nuo rušies priklauso.. g.gif mano pirmosios rodo givybę RED DIAMOND,ir IRENE
Atsakyti
as net nezinau,nes siunciausi is kazkurios mamytes,tai buvo svarbiausia kad gauciau seklyciu lotuliukas.gif o nesidomejau kokia rusis ju blush2.gif
Atsakyti
o man jau šešios dienos iš 7 nei viena nedygsta lotuliukas.gif vieną jau išmečiau supuvo, kitos dar laukia, daiginu pagal instrukcijas visas biggrin.gif man rodos reikės antrą dublį daryt ax.gif gaila,kad nepasisekė verysad.gif
Atsakyti
dar isdigs gal,as tai vis dar tikuosi kad daugiau mano isdiks smile.gif
Atsakyti