Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Mergaitės, manau, sėkloms per šalta...kai buvo tos kelios šiltos dienos pasėjau 4, tai dvi išdygo, viena supuvo, dar viena dar tupi. Likusias sėsiu, kai sulauksiu šiltesnių dienų ir daugiau saulės...
Atsakyti
pas mane jos tupi ant pietinės palangės, tai ir saulės ir šilumos gauna mirksiukas.gif ne sudba vadinas biggrin.gif palauksiu nu vis gal viena išlys rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai per salta.. as pasejau 12 seklyciu ir sunkiai man jos atrode, kol nepadejau ant akvariumo dangscio kuris nuo lempos isyla ir isdygo visos isskyrus 2 kurios pacioj pradzioj supelijo nes salta buvo. Likusias taip pat sesiu kai daugiau saules pasirodys ir bus silta... unsure.gif
Atsakyti
pritariu..reikia drėgmės ir šilumos...jai šalčiau ,todėl ir pelyja....mano netoli radiatoriaus,bet vis baiminuos,kad neišdygs visos..gerai kad visu išsyk nesėjau...kad ir pietinė palangė,kai saulės pas mus dabar mažai tai mažai ir ta pietinė palangė gelbsti...
Atsakyti
palepinu ir aš ant radijatoriaus jas kol dar šyla,o ir kambary pas mus tikrai ne šalta. na žiūriu viena jau išlindo bigsmile.gif lauksim daugiau. o tai kodėl kitos skubinos kovą vasarį sėt net? g.gif aš tai ir galvoju kai saulės daugiau lengviau dygt jom g.gif laukiu iš anglijos pareis biškutis adeniumų ir plumerijų, užsikrėčiau nuo jūsų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pavasaris pavasariui nelygus bent jau siais metais nelb primena orai pavasary pernai tikrai silciau buvo.. o pries du metus kai sejau pirma kart seklytes buvo taip pat silta seklytes gal per 3 dienas sudygo rolleyes.gif
Atsakyti
O sudygusias kaip reiketu laistyti?Kol jos tik dygo,tai as jas purksdavau,o dabar su saukstuku palaistau,nes pagalvojau,kad gal purkst nebereikia,kad dregmes reikia tikl saknim.Nezinau ir pati ka daryti.Kaip elgiates jus su savo daigais?
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 04 05, 11:30)
bigsmile.gif pasirodom.....

Pasirodom smile.gif
user posted image
vienas labai idomus auga su skylute per viduri tarsi dvieju kamienu mirksiukas.gif

user posted image

o cia mano vadinamas dickis,kuris sekmingai perziemojo mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Aciu evers uz nuoroda aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(6666 @ 2011 04 07, 16:36)
Pasirodom  smile.gif
user posted image
vienas labai idomus auga su skylute per viduri tarsi dvieju kamienu  mirksiukas.gif

user posted image

o cia mano vadinamas dickis,kuris sekmingai perziemojo  mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Aciu evers uz nuoroda  aciuks.gif

kokie fainuciai,o tas kur su skylute tai jauciu kad ziauriai grazus bus wub.gif
Atsakyti
Pasirodom  smile.gif
user posted image
vienas labai idomus auga su skylute per viduri tarsi dvieju kamienu  mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Su skylute tikrai lb ydomiai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasirodom  smile.gif

bigsmile.gif vajė...kaip gražu žiūrėti jau dabar...įsivaizduoju kaip vėliau bus faina matyt... wub.gif mano vos uodegėlės iš sėklyčiu tekyšo...taip laukiu kol tokie bus...
Atsakyti
pas tai pat pasejau 14 seklyciu is ju tik vienas sudigo adeniumas ir taip isigandes toks stovi net nezinau gal dar per salta,o kaip jus juos laistote ir kada plevele nuemete? schmoll.gif
Atsakyti