Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Maniškiai irgi kažkokie išsigandę stovi. Bet aš jiems šiltnamiuką padariau. Tai iškart pralinksmėjo, po antra porą lapelių išleido. O tie kur ne šiltnamiuke, tai stovi sustingę sad.gif
Atsakyti
pas mane ir šiltnamis ir šiltai ir pravedinu, bet matomai netraukia jų dar į dienos šviesą schmoll.gif
Atsakyti
Aciu uz grazius zodzius ir kad neispeiket mano mazyliu blush2.gif nes jiems tik trys savaiteles bus wub.gif wub.gif
Tiesa sejau 10 sekliuku isdygo 7 tad ir jusu sekliukes tikrai visos sudygs 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6666: 07 balandžio 2011 - 19:48
mano tik tokie dar... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 04 08, 12:41)
mano tik tokie dar... biggrin.gif
user posted image

na pas mane visi sudygo per 5 dienas tuoj ir pas jus ugtels net nepastebesit mirksiukas.gif
Atsakyti
aaagnex, labai ačiū už sėkliukes, šiandien ir aš bandysiu sėt thumbup.gif
Atsakyti
užvežė "žalioji stotelė" tikrų adeniumų smile.gif na ir kaina atitinkama - 159 lt
Atsakyti
wub.gif rodau kokie šiandien...
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
pas mane isleido sakni, pakele seklyte ir stovi vietoj, dar kaip tycia katilas sildymo sugedo doh.gif per salta...bijau, kad teks set is naujo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2011 04 08, 19:37)
pas mane  isleido sakni, pakele seklyte ir stovi vietoj, dar kaip tycia katilas sildymo sugedo doh.gif per salta...bijau, kad teks set is naujo verysad.gif

jai turi pietinę palangę dėk ten neturėtu sušalt...jai gali padaryk kaip šiltnamuką..įdėk į koki uždaroma indelį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 08 balandžio 2011 - 18:58
pagaliau karsta.gif
kam įdomu, pavasarinis persodinimas, kokie jie visi skirtingi wub.gif ir seja, tikiuosi, dygs geriau nei kaimynai ledinukai unsure.gif padėjau pietinėj pusėj ant radiatoriaus, kurio šilumą pati reguliuoju, tai gal bus gerai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 08 balandžio 2011 - 19:07
QUOTE(zuzla @ 2011 04 08, 20:06)
pagaliau karsta.gif
kam įdomu, pavasarinis persodinimas, kokie jie visi skirtingi wub.gif ir seja, tikiuosi, dygs geriau nei kaimynai ledinukai unsure.gif padėjau pietinėj pusėj ant radiatoriaus, kurio šilumą pati reguliuoju, tai gal bus gerai..

oho kokie darbai...norėjau paklaust čia kur ruda reiškia tiek iškasta..tai yra tiek iškėlėte į viršų...My Webpage
Atsakyti