QUOTE(Terra2 @ 2011 02 14, 08:35)
Jeigu labai pasišiaušęs paviršius, tai gal truksta minkymo. Ir dar išsausėja tešla kildinant, todėl reiktų kildinti duoną, uždengus šlapiu rankšluostuku, kad butų drėgmės. Bet duonelė Jūsų gavosi labai graži.
Pirmiausia uzdengiau dregnu, paskui pagalvojau - prilips, ir perdengiau sausai...dar reikia tobulet.
Aciu uz patarimus
QUOTE(Jaunutia @ 2011 02 14, 09:46)
o man labai gražiai atrodo. o gal gali parašyti receptuką tos duonytės?
QUOTE(garbane @ 2011 02 14, 14:12)
Sveikute,labai grazi duonele

Ir butent tokios noreciau,gal gali parasyti receptuka?
QUOTE(Loora @ 2011 02 14, 14:58)
Tikrai labai skaniai duonelė atrodo.
Jolanka, pagal kokį čia receptuką kepta?
QUOTE(AngeleZ @ 2011 02 14, 16:38)
Raugas pagal Terra pavyko, bet kepant duonelę gal yra kokių plonybių kurių aš nežinau.
Vat, man irgi raugas pavyko is pirmo karto pagal Terra, todel ir duonele kepu pagal jos recepta. Butent tas receptas, kur po raugo gaminimo instrukcijos yra aprasyta Palangos duona.
Superine duona, aciu jau sakiau Terrai keleta kartu
Tik as jau ta recepta biski pagal save pasikoregavau per ilga laika, as ruginius miltus dabar visada plikau kartu su kmynais ir salyklu, ir proporcijas kaitalioju. Daugumoj darau mazdaug po lygiai ruginiu miltu, kvietiniu ir raugo. Dar pridedu kmynu, saulegrazu, kaip kada semenu.
1 puslapy ten kur Terros raugo receptas, rasit ir duoneles recepta ir labai issamu aprasyma
Siandiena mano duonele nunesta i dukrytes darzeli, Vasario 16-os sventei, buvo laaabai isgirta, man taip gera buvo